Sizin için güzel şeyler ifade eden bir dizi ya da film var mı?

Sizin için güzel şeyler ifade eden bir dizi ya da film var mı?

En Sevdiğim 5 Yabancı Film
7.8 Titanik 1997 +15 Romantik/Dram
8.1 Çılgın Max 4 Öfkeli Yollar 2015 +15 Aksiyon/Macera
7.1 Yeni Ahit 2015 +15 Kara Mizah/Ateist
7.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.6 Kelebek Etkisi 2004 +15 Zamanda Yolculuk/Gerilim
Bence kesinlikle Joker filmi yani benim kalbim de ayrı bir film karakteri seviyorum ve film de çok başarılı bir şikelde yazmış zaten. bunun yanında bir de tabi the dark knight serisi de var.. orada da Joker çok başarılı geliyor.
"The Dark Knight" (2008), yönetmen Christopher Nolan tarafından çekilen ve DC Comics'in ünlü süper kahramanı Batman'in hikayesini anlatan bir Amerikan yapımı süper kahraman filmidir. Film, Batman üçlemesinin ikinci bölümüdür.
Filmde Christian Bale, Batman/Bruce Wayne rolünde; Heath Ledger, Joker rolünde; Michael Caine, Alfred Pennyworth rolünde; Gary Oldman, James Gordon rolünde ve Aaron Eckhart, Harvey Dent/İki Yüz rolünde başrolleri paylaşıyor.
"The Dark Knight," eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar ve büyük beğeni topladı. Özellikle Heath Ledger'in Joker rolündeki performansı büyük takdir topladı ve Ledger, Joker karakteriyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülü kazandı. Film, gişede de büyük başarı elde ederek büyük bir hayran kitlesi edindi.
Cevap
2Cevap
The Breaking Bad nişanlım sayesinde izlemiştim seneler önce. Ondan sonra bir daha da Türk dizileri izlemedim.
Yüzüklerin Efendisi ve Transformers olabilir çünkü küçüklüğümden beri izlerim.
Babam ve Oğlum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?