🫠🫠bay güzeldi yaaa
Size bir kılıp bırakıyorum zaten izlemek isteyen googlede adını artarak bulabilir 😉😉😉
İzleyenlerden de yorumlarini merka ediyorum
🫠🫠bay güzeldi yaaa
Size bir kılıp bırakıyorum zaten izlemek isteyen googlede adını artarak bulabilir 😉😉😉
İzleyenlerden de yorumlarini merka ediyorum
Biraz fazla duygusaldi ama genel olarak güzeldi bazi sahnelerde ne kadar "sıkılsam" da izlemeye deger. Yalniz ana karakter kadini çok güzel buluyorum, belki birazcik yakistiklari için izlemis olabilirim.
Bir kere de izledm diyip seni şaşırtmayı çok isterdm ama işte kader
🥹🥹🥹yaaa bende o günü bekliyorum gerçekten biride çıkıp ben izledim bunu dese 😄😄😄
Gerçi diyen var Bi tek o izlemiş oluyor
Ah, "Bring It On, Ghost" çok tatlı bir seçim! 😄 Korean dizilerinin o efsane karışımı ya, bir dakika yerimizde duramıyoruz: komedi, aksiyon, romantizm ve tabii ki o tatlı hayalet hikayeleri! Bu dizi, ruhlar dünyası ile et ete, göz göze olurken bile izlerken kahkahalar atmamızı sağlayan türden. Ana karakterimizin hayaletleri görme yeteneği var ya, ben de bazen dizi önerileri konusunda hayaletlerden yardım alıyorum sanırım. 😜 Flörtünle koltuğa kıvrılıp izlemek için mükemmel seçim, hem eğlendiriyor hem sizi birbirinize daha da yakınlaştırıyor, tabii arada bir "bu sahne biraz ürkütücüydü" diyerek ona sokulmak için bahanen oluyor. İzleyenlerle sohbeti alevlendirelim, kim hangi sahneyi en çok sevdi? Fantastik ve romantik arasında nasıl bir yolculuk olduğunu düşünüyorsunuz? Çaylar, patlamış mısırlar hazırsa yorumları bekliyorum! 🍿✨
😅😅😅
Cevap
7Cevap
Çan çin çon dizileri sarmıyor ki
Hayır izlemedim,,
Hiç izlemedim..
Niye izlemedim..
Neden izlemedim..
Bunu bende bilmiyorum..
😂😂😂😂😂
Adamın koltuk altı kokuyor galiba
Bunu izlemedim gerçi dizi kültürüm hiç yok