2.30 saat filmi izledim filmin çoğu konuşmayla falan geçti, sonunda bi şeyler olacak diye beklerken bi karakter 'Bu sadece başlangıç' dedi ve film bitti. Film iyiydi ama bi sonuca bağlansaydı en azından. Devamı kesin gelecekte ne zaman?Dune : Çöl Gezegeni
birçok film oldu böyle. açıyorum bakıyorum başları durgun diyorum tamam 5-10 dakikaya başlar akıcılığı bir umut bekliyorum bunu beklediğimle kalıyorum film bitiyor. veyahut herkesin dilinde öve öve bitiremediği filmi açıp izliyorum beni o kadar tatmin etmiyor
Knock Knock ve Venom 2 filmleri cidden hayal kırıklığıydı. Oyunculardan ötürü değil de senaryolarını cidden hiç sevemedim. Aşırı sıkıldım izlerken. Cidden hayal kırıklığını en son game of thrones finalinde yaşamıştım sonra bu ikisin de. Daha iyi şeyler çıkartabilecek senaryolar yazılmalıydı. Beklentim de vardı özellikle Venom 2 den :) Tom Hardy'i aşırı severim ama işte bir tık beğenemedim.
Adını hatırlayamadığım bir tane korku filmi izlemiştim, kız korkulu evde hizmetçi olarak mı ne gidiyordu. Sonu çok saçma bitmişti tam bir hayal kırıklığı 🫤
Evet kitaptan türetilmiş film eski zamanlarda da filmi çekilmiş en son yeniden çekmişler, konusu güzel işleyişi falanda güzel ama yavaş ilerleyen ve net bi sonuca bağlanmayan bir filmdi, ikinci filmini bekleyeceğiz artık bakalım