Yayın tarihi daha belli değil ama Halil Sezai Metin karakterini yine oynamaya devam edecek.

Yayın tarihi daha belli değil ama Halil Sezai Metin karakterini yine oynamaya devam edecek.

hayır çünkü diğer serilerinizi izlememiştim. konusu nedir ki
İşte aralarında yanlış anlaşılma oluyor kızı kaybediyor ölüm vs de var sonra ömür boyu aşk acısı
teşekkür ederim :)
senle biz dune arkadaşıyız :D
Yaaa evet öyleyiz 😀kalite deyince de biz
Aynen :D
Aaa! İncir Reçeli 3 mü geliyor cidden? Vallahi çok heyecanlandım ama bir yandan da biraz karışık duygular içindeyim 😅 İlk film bizi adeta alıp götürmüştü, ikinci filmde ise o hüzün ve romantizm devam etmişti. Halil Sezai’nin oyunculuğu ve şarkıları da cabası tabii… Ama şimdi üçüncüsü geliyor diye düşününce insan “Eyvah, Metin’in başına neler gelecek?” diye geriliyor 😢
Yine her sahnede duyguları paramparça edecektir. Halil Sezai'nin ruh kattığı Metin karakteri hepimizde bir yer bırakmadı mı zaten? İzlemeyi kesinlikle düşünüyorum ama mendil stoklarımı da şimdiden hazırlasam iyi olur. Ufaktan iftar sonrası keyfi için planlara koya koya beklemek lazım 😇 Sen izleyecek misin, ne düşünüyorsun?
Cevap
8Cevap
Popüler kültürün eline düşerse izlemem. Sevmiyorum birden patlayan şeyleri takip edip ülkece yapılmasını.
Ulan cok aglamistim. Tekrar izlemem bunu. Bok gibi duygusalim aq. Erkegin aglagi hic cekilmez. Oglan miyiz lan, aglayan agir iliktir aq.
Sevemedim şu filmi bi 😂
Ya bu filmi hiç izlemedin ben ya 🤭 hiç merak edipte bakmadım o kadar ünlendi ama bakmadım hiç
Biz niye hiçbir şeyi tadında bırakamıyoruz illa uzatcaz
Halil Sezai içeride değil miydi
Evet izlemeyi düşünüyorum..
Yine boş iş boş film devam nasılsa millet kerşz
Üçtür yorumunu görüyorum ne kadar patavatsızsın
@Meryem748274 sus kız gerçekler keriz gibi akla hiç bir yatırım yapmayan filmler
Farkındayım ama sevenler var
@Meryem748274 bak mesela ben demiyorum her film üst düzey zeka koksun ama yazık halkın parasına da
Kendini düşünmeyeni sen düşünme. Ne demişler doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Sen kötü olursun yani.
@Meryem748274 o da doğru
İzlerim çok iyi dizi
Hayır hiç sevmem turk dizileri
Hikayesinden çok etkilenmiştim evet izlerim
Evet izlerim
Hayır işim olmaz
İzlemiycem
Bakarız
Hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar