Diziler & Filmler 2 ay "Sen beni bir hayalete dönüştürmeye çalışıyorsun. Beni görünmez kılmaya çalışıyorsun" Aile dizisini izliyor musunuz? r colourofpurpleFenomen Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Ne sahneydi ama.. Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ... "Sen beni bir hayalete dönüştürmeye çalışıyorsun. Beni görünmez kılmaya çalışıyorsun" Aile dizisini izliyor musunuz? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Diziler & Filmler konusunda 5,6b cevap paylaştı. İzlemediğim için kendimle gurur duyuyorum 1 0 Yorumla
DorothyBabeFenomen Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Diziler & Filmler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabii ki izlemiyorum 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 2 ay Siz reklam yapmaya başladınız ya, kesin boktan bir dizi. İzleyeceğim varsa da izlemem hahajaja.. Aile imiş, iki ünlü ismin son batırdıkları proje diyelim 😂😂Şunları izleyene zerre saygı duymam. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır böyle saçma türk dizilerini izlemiyorum. ama gerçek bir dizi izlemek istiyorsanız breaking bad izlemenizi önerebilirim 0 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay İzlemiyorum. Kıvancı çok severim kadinida hiç. 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 71% 2 ay Türk dizisi izleyenlerin beyinlerini araştırmak lazım bence kısa bir araştırma olur ama olsun 😊 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% 2 ay İzlemiyorum, türk dizileri git gide hint dizlerine döndü saçma..(benim fikrim) 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 691 cevap paylaştı. bazı repliklerde kendimi buldum. bu da onlardan biri 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Diziler & Filmler konusunda 472 cevap paylaştı. Orijinalini izleyesim var ( sopranos) ama kıvanç ın oyunculuğuna bayılıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Bence Aslan, sevgisini ölçmeye çalışıyor. Ama böyle bir annem de olsa boğardım onu. 0 0 Yorumla
Adençokmeraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 18 2 ay Babam izliyor diye sadece ilk bölümünü izledim. Dizi bana wattpad kitabı gibi geldi. Şahsen beğenmedim. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 944 cevap paylaştı. Arada izliyorum Serenay’ın oyunculuğu çok başarılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İzlemediğim için kendimle gurur duyuyorum
Tabii ki izlemiyorum
Siz reklam yapmaya başladınız ya, kesin boktan bir dizi. İzleyeceğim varsa da izlemem hahajaja.. Aile imiş, iki ünlü ismin son batırdıkları proje diyelim 😂😂
Şunları izleyene zerre saygı duymam.
Hayır böyle saçma türk dizilerini izlemiyorum. ama gerçek bir dizi izlemek istiyorsanız breaking bad izlemenizi önerebilirim
İzlemiyorum. Kıvancı çok severim kadinida hiç.
Türk dizisi izleyenlerin beyinlerini araştırmak lazım bence kısa bir araştırma olur ama olsun 😊
İzlemiyorum, türk dizileri git gide hint dizlerine döndü saçma..(benim fikrim)
bazı repliklerde kendimi buldum.
bu da onlardan biri
Orijinalini izleyesim var ( sopranos) ama kıvanç ın oyunculuğuna bayılıyorum
Bence Aslan, sevgisini ölçmeye çalışıyor. Ama böyle bir annem de olsa boğardım onu.
Babam izliyor diye sadece ilk bölümünü izledim. Dizi bana wattpad kitabı gibi geldi. Şahsen beğenmedim.
İzliyorum. İzleyeceğim bu gidişle
Yeni türk dizilerini hiç izlemiyorum
Kardeşim izliyor ben hiç bakmadım
Arada izliyorum Serenay’ın oyunculuğu çok başarılı
Türk dizisi izlemiyorum.
Hayır
İzlemiyorum
Güzel dizi beğendim
Boş...