Diziler & Filmler Aydemir Akbaş filmlerini sever misiniz? SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Usta oyuncu Aydemir Akbaş geçenlerde evinde baygın halde bulunup apar topar yoğun bakıma alınmıştı. Entübe edilen oyuncu tedaviye cevap veremeyip 88 yaşında hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin Aydemir Akbaş filmlerini sever misiniz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. kolpaçino izlemiştim tek 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Sevmezdim. Çok film izleyen biri değilim açıkçası. Allah rahmet etsin 1 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun büyük oyuncuydu 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 343 cevap paylaştı. Çok izlemedim, Allah rahmet etsin... 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tanımıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kolpaçino izlemiştim tek
Sevmezdim. Çok film izleyen biri değilim açıkçası. Allah rahmet etsin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun büyük oyuncuydu
Kolpaçinodan biliyorum kendisini sadece
Allah rahmet etsin. Tanımıyrm izlemedim hiç
Çok izlemedim, Allah rahmet etsin...
Allah rahmet eylesin 😔
Tanımıyorum
Lodos Zühtü