İzlemek gerek aslında, izlemeden yorum yapmak pek doğru olmaz bence, Oğuzhan Koç hem komedyen hem ses sanatçısı, renkli geçebilir program, hadise hayranları üzülmüştür muhtemelen (malum cüretkar bir kadın) ☺️
Canlı yayınlanmadığı için izlemiyorum. Hadi onu da geçeceğim, farklı tarihlerde çekilmiş kesitleri kafalarına göre karıştırıp yayınlıyorlar. Jürilerin kıyafetleri bir yarışmacıda farklı, öbüründe farklı, öbüründe yine aynıydı
Ebru Gündeş varken Hadise'nin gitmesi zaten çok normal. Ama Oğuzhan Koç yerine Athena Gökhan gelseydi bence yarışma daha şenlenirdi. Çünkü onun döneminde daha bir enerji vardı programda.
adam daha üç beş sene önce komedi skeçlerinde oynuyordu tiyatrocuydu. albüm çıkardı ünlü oldu , şimdi de otorite mi oldu? şahsına veya şarkıcılığına lafım yok ama.. beyaz da dahil olmak üzere , o koltuklarda müzik konusunda bu isimlere nazaran daha bir otorite kabul edilebilecek "müzik starları" görmeyi tercih ederdim. şahsi fikrimdir..
ebru gündes. bi kere kocasından dolayı ımajı kotu. bosandılarmı bilmiyorum ayrıca meshur da değil bir sarkı album de yok. beyaz ok boz ok ama oguzhan bence yeterince meshur biri değil kalibre yüksek olsa idi keske. neyse önemli olan reytingler ona göre degerlendirir kanal
Ilk baslarda izlemistim ama sonradan bozdular. Beyazın müzikle alakası yok getirip jüri yaptın. Hadisenin rap ile alakası yok getirip jüri yaptın. Şimdi Oğuzhan denilen toy çocuğu getirip jüri yaptın. Halk seviyor boş işleri. Bir dahakine lütfen ayı getir. Farketmiyor insanlara. Ne koyarsan koy izleyen kitle değişmiyor. Önceden izleyenler neyse de simdi kaliteyi bozduğu için kitlesi telefoncu dayılar ve ayılar
Hadise Hanımın, Ebru Gündeş’e yapmış olduğu ayıp Acun Medya tarafından affedilmedi bence. Böylesi bir izlenim verdi bana açıkcası. Sonuçta kadının kocasınla….
Şarkının ‘Ş’sini Sanatın ‘S’ini bilmeyen tiplemeler bu ülkede sanatçı şarkıcı olmaya başladı. Dönüp bi eski şarkılara baktığımızda bunlara sanatçı diyebilecek miyiz?
Oğuzhan koça da bilmiyor demezsin adamın sesi mük, söz-beste yazarı, besteleri müthiş konuşulmaz zaten. E bilgi birikimi de yaşına göre oldukça iyi. Orada Murat bozu eleştirsen anlarım da yani Oğuzhan Koçu da eleştirme be abi
Ses yok onda. Bazen radyo dinlerim karşıma çıktımı sinirden telefonu fırlatasım gelir kanalı değiştiririm, nedendir bilmem itici geliyor bana. Bi zaman Gülben Ergenle yaptığı aşkla aynı değil şarkısını sevmişimdir bitek. Gerisi tırt geliyor.
E sezen aksuda öyle. Sesi woww denilecek kadar iyi değil ama besteleri Türkiyeyi ayakta tutuyor. Bence oğuzhan koçun besteleri çok iyi. Sesini herkes beğenmez belki doğru.
Önyargı demeyelim ona tahminde tecrübe diyelim. En nihayetinde renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki ama yinede düşüncemin arkasındayım. Yeni nesil sözüm ona şarkıları savunanlar mazideki şarkıları sanatçıları beğenmez. Mesela Müslüm Babanın adını duyunca ağızdan, o dediğin önyargıyla şıp diye kro yaftasını yapıştırır şarkılardan anlamayanlar.
Gökhan gittikten sonra izlemeyi bıraktım çok sıkıcı geliyor hadiseyi de bir türlü sevememistim yersiz gulmeleri yanındaki kişileri kıskanması iyi oldu bence
Sahi hala TV8 izleyen var mı? Survivor yeteneksiniz o ses Türkiye mastercheff çöp programlarını. Ben sadece ailem gibi yaşlı ve İnternet uzak insanlar TV izliyor zannediyordum. Diziler de çöp 🚮 yabancı diziler varken
Bence murat ve ebruda gitmeli Yeni juriler gelmeli Murat yerine Ozan, Kenan doğulu olabilir Ebru yerine illa bayan olacaksa Niran Ünsal olabilir Yani yeni juriler olmalı
Sırf bu oğuzhan koç için bile izlemem ne ses var ne duruş ne sanat yılmaz Erdoğanın torpili ile bir yerlere gelen insanlar. Ben bunlara sanatçı değerini veren gençlere acıyorum yazık gerçekten.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hadise baya çekici bı kadın onun için izliyordum ne yapayım ben bu Oğuzhanı