Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV’ye Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan şiddet sahneleri nedeniyle 5’er kez yayın ve program durdurma ile en üst sınırdan idari para cezası verdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV’ye Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan şiddet sahneleri nedeniyle 5’er kez yayın ve program durdurma ile en üst sınırdan idari para cezası verdi.
Evet ceza verilmesi doğru bir karar bunu her zaman söylüyorum bir soru da yazmıştım aslında. biraz benzer bir görüş olacak ama yine de tekrar yazmak istedim. maalesef ülkemizde bu tür şeyler hep var yani kadına şiddeti normalleştirme adı altında hiç de normal olmaması gereken filmler ve diziler o kadar var ki yani alkol veya sigara olduğunda bunu silerler ya da sansür yaparlar ama kadına şiddet öldürme dayak gibi şeyleri normal gösterip sürekli izletirler. hayır birde şu an ki genç kızlardan bunlardan etkileniyor ayni erkek bu yapar nasıl olsa diye saçma bir algıları oluyor ne yazık ki
umarım bu tür saçma türk dizileri her zaman engellenir veya hiç çekilmez görmek istemiyorum
Dizinin bu cuma gecesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı dönüp duruyor ekranlarda.
Hiç ceza almışa benzemiyor sanki dizi.
Son sürat yeni bölüm fragmanı devam ediyor ekranlar da 🤣
RTÜK te ne yapacağını şaşırmış olmalı.
Onca aykırı dizi varken yayında kafayı bu diziye takmış galiba 🤣
Bana göre o kadar da abartılacak bir durum yok bu dizi de.
Böyle sahneler bir çok dizi de var
Türk halkının görmedi bilmediği akla mantığa aykırı bir durum yok dizi de
Cevap
0Cevap
Isabet olmuş ama parayla kapanır bu konuda biz neleri kapattık bunu da hallederiz reytingler tavan olsun da kadına ne olursa olsun
Gerçekleri görmek ağır geldiği için verilir normal
Doğru küçük çocuklara yanlış örnek oluyorlar
Komik geliyor bana. Kim kime ceza veriyor allasen
İzlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar