En son hangi film size hayal kırıklığı yaşattı?

Ben sevdiğim filmleri izledikten sonra arşivime eklerim, arşivimde bulunan '' Thor '' klasörünü bugün silmek durumunda kaldım. Çünkü Thor'un 4. filmini az evvel izledim ve gerçekten hayal kırıklığı yaşadım.

Nam-ı diğer : Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi çıkınca grafik olarak beni güzel şeylerin beklediğini düşünmüştüm, öyle de oldu.

Altın Tanrı tapınağına giriş
Altın Tanrı tapınağına giriş
Saçma sapan kıyafetlerle komedya
Saçma sapan kıyafetlerle komedya
Russell Crowe eminim oynadığına pişmandır, yaşlandı, göbek de var, belki parası içindir.
Russell Crowe eminim oynadığına pişmandır, yaşlandı, göbek de var, belki parası içindir.

Film Natalie Portman, Christian Bale ve Chris'in üzerine yürüyor. Baştan sona değin rezalet, deli saçması ve komik olmayan sokak espirileriyle dolu. Her yerinde klişeler var. Ve bu klişeler çok sıkıcı.

Thor, 1. - 2. - 3. filmlerde olduğu gibi mizacı belli, kurguyu bozmayan ve hikayesi olan bir film olmalıydı. Filmi asla ciddiye alamıyorsunuz izlerken, kimisi sever bilemiyorum ama '' Thor '' bitti benim için. Aynen diğer marvel yapımlarının gidişatı gibi bu film de git gide kötüleşip, modern çağa ayak uydurma hevesiyle yok olup gitti gözümde.

Iron man, Hulk, Thor gibi yapımları solo ve tek başına ilerlemesine rağmen müthiş kurgularıyla hatırlamak isterdim. Keşke Thor da Iron Man ve Hulk gibi devam etmese de 3. de kalsaydı.

Ben filmi zor bitirdim, biraz da Christian Bale hatırına bitirdim, gerçekten rolünün hakkını her filmde veren birisi.

En son hangi film hayal kırıklığı yaşattı size?

En son hangi film size hayal kırıklığı yaşattı?