+1 yılAşırı duygulandım, asla abartı yok, çok güzel özet geçmişler hayatını. İsmail Ege'ye aşırı hayran kaldım, o kadar iyi çalışmış ki sanki orada gerçekten Barış vardı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece Barış Akarsu'yu sevenlerin beğeneceği türden bir film olmuş. Başrol, karaktere öyle iyi çalışmış ve altından kalkmış ki, Barış Akarsu kendisini en fazla bu kadar iyi canlandirabilirdi. Yer yer hüzne yer verilse de ağır dram olayına pek girmemeleri çok iyi olmuş çünkü Barış her zaman iyi niyeti, pozitif kişiliği sebebiyle gülümseme ile hatirlanacak bir sanatçı. Ayrıca bu düzeyde romantizm kasmak gereksizdi. Şarkıcı ve müzik kariyerinden bahsediliyor sonuç olarak. Yarışma kısmı çok özensiz ve hızlı geçilmiş. Ayrıca ünlü olduktan sonraki dönem için biraz daha fazla sahne eklenebilirdi. Onu hastanede ziyaret eden Beşiktaş taraftarlarına yer verilmeyecek diye endişe ediyordum, es geçmemişler çünkü Beşiktaş taraftarları Barış'ın yoğun bakım dönemlerinde ciddi manevi destek vermişti. Kısaca fena film değil. Yaklaşık 2 saate çok şey sığdırmışlar.
20 Yorumla
Ben sevmem kendisini ama artık yoldan geçen her insanın hayatı setlere dökülecek hal almış gibi geliyor. Saygım var ama bence başka insanların hayatları sinema tarihine geçse çok daha güzel olur. Müslüm, Bergen, Dilberay ve daha iyileri gibi.
029 Yorumla- +1 yıl
Bence çok kaliteli bir insandı kişilik olarak
- +1 yıl
Neden sevmiyorsunuz ki neden var mı?
- +1 yıl
Oda erken yaşta ölmeseydi onlar kadar yükselirdi
- +1 yıl
barış akarsu sevilmez mi sen çıldırmışın :D
- +1 yıl
Cahilce değil kardeşim gayet açık ben sevmiyorum siz biri ne derse aynı şeyi demişsiniz neden neden yani birini sevmek vardır sevmemek vardır zorla olacak iş değil ben Rock pop türü beğenmem sanatçılarını de sevmem kalitesi kendinedir filmi de hayatımda kendinedir tamam siz sevenleri dinleyin adını aktarın herkese
- +1 yıl
Ben barış akarsuyu seviyorum arkadaş sevmiyor olabilir niye bu kadar abartıldı herkes herkesi sevmek zorunda değil kendi ülkemizde Atatürk'ü sevmeyen var bir sanatçı da sevilmeyebilir gayet normal
- +1 yıl
Sırf rock veya pop müzik yapıyor diye birini sevmemek saçma karakterine göre karar vermek lazım olay bu
- +1 yıl
Senin sevdiklerini bende seviyorum kızım ben barış Akarsunun müziğinden çok karakterini seviyorum
- +1 yıl
Kızım illa sevmen mi lazım dedim sanki herkes istediğini sever bu arada kizdirdiysam affola
- +1 yıl
Diğerleri fazla abartmıssin haklısın boş ver
- +1 yıl
Abartmış*
- +1 yıl
Aynen öyle 👍
+1 yılGidicem ama burdaki sinema nenemin zamanından kalma...
24 Yorumla- +1 yıl
Yani müze diyorsun 😂
- +1 yıl
Öyle valla ocksncksk kendi şehrime gidince artık
- +1 yıl
Şimdiden iyi seyirler o zaman
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır izlemedim.
00 Yorumla
+1 yılKendisini biliyorum ama hiç dinlemedim. İzlemedim filmini. Şahsen bu tarz filmleri izlemiyorum nedeni şudur ölen biri sonuçta filmim çekilsin çekilmesin diye bir vasiyeti yok ortada. Hayatta olsaydı belki bu durumdan rahatsız olacaktı. Yakınları bile para alamıyor bunlardan filmi yapanlar alıyor hani ne bir izin ne sorgulama var amaç popüler kültüre hitap etsin insanlara film öncesi duygusallaştıralım acıtasyon vb. yapalım çok izlensin düşüncesi. Daha önce ki benzeri filmlerde de aynısı yapıldı. Pek takip etmesem de severim Barış Akarsuyu ancak bu tarz insanların duygularını sömürüp yapıldığı filmine gitmem. Dilencilerde duygu sömürüsü yapar ayrıca :)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba
Herkesin hayatı ünlü oluyor diye insanlar tepki gösteriyor ama bir nebze de insanlar aklı ama "Barış Manço "olsun Barış akarsu" gerçekten çok kaliteli bir insanlar bunların filimleri çekilmeli tüm dünyaya gösterilmeli.
Barış akarsu bilerek öldürülmüş bir insan gerçekten sesi çok iyi şarkıları olan penceremi havalandıran rüzgar şarkısını çok seviyorum. 28 yaşında Tarkan'ı geçecek kadar ünlü Star yıldızı olacak biriydi bazı sebeplerden dolayı adamı öldürmüşler cocola tırı Tarkan'ın üstüne düşüyor diye biliyorum.
Vaktim olursa izlemeyi düşünüyorum.
Dünyada ne acılar var.
Allah beterinden korusun...
10 Yorumla
+1 yılBarışı ne kadar tanıyor, hayatını ne kadar biliyorsunuz bilemem. Ama hayattayken kimsenin umrunda değildi. Öldükten sonra prim için çekilen bir film. Ailesi de başta istemiyordu, şimdi ne olduysa kabul ettiler. Acı zamanla azalır ama para her şeyin önünde. Üzücü.
10 YorumlaOlum ben bu filmi nasıl duymamışım? Muhtemelen biyografisini anlatan belgesel tarzı bir filmdir diye düşünüyorum. Bende hasretler ayrılıkla başlar adlı orijinal albümü duruyor ve belgesel de içinde duruyor. Onu izlediğimde ağlamıştım bunda da kesin ağlarım ama izleyeceğim tabii. Ruhun şad olsun sevgili abim...
10 YorumlaCok severim kendisini o zamanlarda cok severdim. Sarkilarini da dinlerdim dizisini de izlerdim. Olunce cok uzuldum ama filmi hakkinda bir fikrim yok yorumlar iyiyse izleyebilirim
22 Yorumla- +1 yıl
Film cidden çok iyi tavsiye ederim
+1 yılYarın gidicez izlemeye, bugün gidip izleyecektim aslında eşimle gitmeye karar verdik.
10 Yorumla
+1 yılİzlemicem bu ne böyle bir benim hayatımı film yapmadıkları kaldı
23 Yorumla- +1 yıl
Filmlik bir hayatın varsa neden olmasın 😂
- +1 yıl
Benim hepsinden daha filmlik 😄
- +1 yıl
İnşallah izleriz o zaman 😂
- Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİzlemeyi kesinlikle düşünüyorum.. En sevdiğim sanatçılardan kendisi.. Keyifli günler..
11 Yorumla- +1 yıl
Sanada aynı şekil
+1 yılŞirketlerin bu isimleri kullanarak çok para kazandığını öğrendikleri günden beri çekilen tüm sanatçıların filmlerini izlemiyorum, insanları ve sanatçıları kullanıyorlar
20 Yorumla
+1 yılEvet dün ilk isim gidip izlemek oldu. Neler yapmış ne fedakarlıklarla bir yerlere gelmiş banklarda yatmış.. ben çok severdim çocukluk aşkım diyebilirim ruhu saad ola
10 Yorumla
+1 yılHayır izlemedim. Arkadaşlar ile gitmeyi düşündüğüm bir film.
00 YorumlaSevgilimle gidecektik ama dün kavga ettiğimiz için şu an konuşmuyoruz 😬
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım düzelir de aranız izlersiniz
+1 yılAllah tekrar rahmet eylesin.
çok ii bir insandı. fragmanı ve film röportajlarını izledim.
ayrıca rahmetli Barış Akarsu'nun yarım kalan ''merhaba'' isimli şarkısı da çok güzel ve çok manidar.10 Yorumla
+1 yılHayır izlemedim, herhalde geçmişteki ölmüş ünlülerin hayatlarını filme almak da moda oldu. Yapımcıları biraz kurnaz olarak görüyorum. Rahmetlinin hayat hikayesini bilmiyorum ama film yapılacak bir hayatı da var mı ona da pek emin değilim.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 547 cevap paylaştı. Bazıları öldükten sonra ünü daha da artıyor. Barış ta onlardan birisi.
Şimdi Müslüm filkinden sonra baktılar bu iş tuttu, şimdi çekip duruyorlar. TV de belki izlerim, ama para verip sinemada izlemem.
10 Yorumla
+1 yılbarış akarsu yu gerçekten çok severdim ama bunun yapılması bana artık o kadar itici geliyo ki bi isim üzerinden milyonlar kazanıp insanların duygularını satın almak iğrenç bi oyun gibi. gitmeyeceğim
00 Yorumla
+1 yılBu filmi izleyen ya da izlemeyi düşünen kaç kişi acaba bunları izledi ya da bunlardan birini
Çağrı filmini
Hz. ömer dizisini
çöl aslanı ömer muhtar filmini
Yunus emre dizisini08 Yorumla- +1 yıl
Özellikle çağrı ve hz. ömer dizisini şiddetle öneririm hani çağrı filmi uzun izleyemem diyenler hemen hz. ömeri dizisine başlasınlar 31 bölüm ve her bölüm 40 dakika civarı çok güzel site önerisi isteyen önerebilirim
- +1 yıl
Bunlar ne alaka şimdi
- +1 yıl
Bi müslümanın bu filmleri izleyipte kendi dinini iyi öğrenmemesi veya bu dini fimleri dizileri izlememesi ama başka yerli olsun yabancı olsun bi sürü film izlemesi yazık yani tabi kişi müslüman değilse ona bişey diyemem çünkü önerdiğim filimler ve diziler islami filimler diziler oyüzden
- +1 yıl
Onların hepsini izledim de burada gereksiz aptalca bir yorum yazmışsın neyse
- +1 yıl
Aptalca değil önemli izlenmesi gerekenleri paylaştım isteyen izler istemeyen izlemez zorlama yok tabi ama senin bu üslubun hiç hoş değil aptalca demen ne diyim rabbim hidayet etsin
- +1 yıl
Ben burada filmi izlediniz mi diye soruyorum sen burada alakasız şeyler yazıyorsun
- +1 yıl
Alakasız olabilir evet ama paylaşmak istedim çünkü onca o kadar filmi izleyen müslüman var ama bu filimleri izlememiş olanar var tabi izlemiş olanlarda var ama izlesinler diye paylaştım oyüzden
- +1 yıl
Tamam
+1 yılHayir izlemedim ama izlemek çok istiyorum..
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle gitmek istiyorum.
Sadece bana koyan tek gidiyor olmam.. :(
10 YorumlaBugün nasip olmadı ama önümüzdeki hafta izleyeceğim
10 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğim bir sanatçı ilk fırsatta izleyeceğim..
10 YorumlaDaha izlemedim. Boş vaktim olursa bi göz atmayı düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHenüz izlemedim ama çok severdim kendisini ♥️
11 Yorumla- +1 yıl
Kim sevmezdiki
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence bunun bokunu çıkarttılar iyice izlemicem bergen'imi merak ediyodum sadece o kadar müslüm dilberay umrumda değil
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılBilmediğim için soruyorum. Barış Akarsuyu neden birçok kişi seviyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Karakteri sesi sayesinde
- +1 yıl
Aslında karekteri sormuştum
- Diziler & Filmler konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılFilmi yapılacak kadar önemli bir sanatçımıydı tartışılır. Allah rahmet eylesin. Severdim. Filmini izlemedim
00 Yorumla
+1 yılİzleyeceğim Bursalı kızlara duyurulur arkadaş aranıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bu taktikle zor 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsallah ergen sahte baris fanlari dolusmaz bergeninki gibi
10 Yorumla
+1 yılİlk bulduğum fırsatta "Barış Akarsu Merhaba" filmini izlemeye gideceğim. Çok sevdiğim bir sanatçı kendisi, ölümü bizi derinden etkiledi
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük hayranıydım, filmi izleyince de çok duygulandım. Çok güzel bir yapım olmuş. Bu tarz örnek hayatlar bence film/dizi olarak değerlendirilmeye devam edilmeli.
10 YorumlaHayır izlemeyi düşünmüyorum
10 Yorumlaizlemedim acıkcası izlemeyi de düşünmüyorum.
00 YorumlaYoğun çalışıyorum vizyona girdiğinden haberim yoktu, mutlaka izlerim tabi ki
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 354 cevap paylaştı. Hayır, izlemedim. Ve düşünmüyorum.
Birkaç parçasını severim. Ara ara dinlerim ama bana ne hayatından. Gereksiz bir film.00 Yorumlaİzlemedim sevdiğim bir sanatçıydı en kısa zamanda izlerim
00 Yorumla
+1 yılHenüz gitmedim sanırım vizyona da yeni girdi
11 Yorumla- +1 yıl
Bugün girdi
İzlemedim izler miyim bilmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
İzlemeye kesinlikle değer tavsiye ederim
Barış akarsuyu severim ama prim yapma sevdalısı senaristlere ve yapımcılara para kazandırmak gibi niyetim yok.
Kaçak bile izlemem.
Kafamızda anılardaki gibi kalsın bArış akarsu00 Yorumla
+1 yılkendisini ve müziklerini çok severim. izlemeyi istiyorum
20 Yorumla
+1 yılÖlen sanatçılar şarkıcılar olmasa sinema sektörü bitecek. yok Bergen yok Müslüm yok Bergen ay.
10 Yorumla
+1 yılCok sacma akarsuyu hic sevmem niye bu kadar abartildi anlamiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir sizin görüşünüz
Henüz izlemedim.
İzlemek isterim10 YorumlaYok ya olmadı ama izlemek isterim
10 YorumlaHayır flim vizyona girince izleyeceğim
10 Yorumlabu adami cok severdim Mekani cennet olsun
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. İzlemedim düşünüyorum bir ara izlemeyi
10 Yorumla
+1 yılHayır ama izlerim.
10 Yorumla
+1 yılİzlemedim izleyeceğim.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. İzlemeyi düşünüyorum ilk fırsatta gideceğim
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılIzlemek istiyorm ama aglamak istemiyorm ya
10 Yorumla
+1 yılİzlerim kendisini severim şarkılarınıda öyle🌸
10 Yorumlaİzlemicem herkesin hayatını film yaptılar
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. İzlemeyi düşünmüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzleyecektik ihaneti öğrendikten sonra anlamı kalmadı 7sene çaba harcadığım ilişkim ihanetle sonuçlandı
00 YorumlaBiletler çok pahalı değil mi 60tl
10 YorumlaÇöp filmlere verecek param yok benim
10 Yorumlayok ama izliycem tabi
00 Yorumla
+1 yılİlk defa görüyorum, bakayım bi'.
00 Yorumla
+1 yılGideceğim ama gitmemin 2. Ayrı Bi sebebi olacak
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri