Selam, bana soracak olursan Batuhan haklı neden çünkü Berkan çok kurnaz işini biliyor altan altan Batuha'nın kanına girip onu sinirlendirip kötü çıkarma niyetinde Batuhanda tabii sinirli zaten patlıyorsa ağzına geleni söylüyor rahat durmuyor. adam haklıyken haksız durumuna düşünüyor çünkü kendisine hakim olup sakin durmasını bilmiyor. Bunu yapmasa çok iyi yerlere gider kitleside zaten fazlasıyla var bu davranışları onun kaybetmesine sebep oluyor maalesef:( Berkan görmüş geçirmiş işini iyi biliyor saman altından su yürütüyor
Şu Batuhan ergeninin ne işi var bu yarışmada. Tam bir yapmacık, sahte kabadayı. Dakikalarca boş boş konuşup beyin yakıyor. Onunla aynı adada olsam dayanamaz girişirdim ben buna😀
Hangisinin haklı olduğuyla çok ilgilenmiyor. Ama o Berkan denen tipsiz itin jest ve mimiklerinden dolayı ağzını yüzünü keyfi kırmak geçiyor içimden,, çok itici bir yaratık
Berkan olay çıkartıyıp, polemik yaratıp üste çıkayım diyen bi insan. Geçen katıldığındada sevmiyordum. Full mahalle karısı gibi. Bi tunaf tuhaf hareketler. Adamlıktan bahsedip adamlıktan en uzak olan adam kendisi. Delikanlılık kelimesini boşuna kullanmasın. Kendisi yanından bile geçemez.
Batuhan gibi efendi bi çocuğu bile kendine benzetiyor içine cekiyor oyununun
Batuhan'a efendi diyenler programı lütfen gözüyle izlesin arkadaşlar. Evet bu olayda Berkan'ın da suçu var ama programa bu zamana kadar şımarık, yaşı küçük olduğu için kompleks geliştirip bunu millete yansıtan, kendini hala Ziyagil yalısında sanan bir insan evladı daha gelmemiştir.
Berkan'a haklı diyenleri anlayamıyorum ya! Bir kere Berkan'ın kendisinden sadece 3 yaş küçük birine "Terbiyesiz ergen" demesi bile çok büyük bir hakarettir. Berkan, Batuhan'a "Efendi ol" deyince ve bağırınca Acun hiçbir şey demiyor ama Batuhan, Berkan'a "Adam ol" deyince Acun, Batuhan'a kızıyor bu nasıl bir adalet...
Yahu hepsi tiyatro yapıyor. Kavga atışma olacak ki Acurrr reytingleri kırsın. Bunlara kesin ellerine kağıt tutuşturup bu hafta şu şu konulardan arıza çıkartıp ortamı gereceksiniz gererken de kâğıtta yazılanları söyleyeceksiniz.
Batuhanın RTÜK yorumunu izledikten sonra konuyu hiç bilmeden direkt olarak Berkan haklı dedim. Çünkü önceki sezonda Berkan, șuanki batuhandan daha mantıklı bir insandı. Yani berkana güveniyorum o s*lak Batuhan her türlü haksızdır.
Bu sene yarışmacılar Survivor'a değil de, liseye gelmiş gibi. Hepsinde ergen ergen tavırlar, çocuk gibi küsüp oyun bırakmalar, boş yere edilen kavgalar. Kadroyu görünce wooaaww demiştim, ama ciddi söylüyorum, izledikten sonra tamamen hayal kırıklığı oldu. Ama inşAllah ogeday şampiyon olur, en sakin ve olgun davranan o.
Seyretmiyorum bu tarz programlar psikolojik danışmanlar tarafından hazırlanıyor uzman görüşleriyle sahte reyting uğruna yapılmış programlar bunların gerçek olduguna inanmıyorum
Aslında berkanı çok sevmem ama net bedkan haklı. Berkan hem yaş olarak büyük hem adam atısmadan kacıyor hadi batuhan dön yerine diyor batuhan kaçık gibi hala artisleniyor. Baya ergence davrandı
Ya ii saat dogandan korkup ben onunla eslesmem diyen batuhanin adamlik hakkinda konusmasini dinledik... cakmaninda cakmasi turabi...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Berkan geçen sene sakin sessizdi baktı öyle kendini belli edemiyor ben polemik yaratayım da gündem olayım peşinde biri bir şey dese de atlassm sorun çıkarsam diye düşünüyor geçen sene severdim ama bu sene çok itici👎👎
Net berkan haksız bence kurgu veya değil orası ilgilendirmez benide, olan olaya göre berkan kendi senesine göre baya havalanmış belli ki saçma sapan gevşek hareketleri var yani ben anlamadım acunda batuya yükleniyo. Berkan herşeye atlıyo sinir bozucu
Berkan, omegle'de karşılaştığım Enes diye komik bi çocuk vardı ona benziyo A*mk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İzlemem sevmem önüme çıktı sallıyorum işte berkan diyim hangisi olduğunu bile bilmiyorum :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
şu berkan denen heriften hic haz etmiyorum ahlak kuralları nedir bilmeyen biri sevgilisiyle iliskisi midemi bulandiriyor batuhan oldukça olgun bir birey ayrica aralarinda 3 yaş var akranlar neyin saygısi