normal sakin bir insanım aslında ama oyunculuk yapmak istediğimi söyleyince kendini rezil etme diyorlar ne alaka aq diyorum susuyorlar slak slak triplere giriyorlar neden böyleler sizce.

normal sakin bir insanım aslında ama oyunculuk yapmak istediğimi söyleyince kendini rezil etme diyorlar ne alaka aq diyorum susuyorlar slak slak triplere giriyorlar neden böyleler sizce.

Sana öyle diyenlerin kendine güveni yok o yüzden seni soğutmaya çalışıyorlar. Sen onları boş ver dostum, sevdiğin işi yap. Oyunculuğu sadece güzel olana ya da yakışıklı olana yakıştırmaları, sadece çok genç oyuncular aramaları çok can sıkıcı. Şimdilerde bu meslek oyunculuk yeteneği veya arzusu olanlara değil sosyal medya mecralarında bin takipçisi olanlara layık görülüyor. Bu yüzden şımarık, kendini, haddini bilmez sanatçı bile demiyeceğimiz insanlar türüyor.😒
Eğer istanbuldaysan şu ünlü isim sinemacıların tiyatro sanat okullarından birine kaydol ve ekranlardaki popüler dizilerden hangisi varsa, onların dizi sonunda çıkan yazılardaki ajans (oyuncu) firmalarına bak ve git, birer cv bırak. Orada o sanat okulunun ismini akdıpın kurslar kısmına yazarsan eminim dikkat çeker
Cevap
2Cevap
Çevrene bakip hayatina yon veremezsin vermemelisin. Rezil olsanda keske demekten daha iyidir. Basarabilirsin.
haklısınız insan kendi tecrübe edinmeli.. 👍
Çünkü bir adam var onu izle anlarsın her diziyi filmi eleştiren
Ricky Gervais..👍 Adamdır severim..
Gerçekten oyuncu olmak istiyorsan, önce eğitim almalı ona göre şansın yaver giderse bir şeyler olur.
Bu ülkede uçakta pipisini videoya çekip atanlar ünlü oldu bilgine..
Kafamda bir şey var sanki kimseye sorma git yap 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?