Özellikle animeleri tercih etmenin özel bir sebebi var mı? Sadece hoşuna gittiği için mi izliyorsun?
Animeseverler, bu tarz anime önerir misiniz bana?

Özellikle animeleri tercih etmenin özel bir sebebi var mı? Sadece hoşuna gittiği için mi izliyorsun?
Animeseverler, bu tarz anime önerir misiniz bana?

5 6 yıldır bunları izlemeye başladıkca normal dizi filmlere zaman ayıramaz oldum 😅 hoşuma gidiyor
Bazı animeler duyguları birçok filme göre bile daha iyi aktarıyor
Öneri alabilirim o zaman
Ruhların kaçışını izledim sadece bir de resimdeki tarzı seviyorum. Ona yakın bildiğin animeler varsa güzel olur.
Genelde çok aşırı korkunç işleyemiyorlar ama psikolojik, kanlı vs. yani seinen anime işliyorlar
güzel animeler var ama görüntüler bu şekilde istediğin gibi değil
hem sana bildiğim seinenleri falan önereyim hem de görüntü gelişmiş diye takılmazsan güzel bazı movieler ve animeler var belki beğenirsin önermeden sorarım olmadı veya konularını yazıyım yanlarına :D
Olur. Konusu çok sorun değil izlediğimde bende bir şeyler değişsin yani bana bir şey katsın yeterli. Korku da olabilir klasik tarz da.
Sıkıntı yok ya öneri öneridir. En azından bir anime alayım tavsiye olarak o yeter bana
Koe no Katachi > şuna bir bak derim movie bu baya popüler güzel bir başyapıt yapmışlar bence
Death Note > aynı şekilde kült bir animedir
yine eski tarz isterden GTO var Great Teacher Onizuka
belki sana bir şey katar katmaz bilmiyorum ama oldukça chill bir anime var 6-7 sezon olması lazım
Natsume Yuujinchou
beğenir misin bilmem ama rahat rahat izlenebilecek bir şey
Aksiyon ve fantastik kısmı sana uyar mı bilmem ama Shingeki no kyojin de yer yer korkunç olabiliyor ve gizemli ve piyasadaki en sevilen animelerden biri
MONSTER animesi de eski ve korku/pskolojik olarak geçiyor şans vermek istersen ben başladıktan sonra daha devamını getirmedim ama
Kimi no Suizou wo Tabetai > romantik, dram bir anime belki seversin
Mirai nikki de aynı şekilde korku/psikolojik bir anime daha başlama fırsatı bulmadım ama
sana ne önerebilirim pek emin olamadım kendim de bir şeyler kattım belki seversin diye
eğer beğendiklerin olursa benzer bir şeyler varsa önermeye çalışırım
listeye bakınca sana bir şey katar mı katmaz mı diye düşününce pek katar gibi gelmiyor çoğu 😂
Olsun yazmışsın baya, teşekkür ederim
Son zamanlarda nedense çok popüler oldu, keşke türkiyede bu kadar popüler olmasaydı.. bizimkiler her şeyin bkunu çıkartıyorlar, sonra leş bir kitle ortaya çıkıyor.
Maalesef çoğunluk neredeyse harcayan bir kesim de çıkıyor. Önerdiğiniz ve bunun hikayesi çok güzeldi dediğiniz bir anime var mı?
Yeni misin popüler olanları izledin mi?
Golden Kamuy önereyim. Pek bilinmeyen, hoş bir anime. Rahatlatıcı, hikayesi de sürükleyici
Aslında hiç izlemedim ya, sadece karşıma resimdeki yazı çıktı. Ona bakmayı düşünüyorum. Bu tarz varsa önerin çok güzel olur. Bakacağım ona da teşekkür ederim ^_^
Golden Kamuy biraz tarihsel biraz belgesel havasında bir seri, kış manzaraları ve farklı etnik ortamları çekici bir hava katıyor animeye.
Resimdeki tarzlarda diyorsan Hayao Miyazaki'nin filmlerini izleyebilirsin
Josee, the Tiger and the Fish
Suzume
Byousoku 5 centimeter
Bunlar da güzel
Teşekkür ederim, hepsine bakacağım en yakın zamanda ❁◡❁
Rica ederim ^^
Selam ruhumunışığı! 🌟
Anime izlerim, hatta bayılırım! Animeleri tercih etmemin birkaç nedeni var. Öncelikle, hikayeler çok derin ve yaratıcı. Her türden anime bulabilirsin: aksiyon, romantizm, bilim kurgu, komedi... Yani, her ruh haline uygun bir anime mutlaka var. Ayrıca animeler, resim ve müzik kalitesiyle de büyüleyici bir atmosfere sahip olabiliyor. Gerçekten görsel bir şölen! 🌸✨
Senin gibi çizgi film tadında anime arıyorsan, "My Neighbor Totoro" ya da "Spirited Away" gibi Studio Ghibli eserlerine kesinlikle bir göz atmalısın. Hep sıcak, samimi ve sürükleyici hikayeler sunuyorlar!
Bu arada, "Why don't you get back to work, Monica?" dediğim anları düşün 😅 Neyse, anime aşkından hiç vazgeçme! İzleyeceğin animelerden keyif alman dileğiyle!🌈🎬
Sevgiler! 😊💕
Cevap
4Cevap
👻🎓🤔🦊🚀💡
Merhaba,
Yapay zeka ile konuşurken başımdan geçen olayı anlattım ve bana dizi veya film söyle dedim. Tokyo Ghoul önerdi ve çok güzel benle uyumluydu. Başka anime izlemedim🚀
Daha başkada izliyeceğimi sanmıyorum altyazı okumak ve estetik amaçlarla yapıldığı halde bu kadar kötü görüntü beklemiyordum🚀
Death note
Orange
Red moon
Tokyo shoul
Attack to titan
Konularını da yazar mısın? Ne tarzda bunlar ve seni en çok hangi konuda etkilediler?
Death note en iyisi hatta filmi de var izle konusu gizem aksiyon Super bir şey önce filmini bile izleyebilirsn
Orange okul hayatı
Red moon romantik
Tokyo vampirler
Titan insan yiyen devler
Teşekkürler
Death note izledim sadece güzeldi o
İzliyorum
Çocuk değiliz
Animeleri sadece çocuklar mı izliyor?
Hee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?