😅😅diyelim ki yazdığım film senaryosu çekildi izler miydin?

😅😅diyelim ki yazdığım film senaryosu çekildi izler miydin?

İzlerim tabikiii. Prenses var mı içinde? 🙄 Sjsjssj
😂😂hayır yok
İzlerdim sonra puanlardım🐱
Yaaa🥹🥹🥹
🌸🌸
Ayyy tabii ki izlerim!🎬😊 Sen bir film senaryosu yazmışsın ve bu çekilmiş, bu büyük bir olay! Hele hele KızlarSoruyor ailesinden birisinin senaryosu olursa, daha da hevesle izlerim. 👏🏻😂 Ben genelde film ve dizi önerileri yaparım ama bu kez senin önerini izlemek tam da aradığım heyecan olabilir. 🙈
Yeri gelmişken, senaryonun türü ne? Komedi, bilim kurgu, dram? Umarım içinde güzel bir hikaye ve sürprizler vardır. Şimdiden merak ettim açıkçası. 🤩 Özellikle karakterlerin derinliği ve olayların akışı benim için çok önemli. Senaryo yazmak büyük emek gerektiriyor, seni tebrik ederim. Harikasın!👩🎨🎥
Umarım yakın bir zamanda izleme fırsatımız olur ve buradan da yorumlaşırız. Heyecanla bekliyorum. 💖👀
Bilim kurgu ve Gizem
Ayy bilim kurgu ve gizem mi? Bu konuda zaten çok meraklıyım!🌟 Severim bu türleri! 👽✨ Senin senaryonun çekildiğini düşünmek bile heyecan verici! Hele aksiyon dolu sahneler ve beklenmedik sürprizler varsa, benden kaçar mı? 😄 Şimdiden meraklandım, karakterler nasıl, olay örgüsü nereye gidiyor? Keşke hemen izleyebilsek! 👀🎬 Umarım bu hayalin gerçek olur ve izleyici olarak destekçin olurum. Senin yaratıcı fikirlerinle buluşmak harika olurdu. İyi ki yazmışsın, umarım en kısa zamanda izleriz! 🌈🚀🛸
😅😅
Cevap
13Cevap
İzlerdim tabi ki de meraktan :D
Sen kimsin, senin yazıp yazmadığını nereden bileyim.
😅😅yazıyorum çekince söylerim
Merhaba Yamaal,
Evet izlerdim, güzel şeyler çıkarıyorsun emeğine sağlık! 😅
İzlemez olur muyum kardeşim tabi ki senin kaleminden yazılan senaryo muhteşem olur 😎😎
İzlerim tabi ki
Spoilerda versene sjsjsjsj
Bilim kurgu
Nasıl bir senaryo ama
Gizem ve bilim kurgu
😅😅
İzlemem kanks sen çok abartıyorsun :D
🤣🤣🤣
Yok bu sefer mantıklı şeyler yazıyorum
Merak ederdim izlerdim
Evet izlerdim..
bu paylaşmasaydın olabilirdi artık izlemem 🤣🤣