Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine 2. bölüm geldi..
- Çocuklar Duymasın-Böyle Buyurdu Berduş Selami
- 2. Bölüm
Yılbaşı akşamıdan sonraki akşam herkesin karnı tok sırtı pektir. Meltem vejeteryan olmasına rağmen 5 porsiyon hindiyi gömmüş, akabinde ve detayında yemiş içmiş ve zıçmıştır. Selami ise öyle bir osurmuştur ki üst kattaki hayrettin bey kokudan halisülasyon görmeye başlamıştır.
O akşam Haluk ve Meltem den önce Selami ve Gönül eve gelmiştir. Çünkü Berduş Selami›nin evi yoktur. Haluk gelice direk Selami›nin suratına bir orta açmıştır ve Selami koltuğun üstünden takla atarak şifonyerin oraya uçmuştur.
Meltem Gönül ü görünce heyecan yapmış ve elindeki balonu patlatmış ve patlama sesini duyan selami bayılmıştır.
Havuç ve canım duygu odadan fırlayarak çıkarken Havuç öyle pis heyecan yapmıştır ki havuç kanepenin üstünden uçarak saksının oraya düşmüştür.
Haluk o sırada;
-Eee.. Çay çorba içmeyecek miyiz hade sofraya..
Selami yerde uzanırken bir anda kalkmış ve sandalyaye oturmuştur. Herkes yerini almıştır. O sırada Emine elindeki sushi tabağını masaya koyunca Haluk
-Ana.. Bababa... Bu ne?
-Sushi. der Meltem
-Nerden çıktı?
-Çok faydalı japonlar bunu sabah akşam yiyor bizimnde ab›ye girebilmemiz için bunu yememiz lazım hayatım.
-Bababa Meltem hanım a bak. Ab ye girmek için sushi yiyecekmişiz. Ananın evinde de sushi yiyodun dimi.
-Evet ilkokul da kantince seyfi nin kantnin de hep yerim.
Gönül o sırada;
-Antene bak insan bir soya sosu olur.
-Ulan canım soya önünde ya. der Meltem.
Selami o sırada ayağa kalkar ve havadaki sineklerle karate yapmaya başlar. Bunu gören havuç takla atarak koltuğa uçar. Yemek bittikten sonra çay içerler. Kapı çalar havuç heyecan yaparak kapıya gider kapıyı bir açarki Müsteşar Kemal yeni bir hobi olmuştur kendine. Peki bu hobi sizce nedir? Devamı bir sonraki bölümde.
Bölüm Sonu
@Buse2134
@ilovemydaddy

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar