Hayalimden vazgeçmeye karar verdim tiyatro yu çocukluğumdan beri seviyorum ezberleme yeteneğim yüksek iyi de rol yapıyorum ama insanlara söylediğimde sakin bir yapın var tiyatro sana göre değil falan diyorlar
Aynı şeyi küçükken ilkokul da yaşamıştım
daha önce beni tiyatro ya almışlardı okulda rol yapmıştım ve bütün hocalar beğenip tebrik etmişti sesimin normalden daha gür çıktığını söylemişti
sonra öğretmenimiz değişmişti ve beni role almamışlardı bende üzülmüştüm
sonra diğer öğretmenim kızmıştı neden role almadın o çok iyi rol yapar diye beni savunmuştu diğer öğretmen de “ne biliyim sessiz, sakin diye almadım” demişti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen insanların sözleri ile niye hareket ediyorsun önemli olan senin istemen
Teşekkür ederim ama en üzücüsü yapamazsın demeleri
insanların seni düşürmesine izin verme tiyatro candır yeni bültenin açıklanması için can atıyorum yeni güzel oyunlar çıkar bu sezon belki bir gün senide izleriz
Teşekkür ederim inşallah bu hayalim için çalışacağım
Başarılar umarım başarırsin içten derin kalbi duygularımla söylüyorum her ne kadar seni tanımasamda bu yolda karşısına zorluklar çıkacaktır kesinlikle hemen vazgeçme azimli ve kararlı ol
Cidden beni motive ettiniz çok sağolun
Bende sizi tanımıyorum ama umarım hayatta hep karşınıza güzellikler çıkar
iyi dileklerin için bende Teşekkür ederim umarım çıkar sana başarılar
Vazgeçme
Normal hayatta çekingen biriyim ama rol yaparken çekinmiyorum
Bunun için uğraş. Kendini geliştir. bol kitap oku. deneme yap.
Teşekkürler
Rica ederim
Yalnız artık herkes sanatçı be
Ne güzel bende resim bölümünde okuyorum
Yani demek istediğim bu alanda çok fazla aday var, herkes kendini sanatçı ilan etmiş. Özellikle sosyal medya marifetiyle, bence değiller ama ilahlaştıran da çok.
Evet çok fazla aday olduğunu biliyorum ama o gereksiz oyunculuk yapamayan YouTuberları filmlere alacaklarına genç yetenekli kişilere yer versinler
Youtuber lar hiçbir tiyatro eğitimi vs almadan oyuncu oluyorlar ve ortaya yapmacık bir görüntü çıkıyor
E öyle tabii, ama nedense olması gereken değil olmaması gereken cereyan ediyor. Gel de bunu camianın sözde bilirkişilerine, üstatlarına anlat. Son zamanlarda bir de model karakter iğrençliği hortladı -ki bu bu dingiller eksikti mübarek- yok Lucifer Michaelson, yok Batu Zaman; iyice hayvan dışkısı koktu camia