Zehra rolü için Demet Özdemir’e Teklif gitmiş. Siz neler düşünüyorsunuz.. Açıkcası ben Demet’i bu role yakıştıramadım.

Güzelim filmi de çekip bıktıracaklar illa. Ben kült yaptıkların tekrar çekilmesine karşıyım.
Hiçbir zaman eskisinin yerini tutamayacak üretken olsunlar biraz.
Selam gadası 🙃
Demet Özdemir'in de maşallahı var her yerden çıkıyor. Şahsen eski filmin tadını vermez. Saçma sapan bir şey olacağını düşünüyorum.
Merhaba
Birsey sorabilirmiyim
@şeffafveduru sormak istediğini mesaj kutusundan sorabilirsin açık çünkü
Cevap
14Cevap
Melike İpek Yalova bu role yakışır Demet Özdemir'e gitmez bu rol
Demet olmamış bencede 😂
Zehra: Burcu ÖzberkFerit:Engin Akyürek
Bence yakışır😂
Burcu da yapay durur
Tadında kalmalı bence.. ama bu röle yakışacak birisi var o da toparlanma aşamasında bununla çıkış yapsa izlenir… Arda kural & tavana Türkay olabilir
Günümüzde Gülşen Bubikoğlu güzelliğine uyumlu pek oyuncu görmedim ama Cansu Dere olabilir
Demet Özdemir de her yerden fırlıyor ya. Lütfen o oynamasın. 😃
Demet artık romantik komedi türünden biraz uzak kalmalı bence. Çünkü üzerine yapışıp kaldı bu yaz dizilerindeki şapşik kız rolleri. Aynı şekilde Hande Erçel de öyle.
Demet bence de cıkkk olmaz Tarık Akan'ın oğlu oynasa iyi olur aslında
Demet olamamış ama tip ten değil yani daha mesafeli soğuk kalıyo sanki Gülşen Bubikoğlu daha Cilveli sanki öyle birisi olabilirdi
Gülşen Bubikoğlu'nun güzelliği çoğu kadında yok Tuvana Türkay olabilir
Tarık Akan ın yerine de ben 😄
Demet olacak sanırım süreklı ondan bahsediliyor. Bende yakıştıramadım. Yaz dizisi tadında olur yine izlenmez
Sen ol bence ksyi temsil et...
Günümüz oyuncuları eski oyuncular gibi değil.
Filmi rezil etmesinler de.
Tarık Akanın oğlu Ferit rolü ona yakışır.. kadın oyuncu da sallasan bi kadına değiyor zaten.. Her kadın o rolü oynmak ister.. ama Hande Erçel olabilir bence..
Demet Özdemir olmasında kim olursa olsun.
Demet özdemir olmamalıydı kesinlikle
Yeni Zehra Sen Olmalısın Tabikide
Tadında güzel, izlemem bile
demet her yerden çıkmaya başladı
Esra Bilgiç & Murat Yıldırım ikilisi fena olmazdı
Demet Özdemir Yusuf Çim
Yoksa sen mi Zehra olacaksın :) gözün var gibi :)
Hande ercel hariç kim olursa olsun
gerçektenmi
Bu demette iyi kız
olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?