Merhabalar herkese 🎥🍿

Harry Potter dizisinin logosu yayınlandı. HBO Max tarafından onaylanan dizi, yeni kadroyla yayınlanacak.
Filmiyle aynı hissiyatı vermesi mümkün mü?
Merhabalar herkese 🎥🍿

Harry Potter dizisinin logosu yayınlandı. HBO Max tarafından onaylanan dizi, yeni kadroyla yayınlanacak.
Filmiyle aynı hissiyatı vermesi mümkün mü?
Bence aynı hissiyatı verebilir. Aradan yıllar geçti ve gerçekten çok özledim bu seriyi. Heyecanla çıkmasını bekliyorum. Gün sayıyorum diyebilirim. Herkesin aksine ben iyi şeyler olacağına inanıyorum. Beklentim çok büyük ve bence bu dizi filmlerinden daha iyi olacak öyle bir his var içimde. Bekleyip göreceğiz. 🙂
Bence aynı tadı verebilir ama oyuncular ya da senaryo ve yönetmenin de burada başarısı önemlidir Harry potter önceden hiç izlememiştim ama bu sitede ilk tanıştığım kız kankam aban izlememi önermişti bende onun tavsiyesine uyarak izlemiştim 8 filmi de ve çok beğenmiştim. bence eğer başarılı olurlarsa yani sağlam bir şekilde dizi izlenirse tutar ama sırf rekabet etmek için para içinse tutmaz. çünkü Yüzüklerin efendisi tutmadı biliyoruz. ama hbo max zaten son zamanlarda oldukça başaırılı diziler çekiyor en basitinden Last of us çok iyi dizi bence tavsiye ederim. :)
Evet evet Netflix olsa şüpheye düşerdim ama HBO daha güvenilir geliyor bu konuda😂 Gerçi Wednesday de o ruhu verdi ama yine de Netflix saçmalayabilirdi de
Wednesday zaten harikaydı :D sıkılmaktan ölürken beni kurtardı ama yine dizi boşluğundayım böyle gizemli bir şeyler arıyorum wednesday gibi.
Her sezon bir kitabı işleyeceklermiş. Büyük saçmalık. Zaten bunun filmleri var. Tamam filmler, kitaplara yüzde yüz bağlı değildi ama iyi çıkardılar.
Özellikle Voldemort'un ilk yükselişi, Çapulcular dönemi, 19 yıl sonra, Dört büyük büyücü, Hogwarts'ın kuruluşu gibi konuları işlemek varken gidip kitapları işlemek büyük saçmalık. Yeni casta kimse alışamaz. Dizinin tek artısı HBO'nun yapması. Başka bir platform yapsaydı izlemeye tenezzül bile etmezdim ama HBO'nun yapmasından dolayı izleyeceğim.
Bunun aynısını Yüzüklerin Efendisi filmi içinde yaptılar ama herhangi bir aksiyon yaratmadı insanlarda. Bence bu kadar fazla tekrara düşmenin bir mantığı yok.
Cevap
64Cevap
Karakterleri bilemem ama o hogwards havasını yeniden alacağız diye bekliyorum.
Alırım oradan bir dal mürver asa.
Harry Potter Daniel Radcliffe ile, Ron Rupert Grint ile, Hermione Emma Watson ile, Albus Dumbledore Richard Harris ile tanıdık, öyle akıllara kazındı bir kere. Kimi çocukluğunda, kimi gençliğinde izlemiş. O zaman diliminde izleyenler, sabırsızlıkla devamını bekleyenler, sıkı Harry Potter hayranı olanlar için yeni versionun aynı tadı vermesi elbette mümkün değil, ama eskisinden kötü ve ya güzel olup-olmayacağı konusunda bir şey diyemem, izleyip görmek lazım çünkü. Ha bir de HBO yapımı olduğunu da unutmamak gerek, ortaya kaliteli işler çıkardığı aşikar. Bekleyelim bakalım.
Efsane olmuş yapımlardan sonra üstüne aynı evrende başka yapımlar gelince genelde eski yapımın yanında sönük kalıyo. Mesela fantastik canavarlar çok başarısızdı. Lotr evrenine bakarsakta güç yüzükleride kötüydü. Pek bir beklentim yok ama görücez bakalım nasıl bir şey çıkıcak.
Kitapları okudum müthiş bir proje olabilir. Mandolorian etkisi bekliyorum filmleride aşabilir. Ancak rings of power gibbi patlayıp filmleri bile eleştirir hale getirebilir. Hbo konu dışına çıksada seyir zevki veren projeler üretiyor. Şirkete güvenim tam.
Pek zannetmiyorum ama umarım yanılan ben olurum ve güzel bir şey ortaya çıkar.
Harry Potter bitti artık lütfen bu prodüksiyonu aynı evrende geçen fantastik canavarlar gibi işlerde kullansınlar yaa evreni anlatan bir dizi yapsalar mesela miss gibi olurdu seçilmiş kişiden öğk geldi
hogwarts havasini verir kaliteli olur bence ama eski kadronun yerini hicbir sey tutamaz
mesela Harmoine Granger denince akla direkt Emma Watson geliyor, o yuzden alismak zor olacak
fikir cok guzel ama ayni oyuncular olmayacagi icin biraz uzucu olabilir ama bir yandan cocuklugumun filmini tekrar dizi halini gorebilmek guzel olacak bu da demek oluyor ki yillar gecsede hala ama hala Harry Potter unutulmuyor ⚡
Parayla olsa gene de izlemem. Zaten filmlerini bile izlemedim. :D
Aa ne demek izlemedim😡
Bana heyecan verici gelmiyor. Bilim kurgu ve fantastik film sever bir insanım ama Harry Potter fazla sıkıcı :D
Zaman çarkı ve Yüzüklerin Efendisi dizisini Mahvettiler umarım bunuda box etmezler Harry Potter serisinin çok severim en azından HBO yapıyor diye seviniyorum
Keşke yapmasalardı derim. Efsanelere dokunulmasın ya, asla aynı tadı vermiyor ve yenisi için emek veren bir sürü insan önceki ekiple kıyaslanarak haksızlığa uğruyor bir noktada.
filmi ile kitap senaryosu farkı
dizi eğer kitap senaryosundan ilerleyecekse daha ayrıntılı ve bilinmeyen bazı gizemleri ile dizinin ayrı bir tadı olabilir
Filmine de ilgim yoktu dizisine de olmaz. 😅 Ancak genellikle her film serisinin ilki güzeldir ve diziye dönmüş halı de aynı lezzeti vermez diye düşünüyorum
filmiyle aynı tadı vermiyebilir. biraz izleyip karar vermek lazım
Yeni kadroyla tekrar çekilen tüm yapımlar daha kötü oluyor
İlki tutan hiçbir şey eskisi kadar güzel olmuyor. Hele diziler hiç güzel olmuyor. Tamamen maddi kaygı güdülerek yapılmış bir şey bence.
Ya heyecanlıyım açıkçası umarım beklentimizi karşılar 7 sezon kadar süreceği konuşuluyor doya doya izleriz artık ☺️
Keşke sadece film ile kısıtlı kalıp zirvede bırakılsaydı.
Umarım sonu yüzüklerin efendisi dizisi gibi fiyasko ile sonuçlanmaz :(
oyunculara da bağlı ama tadı damağında kalmak vardır ya sıkar bir süre sonra. yine de izlerim ben. izlenir
Aynı tadı verecek olsa Fantastik Canavarlar serisi verirdi, tabii ki aynı tadı olmayacak ama izlenir yine de tabii
Zenci Ron Eşcinsel Hary Lezbiyen Hermione görmeye hazır olun
Wjshwhdhe
öyle olmuyor mu hep
Vermez aynı tadı film orjinaldi belli bir konusu vardı ama dizi öyle değil sardıkça saracaklar konuyu sündürecekler
Severus Snape olmadan, Voldemort olmadan Harry Potter olmaz.
Lanet olsun canım yanıyor.
Çocukluğumun filmine sevinemiyorum. Çıksın diye hep beklemiştim. Çıkacak olmasına ne diyebilriim ki hayırlısı olsun.
Yazarın zenginliğine zenginlik katacak desenize 😅
Kadın 60 yaşına gelmiş napsın artık daha fazla zenginliği
Diziye dökünce saçmalıyorlar, asla aynı tadı vermeyecek.
Kitabı kadar zevk vereceğini sanmıyorum da.. filmdeki karakterleri nasıl yaşatacaklar merak ettim.
İzlemeyi düşünmüyorum. Filmleri çocukluğumun filmleriydi. Öyle kalsınlar :)
Bilmiyorum hiç bir filmini izlemedim dizisini de izlemem
Eğer oyuncu kadrosu iyi olup kitapların dışına çok çıkılmazsa bence efsana bir iş ortaya çıkar
Kişiler benzerse içeriği değişmezse çok da bokaa sarmazsa tad verir
Vermese bile o nostaljiyi ekranlarda görüp hatırlamak bence güzel olucak
sanmıyorum ama izleyip göreceğiz güç yüzükleri filmle aynı tadı vermedi beklentiye girmemek gerek
Bilim kurgu, fantastik kurgu film, dizi, kitaplar ergen işi. Sevmiyorum.
Bazı şeyler efsane olarak kalmalı. Bu da öyleydi. Boşuna kürek çekmekti yapmamalıydılar
Harry sarisn bir gayse zenci Gayle sevisirse niye olmasin
Daha kitap serisini bitirmedim , Neyse beğenirsem Diziden devam ederim artık
Film başka oluyor yaa. Dizi de parça parça konular olduğu için aynı tadı vermeyecektir.
Ben daha önce ne bu film izledim ne de kitabını okudum hiç ilgimi çekmiyor
La casa de papel’in kore versiyonu gibi olur. Birak adamlarin isimlerini, soyledikleri cumleler davranislari bile tipa tip ayni…😏
çoğu zamanını dizi film izleyerek geçiriyorsun bu sana rahatsızlık vermiyor mu?
Ben bu diziyi izlerim ama sanki yapılmasa daha iyi olacakmış gibi hissediyorum. Bazı şeyleri tadında bırakmak lazım.
Vermez. Projeler artık tamamıyla ticari. Çünkü kötüde yapsalar biliyorlar ki hayranları meraktan bile olsa izleyecek.
Uzerine dusulmus her anlamda ugrasilmis iyi bir cast ve konulu HP her turlu is yapar. Heleko gununuz teknolojisiyle.
Hayir kesinlike ayni tadi vermez ama umarim iyidir cunku filmlerine bayiliyorum kaç kez izledim hala sıkılmıyorum
Çok daha iyi olabilir ama her serinin tadı ayrı olur
Aynı tadı vermez yüzüklerin efendisi'de dizi oldu ama alakası yok açıkçası
Harry potter bir efsanedir
Pek zannetmiyorum orjinalinin yerini alamaz 🙂
Hayır zannetmiyorum Aynı tadı vermez
Gereksiz yere uzatmalar olmazsa güzel olur...
Aynı hissiyati vermez
Ee nerden izleyebilicez
eski ekip olmadigi surece anlami yok..
Inşallah güzel bir şey olur
Verebileceğini zannetmiyorum. Ama izlerim.
Daniel olacaksa verir
Yani Harry Potter
Her şey tadında güzel bence
Ben çok seviyorum ınşallah guzeldir
O pek mümkün değil. Orjinalin yerini tutamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?