ay keşke böyle black mirror gibi her bölümün senaryosu birbirinden bağımsız ama hepsi Harry Potter evreninde geçen dizi film yapsalar birisi bununla alakalı video çekmişti youtubeda ordan hatırlıyorum mesela bir bölümde günümüz teknolojisinde bilgisayar dersi koymuşlar mugglelar neler yapıyor bununla diye öğrencinin bir tanesi de kaçak telefon sokmuş okula video çekip internete koyuyo ortalık karışıyo falan böyle şeyler olsa süper olurdu :D
bu arada dizi inşallah netflixte yayınlanır günümüzde bissürü platform var gına geldi
Hayır ben izlemem muhtemelen özellikle bir şey izlediysem ve sonra dizisi çıkarsa bu kötü oluyor. çünkü zaten 8 film izledik yani bir daha tekrar 7 sezon dizi yapmalarının anlamı nedir. eğer farklı konu işlenecekse olur ama farklı konu işlenmeyecek ise aynı şeyleri tekrar izlemek istemem ben. bunun yerine fantastik canavarları bitirsinler ya da belki de seriyi devam ederler
Ben böyle kendi zamanında büyük başarı yakalamış filmlerin dizisinin yapılmasına karşıyım çünkü aynı aurayı yakalayamıyorlar, ha eğer yapılacaksa da aynı oyuncular ile yapılmalı ve atmosfer aynı olmalı. Mesela yüzüklerin efendisi filmini de dizi yaptılar, tarihsel olarak yüzüklerin yapıldığı dönemde geçiyor ama alakası yok yani şahsen ben izlerken tamam bu yüzüklerin efendisi'ndeki orta dünya diyemiyorum çünkü cast farklı, kostümler farklı, elfler elf gibi değil, atmosfer farklı yani alakası yok.
Değişeli 4 gün oldu hemen nasıl alıştın? 😂😂 iyi böyle o zaman hiç dokunmuyorum pembiş devam. Unut deminki gördüğün resmi. Sonra merak ederler ne oldu birden diye.
Bunca yıl sonra Dizi çekeceklerine zaten hayranları çoktu oyuncularda İtiraz etmiyordu sadece yazar biraz kıllık yaptı bitirmek yerine Rowling ikna edip belki 20 ye kadar devam etseydi ya seri orjinal oyuncularla.
Bence gerek yoktu yaa yani fantastik canavarlar gibi aynı evrende geçen filmler yapsalar çok güzel olur ama harry potter olması gerektiği gibi olmuştu zaten yani tabii siz bilirsiniz yapın hobi olarak yine yapın ama benim görüşüm bu yani
Çok iyi düşünüyorum, bir an evvel çeksinler. Tam böyle bir dizi arıyordum, ama bu tarz büyücü okulu dizileri genelde çok düşük bütçeli oluyor onun için izlemesi zevkli değil. Buna biraz bütçe ayırırlar heralde.
Ha yani tutulacağından çok eminler? Önce bir çekselerdi, yayınlasalardı da izleyici karar verseydi o karar sezon devam edecek kalitede bir dizi mi diye. Ben film serisini de sevmemiştim, dizisini de sevmem o yüzden.
Hayır. Nasıl aynı oyuncular olsun? Millet çoluğa çocuğa karıştı 14 yaşında Harry lazım ya da artık felsefe taşında kaç yaşındaysa. Aynı hikayenin dizisini yapacaklar işte 😂 Devamı olamaz zaten hikaye kalmadı.
İyi de niye zaten filmi olan bir eser. Hemde kaç serisi var. Sanki yapımcılar yeni bir konu bulamayınca eskilerden yol alma gibi bir düşünceye giriyorlar.
Ben çooook heyecanlıyım şahsen çıkınca direkt izleyeceğim ama yine de aklımda şu soru var oyuncular nasıl olur? Oyuncular uymazsa büyük ihtimalle izlemem.
Ben izlerim severim fantastik dizi filmleri. Filmlerini izledim zaten ona benzerse de ilgimi çeker. Ancak oyuncular değişeceğinden eski tadı vermeyebilir. Sonuçta taklitler aslı gibi olmaz.