Ben dün eşimle netflixte yayınlanmış izledim. Kendisini çok severdim, nur içinde yatsın. Gerçekten barış akarsuyu canlandıran oyuncu çok yetenekli, sesi ve görüntüsü her şeyi çok benzemiş. Emeklerine sağlık. İzlerken çok duygulandım, gencecik yasta vefat etti , değerli biriydi. Eğer sizde henüz izlemediyseniz öneririm.
Barış Akarsu merhaba filmini izlediniz mi? Sizcede insanlar ölünce değer görmeye baslamiyor mu?
Barış Akarsu ölmeden önce de değerliydi bir insandı. Öldükten sonra daha da her ünlüde olduğu gibi daha da fazla değer biçildi o ayrı. Öldüğünü öğrendiğimde ağladığımı hatırlıyorum çocuktum daha. Hiçbir bölümünü kaçırmamıştım Yalancı Yarim’in. Hiçbir diziden, şarkıdan veya şarkıcıdan da Barış Akarsu’daki sıcaklığı alamadım şimdiye kadar. Hala sık sık dinlerim şarkılarını. Neredeyse hepsi de ezberimde. Bizler için çok erken gitmiş, unutulamayacak bi değer.
İyi insan değil bu bildiğiniz en iyi insanlardandı. Çok saf ve temiz biriydi. Onun yerine gidebilecek milyarlarca insan varken onun gitmesi üzücü değil mahvedici bi gerçek. Ama yapacak bir şey yok, sizin de dediğiniz gibi, güzel hatıralarını hatırlayacak kendi hayatlarımıza devam edeceğiz.
En İyi Cevaplar