Mekanı cennet olsun çok büyük sanatçıydı, ama onu anarken kardeşi gibi sevdiği Ayhan Işık'ı unutmak ayıp olur.
Sadri Baba'nın Ayhan Işık'a yazdığı mektubu bırakıyorum buraya.
Bugün, Neriman'ın sana saksı getirdiği gündü. akşama kadar taşını, selvini, çiçeğini yeniden düzenledik. nedense Amerika'dan döndüğün günü anımsadım. ama o gün meğerse, seninle başka bir şeyleri düzenliyormuşuz fark etmeden. Harbiye civarında bir bardı. votkanı ayaklı bardakta içmek için garsonları uyardın dostça… sonra dostluk üzerine konuştun bir süre. bir süre de, dostluk etmişiz böylece. süre dediğim de, ömrünmüş bak sadece.
Ölmüş kişilerin yaş gününü kutlamanın manasını anlamıyorum. Ölmüşkü o yaşa gelememiş ama yaş gününü yai günü kutlanan kişi yokken kutlamak tuhaf geliyor. Filmlerini severdim ama bir Cüneyt Arkının filmleri kadar değil
Allah rahmet eylesin. iyi sanatçıydı. Karakter olarakta örnek bir insandı. Filmlerini hala izlerim. 🤲🏻🤲🏻
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genel olarak yeşilcam sektörü çalıntı ve klon filmler yaptığı için hoşuma gitmiyor.. Bir çok kişi kızacak belki ama kullandıkları müziklerin telifi istenseydi yeşilcam iflas ederdi. Emek hırsızlığının çok büyük somut örneğidir yeşilcam filmleri.