Sizde büyük hayal kırıklığı yaratan film hangisiydi ve neden hayal kırıklığı yarattı?

Sizde büyük hayal kırıklığı yaratan film hangisiydi ve neden hayal kırıklığı yarattı?

Evet ant man 3 filmi var diyebilirim çok büyük umutlar ile izlemiştim marvelin en sevdiğim filmi olma potansiyeli bile vardı ama sevmedim sonu çok kötü bitti bu yüzden de hayal kırıklığı oldu benim için Ant-Man ve Wasp: Quantumania, ailesi ile birlikte kendisini bir anda Kuantum Alemi'nde bulan Ant-Man'in maceralarını konu ediyor. Ant-Man, Avengers: Endgame sonrasında insanlar arasında oldukça popüler olmuştur ve bunun tadını çıkarmaktadır. Ancak kızı Cassie'nin yaptığı araç ile Kuantum Alemi'ne sinyal göndermesiyle kendisini bir anda bambaka bir dünyanın içinde bulur.
Hayal kırıklığı filmi beğenmediğimden değilde sonunda ölmeyi haketmeyen kötü adamın aslında iyi kalpli kötü adamın ölmesinden gerçekleşti Tetikçinin gecesi.
Şüphe diye bir film vardı, sürekli karşıma çıkıyordu ve bilmem kaç dalda ödül almıştı fakat başından sonuna kadar yanan beynimin kokusunda boğuldum, bir yere ha bağlandı ha bağlanacak derken film bitti ve hem hayal kırıklığı hem de bir baş ağrısına maruz kaldım.
The platform. Hayatımdan boşa geçen iki saat. İnsanların neyini sevdiğini asla anlamadığım anlayamayacağım bir film. bu tarz sorulara uzun süre fix cevabım bu
Cevap
7Cevap
Belki linç bile yiyebilirim ama Zindan Adasıydı. Tabir i caizse bok gibi bir filmdi. Kültlüğü falan hikaye
Alfred hitchcock psycho sarmamisti beni döneminin cok ilerisinde çok fazla filme ilham olmuş ama izlemesi keyif vermedi fazla
Film değil de dizi olarak game of thrones diyebilirim.
Sonu kötü biten bütün filimler hayal kırıklığı benim için 😂
Stephen King romanından uyarlanan Mahşer filmi. 3 saatlik upuzun bir filmdi. Sonuç: Heba olan 3 saat…
Bir iki tane korku filmi izlemiştim o kadar kötülerdi ki artık korku filmi izlemiyorum
Tony Stark öldüğünde oldukça hayal kırıklığına uğramıştım.
Matrix 4. Birinci filmin aynısı
Hatunun açtığı bütün filmler 😂
Matrix 4
Hayatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?