Diziler & Filmler Sizce Behzat Ç, savcı Esra ile mi yoksa Bahar ile mi daha fazla yakışıyordu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Savcı Esra Bahar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Savcı Esra tabii ki de Sizce Behzat Ç, savcı Esra ile mi yoksa Bahar ile mi daha fazla yakışıyordu? Cevapla Savcı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Esra bence 1 0 Yorumla
livaneli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 49% +1 yıl Savcı Esra net!Bahar biraz daha geleneksel bir kadındı. Behzat gibi adamı ancak onun kadar delisi çekerdi. :D 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Mutsuz olalım, ne var. Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım Behzat. 2 1 Yorumla Emtr16 +1 yıl Esra'nın sesiyle okudum 🤣 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Diziyi çok özledim fakat tam hatırlamıyorum ama savcı Esra on numara idi 1 1 Yorumla gazipolis2346 +1 yıl Çok izledim* olacaktı ama iyi bir yanlış oldu 🤣 hem izledim hem özledim 🤣 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bahar ile Esra'yı kıyaslamak Esra'ya hakarettir savcı Esra bitaneydi 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Diziyi izlemedim hiç ama bir sahnede Savcı hanım, "Seninle mutsuzluğa da varım" diyecek kadar sevmiş.. Bunu diyenin kimse üstüne çıkamaz..#Vesselam 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Mutsuz olalım, ne var? Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım... 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tüm bölümleri hakkında bilgi sahibi değilim ama Esra ile çok iyiydi yani 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl savcı hak ediyordu behzatı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evettt Yorumla
devran_c Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Yaşanmamış her zaman daha kıymetlidir ve senin istediğin seni isteyenden de. O yüzden sonuna kadar Bahar. 0 0 Yorumla
Elifnur_qq Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Dunyanin ekseni kaydi behzat 12 santim yerinden oynadi sen bana bi santim yaklasmadin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben seninle mutsuz olmaya bile razıyım behzat. Yorumla
lɑɗywiƞe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl İzlemedim bahar diyip geçiyim ben 1 1 Yorumla Soran +1 yıl deme demee bahar olmazzz bahar asla Behzat ı hak etmedi ama Esra sonuna kadar haketti Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Esra tabi ki 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Esra ile tabii ki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Esra 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Esra bence
Savcı Esra net!
Bahar biraz daha geleneksel bir kadındı. Behzat gibi adamı ancak onun kadar delisi çekerdi. :D
Mutsuz olalım, ne var. Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım Behzat.
Esra'nın sesiyle okudum 🤣
Diziyi çok özledim fakat tam hatırlamıyorum ama savcı Esra on numara idi
Çok izledim* olacaktı ama iyi bir yanlış oldu 🤣 hem izledim hem özledim 🤣
Bahar ile Esra'yı kıyaslamak Esra'ya hakarettir savcı Esra bitaneydi
Diziyi izlemedim hiç ama bir sahnede Savcı hanım, "Seninle mutsuzluğa da varım" diyecek kadar sevmiş..
Bunu diyenin kimse üstüne çıkamaz..
#Vesselam
Bu kadar olur başa sardım izliyorum. 😉 Ramazan da
Mutsuz olalım, ne var? Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım...
Tüm bölümleri hakkında bilgi sahibi değilim ama Esra ile çok iyiydi yani
savcı hak ediyordu behzatı
evettt
Yaşanmamış her zaman daha kıymetlidir ve senin istediğin seni isteyenden de. O yüzden sonuna kadar Bahar.
Dunyanin ekseni kaydi behzat 12 santim yerinden oynadi sen bana bi santim yaklasmadin
Ben seninle mutsuz olmaya bile razıyım behzat.
Hiç izlemedim ama sanırım Esra derdim
Esra ile
İzlemedim bahar diyip geçiyim ben
deme demee bahar olmazzz bahar asla Behzat ı hak etmedi ama Esra sonuna kadar haketti
tabiki savcı ile :)
bu ikili daha doğaldı bence
Esra tabi be sorulur mu bu
Kesinlikle Esra
Esra tabi ki
Esra ile tabii ki
Esra
Savcı Esraaa
Esra tabiki
Baharla tabi ki lan
Esra
savcı ona göreydi sanki ya. ikiside manyak