Küçüklüğünden beri izleyenler bilir, bir dönem vardı ki anime sevdiğimizi gizliyorduk 😂 😂
Anime hayranlığı çoğu insan tarafından dalga geçilen bir şeydi.
Anime seviyoruz diye her türlü animeyi izliyoruz ve seviyoruz zannediyorlardı, halbuki dizi film severler çıkan hepsini izliyor ve seviyor mu sanki 🤭 🤭 🤭
Ama günümüzde sanki biraz tam tersi. Anime izleyenleri gerçek anime sever değil diye etiketleyenler, pek ilgisini sevmese bile hayranıymış gibi davrananlar...
anime izleyenlerin kendini tanımladığı kendilerince bir çok kelime vardır, bende cuma günleri bir çok anime izlerim animeleri seviyorum çünkü filmlerden ve dizilerden ziyade animeler izleyenlere birtakım öğretiler, bilgi ve duygu aktarımı yapmak üzerine kuruluyor bana göre, canı morali bozuk olan insan acınca gerçekten morali düzeliyor insanın ve özellikle beğendiği kendine yakın bir anime karakterini kendisiyle özdeşleyip o kişiye benzemek istiyor (tabi iyi bir karakter ise asan kesenlerden değil) ayrıca bunun yanı sıra mangaları ve müzikleri animeyi daha güzel hale getiriyor ve anime neredeyse her yaş grubuna hitap ettiğinden anime izleyenler havalıda oluyor bilgilide oluyor kültürlüde olabiliyor. Bunun tanımını asla bitiremeyiz Teşekkürler...
Ben hep dalga geçiyorum; ama aralarında güzel olanlarda var. Bu arada benim dalga geçmemnedeni akrabam 7/24-25-26 sürekli qnime izliyor her şeyini ezbere biliyor 2000 küsür (şu an 10k bölüm olmuştur bile.) Çocuk şu an hiçbir varlıkla bak varlıkla muhabbet edemiyor, beyin yok oldu dalga geçme nedeni bu. ve😂 gâvur versiyonu da var bula bilirsem sallarım.
Akraban otaku olmuş. Otaku olmak sağlıksız ve zararlı bir şey birnevi hastalık. Bundan dolayı dalga geçmek verine profesyonel yardım alması için destek vermelisiniz (tabi sırf yanıt yazmak için abartıp saçma sapan şeyler yazmadıysanız)
Çevreden gelen eleştirilere kulak asmadan izlemek zorunda kaldığım, pek de havalı hissettirmeyen, aksine ustaca işlenenleri izledikçe toplumlarımız (Japon kültürü) arasında ki kültürel, sanatsal anlamda ki uçurumu görmekten insana üzüntü veren, senaristlerine saygı duyduğum, izlemekten keyif aldığım etkileyici yapımlar.
Yüksek hayal gücü ürünü.. Seven ve izleyen yetişkin insan sayısı hiçte az değil. Hem de her türünü izleyenler :)) Bir ara bende izledim, sonra İnternet icat oldu 😂😂
Havalı olduğu için bir şey yapmak kadar aciz bir şey olamaz. Çoktandır anime izlerim ve 100den fazla seri bitirmişimdir diye tahmin ediyorum. 130-140 falan sanırım kısa uzun toplam. Hepsini de beğendiğim ya da merak ettiğim için izlerim, izledim. Evde izledim, metroda ya da otobüste de izledim. Biri görür umurumda olmadı. Güzel senaryoya saygımız var :)
Herkes bir şey söylüyor. Kimine göre ergence, kimine göre cool. Ben de "zevkler ve renkler tartışılmaz" diyorum. İsteyen izler. Ben de izleyenlerdenim. O kadar :-)
Tarz olarak havalı fakat izlemesi havalı değil gayet normal , sıradan bir durum. Herkesin ilgisini çekmez ve olumlu veya olumsuz ön yargılara da gerek yok bence.
2 yıldır anime izliyorum abimden görmüştüm sadece abim biliyordu sonra bu sene herkese söyledim annem dinsiz demişti japon lar müslüman değil diye sınıftaki birkaç kişi lezbiyen demişti ve asosyalim diye de beni animenin kötü etkilediğini düşünüyorlardı bence insan olduğu gibi kabul edilmeli havalı olan bu...
Anime izlemenin havalı olmak ile bir ilgisi yoktur. Kişinin göz zevkine hitap ediyordur, izliyordur. Tabii, şimdi gençler "anime izliyorum hawliyim" diye geziyor lakin gerçekten bir alakası yok. Bundan bi 5-6 yıl önce falan anime izlediğimiz için dışlanırdık 😅
hic havali oldugunu dusunmedim aksine cevremdeki herkes dalga gectigi icin soylemeyi pek sevmiyorum ama son bi kac senedir anime daha da yayginlasti gibime geliyo yakinda havali bisey haline de donusur
izledigin sye göre yargılanmak cok saçma bende o nu izliyor diye izledigi seyi aynısını yapmıyorki bence bu animeciler ile dalga gecilmesi sadece türkiyede var