Sevilen dizi Yalı Çapkını Latin Amerika'da yayınlanmaya başladı.
Telemetro Panama kanalında yayınlanan yerli dizimiz sizce nasıl bir etki yaratır?

Sevilen dizi Yalı Çapkını Latin Amerika'da yayınlanmaya başladı.
Telemetro Panama kanalında yayınlanan yerli dizimiz sizce nasıl bir etki yaratır?

Şimdi bir şey dicem bir adam var her diziyi eleştiriyor hani bence doğruluk payı var bunlar doğru insan olsalar sadece onlar için demiyorum her dizinin birşeyi var da biz bilmiyoruz adam diyor ki bunlar doğru insan olsalar böyle dizide oynamazlardı diyor zaten yeşim salkımın kızı da oyuncu olmak istemiş bu durumlardan olamamış herşeyin içinde bir şey var aslında iyi örnek değil tabii ki sadece o değil her dizide var mesela küçük genç insanlar aaa ne güzel bende öyle öpüşcem doğruymuş demek ki aa kızı mal gibi satıyor babası bazısı belki sevecek bu durumu ne diyorlar orada dikkat edin kasaplık koyun gibi satıyor ya bu dizi bana zararı yok niye çünkü ben öyle insan hiç olmadım o kadar sınav verdim veriyorum Allah korusun o turda bende aynı şeyi yapsaydım bence tam rezillik abim görse şok olur der ben kardeşimden beklemezdim bakma benim sezgilerim çok kuvvetlidir her türlü yırtarım ama nereye kadar o kadar insan bunların doğru bir şey olduğunu güzel bir şey olduğunu sanıyor aşkın herkesin içinde çapkın birine aşık olunca her şey düzeliyor evet değişik durum elin ayağına dolaşıyor ama sorun o sizi yatağa atacak zaten ben sezdim boşuna yemedim kafayı 3 sene bunu kim yaptı yine olabilir mi maalesef yine olabilir nefreti hissedersen vücudunda o ihtimal yine var o kadar insana örnek olunuyor evet ben kanmıyorum ama başkaları kanacak belki bende istiyorum öyle aşık olmak falan dicek ama insanların içinde öpüşme nedir sorun ahlak olsa doğru yerde olur o iş zaten babanın istemediği birine vermesi kızını sorun sonra aşık oluyor da evet acısı var maalesef engel olamıyorsun ama sen demedin mi hepinizden nefret ediyorum orada durum değişmeliydi ama çapkın kazandı bravo iğrenç bir durum onun tersi olmalıydı ama bu seviliyor güneşi beklerken o kız benim maalesef onun imtihanını verdim o çok sevildi çünkü hayatta olan bir şey peki birbirini sevmeleri hoşlarına gidiyor ama yanlış baya sana hata yaptırır erkek sizi kullanır her türlü erkek var ve bu bunla gerdeğe girdi işte böyle diziler insanı kötüye sürükler doğru mesajlar olmasa şayet
ben bu insanları anlamıyorum harbiden.. her ikisi Öğretmen Dizisinde oynuyordu.. dizi muazzamdı tutulmadı ama gel gör şöyle bir dizi.. Çocuk gelen giden her kıza yürüdü. şimdide buna aşık he.. huylu huyundan vazgeçmez.. kızların p. ç erkek sevdası bu diziler yüzünden hep
Cevap
17Cevap
Sevilir diye tahmin ediyorum gadası
Ben izlemem
Oyle bos diziler anca Turkiye izlenir kadinlarin ezildigi bi toplumda izlenir afganistan banglades arabistan Turkiye kendisine saygisi olan kadin izlemez yani bunlari
dizi cok igrenc hele murat sonerin elestirilerinden sonra.. nasil bu kadar seviliyor anlamiyorum bizim millet tacize ve siddete cok merakli herhalde
Bomboş saçma sapan dizilerin bu şekilde izlenmesi beni korkutmaya başladı. IQ düşüklüğü ciddi demek ki
Bu dizi Amerikalıları bayar. Onların dizileri 20 dakika ile 40 dakika arası oluyor genelde. 2.30 saatlik diziyi görünce bayılırlar
Bu saçma diziyi seven de akıl aramam izleyen olur ama Türkiye insanı kadar dikkat çekmez orada bizim halk nerde anlamsız yapım var onlara sarıyor
Şahsen sevmedim kaliteli de bulmuyorum bu tarz yapımları böyle abuk dizileri insanlar çok seviyor, tutar kesin.
Bu rezil kadınlsr Aşşağılayan dizi ile birde yurt dışına rezil oluyoruz
Seven onu da sever. Ben yalı çapkın tarzında dizileri sevmiyorum
Latin Amerika'ya üzüldüm. Böyle bir rezaleti izlemek zeka seviyelerini düşürecektir.
Rezil olduk. Türkiye yi böyle dizilerle tanıyorlar işte fkdkdk
Ezel behzat c kurtlar vadisi suskunlar agliyor...
Netflixteki dizileri görseniz bu ülkede televizyon açmazdınız 😀 onlar için bir değişiklik olmazdı
Bence sevilir böyle saçma diziler nedense hep seviliyor
böyle minyonları izlemez onlar rio karnavalındaki gibi etli butlu tipleri sever
Tutar tabi de Afra Mert ile daha iyi değil miydi yaa
Ben ikinci bölümde kaldım Bence sevilir zaten seviliyor genelde
Bu gibi diziler Milletin Turkiyeye algısıni bakışını degistiriyo yayinlanmasa daha iyi
Saçma sapan dizilerimiz de olmasa bizi taniyan yok zaten
Bu saçma diziyi nasıl izliyolar anlamıyorum bide hayran oluyorlar akıl alır gibi değil yazik
Bu rezillik keşke yurt içinde kalsaydı
Cok sacma bir dizi ama kesin ordakiler bayılır
Sevilir bence dkdkdkemekek
Cok sevilir hemde yabancilar türk dizisine hayrann
hayirdir ciroya ortakmi oldun?
Onlar sever böyle şeyleri tutar
Tabiki sevilir ❤️
Şu diziyi görmekten sıkıldım, gına geldi.
Şu canım kaşı ünlü yapan kadınlara lanet olsun
İğrenç bı dizi Allah akıl fikir versin bu millete
Sevilir.
tutar orada da
Derler ki bu ne mantıksız bir dizi
Eyvah rezil olduk.
Sevilir güzel dizi
Umarım sevilmez.
Çöp dizi
Bayılrlar
Sevilir
Sacma buldum sarmaz