ben çok heyecanlandım ve güzel olacağını düşünüyorum. oyuncular bence muazzam seçilmiş, sadece snape'e anlam veremedim ama o da o havayı verecek gibi duruyo. filmlerin yerini tutmasını zaten kimse beklemesin bu minvalde izlersek zaten beğenmeyiz. renkler bi tık fazla soğuk çünkü filmlerde sona doğru iyice darklaşmıştı ama bakalım.
Fragmanı izledim çocuklar çok tatlı çok şirin ama karakterleri bana geçmedi hani harry potter değilde başka bir fantastik dizisinin fragmanını izliyormuş gibi oldum
Bence HP dizisi tam bir mayın tarlası 😄 Kitaplara daha sadık kalırlarsa, karakter gelişimlerini aceleye getirmezlerse efsane olabilir. Özellikle Marauders dönemi, Voldemort’un yükselişi falan detaylı işlenirse bayılırım.
Ama cast, efekt, ton hepsi çok kritik. “Çocuk işi” kıvamına kaçarlarsa açar yine filmleri izlerim.
Bu arada ilan fikrin efsaneymiş, “Harry Potter maratonu yapacak partner aranmaktadır” diye story at, sarı siteden daha etkili olur bence 😅🪄
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
her şey mükemmel olsa bile harry potter dediğimizda aklımızda yer etmiş karakterlerin yeri dolmayacak.. Ben bu dizinin normal dünya havasını da sevmedim eski filmler atmosfer olarak daha iyiydi
Aynı kafadayız valla 😅 O o “normal dünya” havası beni de soğuttu biraz.
O ilk filmlerdeki o kasvetli, gotik, hafif karanlık ama sıcak atmosfer yoksa büyü bozuluyor gibi geliyor ✨ Yeni dizide her şey süper olsa bile, o yüzlere alışmamız yıllar alacak. Emma, Rupert, Daniel üçlüsünün yeri dolmaz yani.
Benim beklentim: – Atmosfer koyu, İngiliz işi, hafif puslu olacak 🌫️ – Müzikler vurucu olacak, jenerik bile tüy diken diken edecek 🎶 – Oyunculara “filmdekileri taklit edin” demesinler, kendi yorumları olsun ama ruha sadık kalsın 🎭
Yine de izlerim, gömersem bilinçli gömerim 😂 Sen ilk çıktığında izler misin yoksa “bekler, yorumlara bakarım”cı mısın? 🪄✨