Kerimcan Durmaz'ın şarkısı burada: Klibi bence olaaaayyyy!
Aleyna Tilki klip ve şarkısı ise burada:
Kerimcan ezip geçmiş! Harikaaaaa!
Aleyna yıkmış ortalığı! Nefiiiiiisss!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kerimcan Durmaz'ın klibi hoşuma gitti yahu nedense, şarkı da enerjik falan güzel olmuş bence ama sözleri daha iyi olabilirdi.
Aleyna Tilki'nin klibi ve şarkısı bana durağan geldi, izlerken sıkıldım açıkçası. Sözleri de mıymıy gibi çıkıyor hoşuma gitmedi.
Kerimcan Durmaz çığır açmış. Türkiye bu tarz işlere hazır değil valla millete dumur etkisi oldu resmen.
Ben bayıldım harika olmuş.
Aleyna çok sıradan kalmış ingilizce bir şarkı olmuşken keşke biraz hareketli bir parça olsaymış. Zaten ne dediğini anlamıyoruz bir de durgun durgun pek bi zevk vermedi bana.
Ama Kerimcan Türkçe sözlerle efsane bişey yapmış. Başarısı daim olsun.🌸🌸
#Cassie
Kerimcan da ses mı var be şarkı da kötü aleynaya gelince kızın sesine laf yok yaş olarak küçük zamanla davranışları hareketleri değişecektir şarkı da süper değildi ama eh işte iyiydi klip ise standart bir klipti ama kerimcana sanatçı demem !!!
Aleyna nın şarkısı çok kötü. Kerimcan klibi tiksinç. Gerçekten midem bulandı. Şarkı berbat, ses zaten ortada. Görüntü ve gürültü kirliliği. Kendini dünya starı yapmaya çalışıyor. Alkış tutan çağdaş koyunlar oldukça dahası gelecektir.
Cevap
86Cevap
Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'ın şarkısı çok güzel olmuş. Sevin ya da sevmeyin bunları bir Türk olarak desteklemek gerekir, yanında olmamız gerekir. Ayrıca sanata saygı duyun, sanatı destekleyin. Kıyaslamayın ((:. İkisininde klibi ve şarkısı cuk diye oturmuş ve şunu söylemeliyim ki Aleynanın dünyaya açılması çok iyi olmuş bazıları buna bile laf ediyor, ilginç... Kerimcan Durmaz'ın da neler yapabileceğini görmüş olduk yani o potansiyelini :)
Çok güzel dediğin için😂
Büyük ihtimalle.
Burdakilerle aynı fikirde olmayınca öyle oluyor..
Bir de fenomen olmanın verdiği şeyle hep en baştasın😂
Olabilir😂
Çok ikna edici bir yazı olmuş oysaki 😅
Bence bu tarz takıl😂
Herkes aynı şeyi söyleyecekse sırrı sormaya ne hacet..
Sırrı=soru
😅😅😅
Waow eksilere devam
Bi tane de ben mi atsam
Kalsın o zaman 😂
Gözlerim kanadı şu video kapaklarını görünce izlesem her halde kulaklarım da sağır olur. İleri de çocuğum aleyna fanı kerimcan durmaz fanı olursa evlatlıktan ret edebilirim o kadar rahatsız etti. Hatta cebine koko koyar uyuşturucu kullanıyor bu diye ihbar da edebilirim.
Kerimcan da Milley Crius, Taylor Swift, Lady Gaga arası çekimi kötü ama fenada olmayan bir şarkı havası aldım. Aleyna da ise Anitta ile Klasik Latin Amerikalı şarkıcıların söylenim tarzı ile bir zamanlar Ariana gibi popüler şarkıcıların klip havası izlenimi oluşturdu bende. Yeni bir şeyden çok taklit görmek beni üzdü.
Giriş bir bana mı aynı geldi Kerimcan'ın şarkısıyla. :) Soruya dönersek bence Aleyna Tilki "Retrograde".
https://www.youtube.com/embed/O-zpOMYRi0w
bende diyorum biryerden tanıdık geliyor ama
@Blinkandmoomoo https://www.youtube.com/watch?v=VRuoR--LdqQ
Ben iggy hayranıydım eskiden
Valla zaman ve para israfından başka bir şey değil özellikle Kerimcan'ınki
Peşindelermiş peeeh ya kim seni kale alsın da peşine düşsün hele o pembe çanta 🤦♀️
Hayır o değil 2-3 gün sonra herkesin dilinde olur bu da şarki müsveddesi de Merve Bella gibi Iyyy 🤮 Özellikle küçük çocuklar çok izliyor bunları yazık
Soruya yorum yapmayacağım, şunu söylemek için geldim, yorumlara baktım ikisindende nefret ediliyor? Neden bu kin, bu yargılama? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda! Yorum yazmak istemezsiniz o ayrı, ama bu yerme, kin kusma hiç ama hiç insancıl değil ve midenizi bulandırdığınız iki klipten de sizi daha iğrenç gösteriyor..
Kerimcan=çöp. ülkede insanlar ekmek bulamazken bu gibi sosyal medya maymunların bu hayatı yaşaması zoruma gidiyor. aleyna neyse yine yetenekli bir kız. sesi güzel gerçekten. ve zaten belli mecralarin desteğini alarak ilerliyor başarısı sürecektir ama kerim gibiler 2 güne unutulacaklar. saman alevi gibi
Kerimcan başarılı bir DJ fakat çok fazla ses değiştirmiş ben beğenmedim ikisini de.
Ayrıca Aleyna Tilki'nin yeni idolü sanırım Madelame?

Biraz özgün ol Aleyna, lütfen
Aleyna tabiki kerimcan kim ya bizim insanımız harbi mal ya mal awk malın önde gideni öyle böyle diğer trene bakan öküze bakan buzağı gibi kimleri hak etmedikleri yerlere getiriyorlar yani al karşına sabaha kadar tokat manyağı yap ya valla aziz nesini sevmem ama adam haklı awk %60 canım
Birbirinden iğrenç iki şarkı , ama alayna yine iyi banyo öncesi iyi gider sesi kpt zaten ne dediğide anlaşılmıyr kerimcan mı kodernn çağın kuşummaydını, fatih üreği ama asla zeki müre bülent ersoyu değil , yıllar sonra sefaletle uğraşacak şükürsüz tipler umarım kimse onları örnek almaz
@öreke neden
Yani Kerimcana o kadar yorum yok ki o kadar yorum yok yani.
Normalde kufretmeyen insanim ben , boyle faydasizlar goruntu, ses kirliliginden kendilerini meziyetli biri yerine koyup sayginlik kazaniyorlar ya , cok cumleler kurasim geliyor
+1
sonuna şimdi baktım
Gerçekten Kerimcan Durmaz denilen insanın bağırmaktan ve tuhaf tuhaf sesler çıkarmaktan başka yeteneği olduğunu düşünenler var mı? Aleyna Tilki de evet ses olarak başarılı ama çok fazla abartıldı ve şöhreti taşıyamadı
evet ya
@Blinkandmoomoo kanka sen neden her yerdesin?
@littlebabyy bilmiyorumm
ya biz böyle eleştirince hemen cinsel yönelim zırhının altına saklanıp LGBT mağduriyetini kullanıyorlar işte homofobikmisin falan diye..
ne alaka onu da anlayamadım ama eleştiriye bile tahammülleri yok üstelik gerçekten bana göre Kerimcan Durmaz bu ülkede tam bir proje ürünüydü
kesinlikle
Yusuf tam olarak böyle dostum umarım görür anlar ve uyanırlar 👌
Ahahahah aynennnnnnnnn homofobik damgası yapıştırıyorlar hemen. Ama karşındaki kişi ne kadar kötü olursa olsun pp yaptığı lgbt bayrağı onu tüm kötülüklerinden arındırıyor. @HarDandSweet
Hahahah cidden hiç gülesim yoktu güldürdün beni ya littlebaby Lgbt bayrağı kutsal koruyucu olduğu için onları tüm bizim gibi kötü insanlardan koruyor mu
hayır yanlış anladın kötü olan biz değiliz karşımızdaki kişi her ne kadar kötü biri olursa olsun pp yaptığı lgbt sembolü onu iyi biriymiş gibi gösteriyor ve kimse ona hiç bir şekilde olumsuz bir şey söyleyemiyor çünkü millet lgbt destekleyen herkesi melek olarak görüyor 😔😔😔
ona yaptıkları prodüksiyonu ve digital oynamayı sana bana yapsalar biz bile akar gideriz Berivan
Şarkı çıkarmak için bazı adımlar:
Fenomen ol
Boktan şarkı sözleri yaz (dır), auto-tune'u bas
Klipte mutlaka pahalı arabalar olmalı (mutlaka)
Ve evet kulak kanatan şarkın hazır, tebrikler
Şimdi bazı tiplemeler bu şarkılara falan sanat dicek 🤮🤮
Aleynanın klibi de şarkısı da çöp
Kerimcan durmazı dinleyeceğime sağır olurum daha iyi.
şarkı ve klip olarak kerimcan durmaz +1 daha önde
aleynanın sesi çok güzel ama bilmiyom şarkıda o kadar da güzel gelmiyo sanki autotune'u çok basmışlar gibi sesine
klibi de basitti bence aleynanın ama kerimcanın klibi baya iyiydi ne yalan söylim
ikisi de birbirinden kötü
Kerimcan a lafım yok. Eleştirecek çok şey var ama vakit kaybı olur. Aleyna ise, sesi çok güçlü, yine de bunu yansıtmıyor. Yüksek vokaller, sesiyle daha az oynanması falan lazım. Zaten sesi güçlü, tatmin edici bir şarkı çıkarmalı artık.
Ön yargısız bir şekilde ikisini de kusmadan dinleyip izledim 🤢
Objektif yorumum; kerimcanın klibi, şarkısı, kostüm ve dansları aleynaya göre çok çok üst başarıya sahip. Tabii en gereksizleri de yine onda.
Aleyna'nın şarkısını beğenmedim... Kerimcan mıdır nedir onun videosunu açmaya gerek duymadım... Tükettiğim internet datasına yazık olur.
Aleynanın şarkısı daha ritmik olmalıydı, kerimcanın şarkısı çok b*ktan. bi de kendini önemli biri sanması yok mu. Klibin sonunda kadın kılığına girmiş. Aleyna diyorum
Bunları dinleyerek bi de para mı kazandıracam, ikisi de işe yaramaz. Hele hala şu Kerimcan’nın bi tarafını kaldırıyorlar ya ayar oluyorum
🤦🏼♀️ işim gücüm yok bu iki beyin fakirini mi kıskanacağım 😂👏🏻
Seninkinden de şüphe etmeye başlicam, normal ol olm
Hanımefendi mi :D beyfendi olana demem
Kerimcan Durmaz'ı ünlü yapan bu ülkenin vatandaşlarından bir b*k bekleyemezsiniz. Bu mu Atam'ın, Atatürk'ün umudu olan gençlik?
Hayatim boyunca bir daha Kerimcan ile ilgili tek bir haber almamak ve adını duymamak, fotoğraflarını tek bir kez bile görmemek icin bir maasimi verirdim.
ikisinden birisini seçmek mi lazım illa yani şey diyosun giyotin ile ölmek mi fare zehiri içip mi fkfk ikisi de Türk devletinin kültür seviyesini gösteriyor.
yazık bu ülkeyi kurmak için kan can emek verenlere.
Ornek çok iyidi 😂
Efkara bağlama hemen iki dakika gülüyoruz şurda bogazimzda bırakma hacı :))
Size serbest randomda atabilersiniz 😉🤭
bazen muhabbeti kaçırsam da genelde dikkat ederim insanlara hitap ederken senli-benli konuşmamaya rahatsız olan var olmayan var vs vs 🙈
Aleynanın sexy olmaya çalışması çok komik duruyor. Kerimcanın şarkısı değil ama klibi çok iyi olmuş
Bu ikisini arasına Ajdar ı da ekle. Oyum ona.
https://www.youtube.com/embed/Ooru55prkC0Keşke özentiligi bırakıp kendi topraginda olani en iyi şekilde sunum edebilseler başkalarında kendini aramak kadar zavalli bir durum bilemiyorum
Açıkcası kerimcanı severim aleynayı da severim yazık ama iki şarkı da vasat olmuş klip iyi sözler kötü zaten auto tone kullanılmış beğenmedim kısaca
Aleyna yabancı single diye her yere yaydı haliyle beklenti yüksekti ama çokta olmamış dümdüz klip kısa bir şarkı sözü, kerimcan baya emek vermiş avrupai bir şarkı gibi olmuş
Ne kadar ergen insanlarıniz ya. Yazık valla sana da bu soruya ciddi ciddi cevap verenlere de acıyorum.
Biri sarkici ve super bir girtlaga sagip biri sadece magazin figuru klip iui olabilir ama onemli olan ses ikisini karsilastirmak haksizlik
çin pop , kpop , amerikan rap , amerikan pop'tan memnunum
ama kerimcanın şarkısı yinede daha iyi aleynanın şarkısından
ikiside birbirinden berbat kalite böyle birşey değil ki adamlar 20 sene önce daha iyisini yapıyordu zaten
https://www.youtube.com/embed/weRHyjj34ZEAleyna baba dua lipa gibi ünlü isimlerle çalışmış nereden buldun onları.
Yine de beğenmedim.
İki karakter de IQ düşüren türden.
Paranın ve şöhretin ilah edildiği iğrenç bir hayat dayatması.
Sanatçı sadece kulağa mi hitap eder? Bunlar sanatçı mi simdi!
ikisi de birbirinden kötü olmuş ama rn kötüsü kerimcan
Kızın sesi güzel sadece. Böyleleri nasıl oluyorda tutulup seviliyor. Nesil git gide tehlike altında.
karşıma çıkıp duruyorlar ama kararlıyım ikisini de izlemeyeceğim güzel gözlerime yazıkkk😂😂
Sadece gözler ile kalsa tamam dostum da beyni de..
@HarDandSweet ahahaha kesinlikleee haklısın
ikisi de benim için gereksiz şişirilmiş balonlar dinlemem
Kerimcanin sarkisindan daha cok keyif aldim. Kerimcan biraz cardi b, aleyna da dua lipa tarzina kaymis bir de aksanı biraz kaba mı olmus ne
İki tane gereksiz insan...
Bunları destekleyeceğinize, iki tane ögrenciye destek olunda bu ülkeye faydaları olsun..
Kerimcan daha iyi aleyna beklenilenin altında kalmış tabi kız çok emek veriyor çalışıyor ama ben pek beğenemedim
Aleyna nın sesini beğeniyorum ama bu şarkısını beğenmedim. Kerimin videosunu izlemeye gerek duymadığım için yorum yapmıyorum.
Kerimcan durmazın şarkısı aleynanın şarkısından daha ilgi çekici duruyo. Aşeyma sırf özenti gibi bişey olmuş
Kerimcan Kral geri döndü I * boss b1tch demiş bildiğin (mecaz anlam) En iyi türkçe şarkı açık net Peşimde
Kerimcan'a önyargılarım vardı. Dinledim klibi kötüydü bence. Şarkı da benim tarzıma hitap etmiyor. Aleyna'nınki de öyle.
Kerimcan da keşke İngilizce söyleseymiş. Aleyna'nın klibi güzel, ama şarkıya yorum yapamam, çünkü ingiliççe.
insanlar alışmış yargılamaya anca oturduğunuz yerden eleştirebilirsiniz önemli olan icrat ve kerimcan bebeğim mükemmelsin
Dinlemedim ikisini de. Vaktimi değerli müziklere harcıyorum. Değmediği için fırsat bile vermedim. Gerçekten sanatçı olduklarını düşünmüyorum.
Ikiside umrumda degil. Amaaa aleynanin fizigini ve sesini cok begeniyorum. Her ne kadar onu pek sevmesemde cok güzel ikiside
Kerim can aleynayı yürürken ezmişş. Farkına bile varmamış. Kerim can off be onası klip aşşırı globall ve yapmış adam helal olsun.
Aleyna'nın şarkısında biraz sıkıldım ama Kerimcan'da resmen çıldırdım efsane olmuş, bence ikisi de başarılı çok iyi
Aleynayı sevmiyordum kerimcan eh işte ama şarkısı çok iyi olmuş kerimcanın harika danslar müzik falan Aleyna yine vasat
Kerimcan durmaz şarkı da güzel ama klip efsane olmuş
Aleyna tilki şarkı güzel de klip aleyna tilki yani
Haberim yoktu sağolsun KS sayesinde açıp ıkisinide izledim ikisinide begenmedim ha birini secmek gerekirse kerimcan emmi daha iyi gibi
Keşke bir secenek daha olsaymis ikiside bok gibi diye
Kerimcan ne zaman sarki cikarmista klib cekmis
Bende sarki cikarcam ya önüne gelen şarkıcı oluyor
Klib ide iğrenç kerimcanin ne dansi dans ne sarkisine kıyafetleri
Harika prfil resmn swnde benzenmi buna
Hepiniz mı dinlediniz ya ben hariç bi tane bile dinlemeyen kalmadı mı 🤦♀️
Şu ülkeye bi Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur gibi sanatçı gelsin artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?