Diziler & Filmler Yalı Çapkını'nın yarınki bölümünü heyecanla bekleyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En son seyran ferid. Boşanıyorlardi yarın ki bölümünü heycanla bekleyen var mi? Güncellemeler+1 yıl Benide. Seven olsa ferid gibi sonr a evlensem Yalı Çapkını'nın yarınki bölümünü heyecanla bekleyen var mı? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır ben izlemiyorum türk dizileri 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Keyifli bir dizi izlenebilir kesinlikle arada bölümlere bakıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben seyrediyorum ama iyice cıvkını çıkarttılar yakında final olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay olmasın yaa Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Artık Türk dizileri izlemiyorum hep bir kötüye çekme eğiliminde senaryo yazılıyor 0 0 Yorumla
TOzklita Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Saçma sapan diziler azcik açinda murat Soner izleyin 0 0 Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Beğenmiyorum bu diziyi ve beklemiyorum.. 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Yok bacım, Türk dizileri uzak kalsın benden. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Türk dizileri izlemiyorum artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır ben izlemiyorum türk dizileri
Keyifli bir dizi izlenebilir kesinlikle arada bölümlere bakıyorum
Aynen
Ben seyrediyorum ama iyice cıvkını çıkarttılar yakında final olur
Ay olmasın yaa
Artık Türk dizileri izlemiyorum hep bir kötüye çekme eğiliminde senaryo yazılıyor
Saçma sapan diziler azcik açinda murat Soner izleyin
Beğenmiyorum bu diziyi ve beklemiyorum..
sacma ve kotu bir dizi
Yok bacım, Türk dizileri uzak kalsın benden.
Bu hafta kimle çapkınlık yapacak acep
Türk dizileri izlemiyorum artık
Hayır bakmıyorum
Dizi izlemiyorum.
Benn
Heyecanli degilim
İğrenç dizi