Büyük final öncesi bir veda Sarp savcımızdan geliyormuş. ay çok üzüldüm bu habere :(

Büyük final öncesi bir veda Sarp savcımızdan geliyormuş. ay çok üzüldüm bu habere :(

Birsen hanım dediyse doğrudur. Rıdvanında diziden çıkacağını söylemişti 54. bölümde maalesef yiğit kalkavan diziye veda etti. dizide bir çok kişiyi kaybettik diziden ölmeden ayrılan tek kişi Nergis öztürk oldu. Ilgazı öldüren sema ergenekon ceylinide, parsıda, deryayıda öldürür. diziye ömer karakteri geldiğinden beri hiç bir şey doğru düzgün gitmiyor, bu son davada da ömerin parmağının olduğunu düşünüyorum. ceylinede âşık oldu zaten. Dizi baya boka sardı umuyorum ki Sema Ergenekon diziyi güzel bitirecek finale yaklaşmışken ılgaz savcımızı, avukat ceylinimizi güzel hatırlayalım değilmi.:)
"Dizi Tahmini Olarak Haziran Ayında Final Yaparak Televizyonlara Veda Edecek...:("
Cevap
20Cevap
Bence geri yerine birisi gelir zaten oyuncu çok bu ülkede her önüne gelen oyuncu olduğu için.
Ay bayadır izleyemiyorum. Pars olmadan tadı kalmaz ki :((
bunun ben bi romantizm diye kadina soyledigi diyalogu dinledim. survivor turabi gibi kaliplasmis sozleri patir patir siraliyor. kim bunlari oyuncu yapmis ne yapmis. uzulerek izledim.
İzlemediğim bir dizi olmuş ama karakterle bütünleştirdiğin oyuncunun diziden ayrılması hissiyatını bilirim kötü olmuş
Diziye çok nadir yanlışlıkla kanal değiştirirken denk gelirdim fakat gördüğüm kadarıyla iyi bi’ oyuncuydu, evet..
Bu arkadaşı hiç sevmiyorum Sarp ile Umut’u buzluğa kilitlemişti bak yine moralimi bozdu
En sevdiğim karakterlerden biri. Karizma, zeka bileşkesi gibi idi. Tüh yaa…
Dizinin kendisinin de kanaldan ayrılması temennisiyle
Başka bir dizide oynar ordan yine bu adamı izlersiniz arttık
Nerden bu bilgi 🤦🏻♀️ Rıdvana yeterince üzüldüm zaten😢
her seyin bir basi sonu var sonsuza kadar surecek degil ya
Bu adam güzel rol yapıyor sesi de tuhaf güzel
Kaan Urgancıoğlu nu. Adam yürüyen karizma 🚶♂️
Yaaaa çok seviyordum ben parsı niye ayrılıyor ki
Hiç sevmiyorum bu diziyi
Yenisi gelir merak etmeyin
başkasını bulurlar, biri gider biri gelir
Keşke ayrılmasa ya diziye renk katıyordu
Mekanik center olsun