Daha dün bitirdim. Olaylar gizemli lakin kopukluk ikna yerler vardır. Bir çok sahnede mantık aradım ya da bağlantı kurmaya çalıştığım. yerler oldu siizn fikirleriniz nedir
Şahmaran di̇zi̇si̇ hakkında yorumlarınız nelerdi̇r?
Bence güzel bir dizi yani ben hepsini izlemedim ama yorumlara bakılırsa beğenen çok kişi var bence. ve bende bir iki bölümüne bakmıştım. yani oldukça güzel bir senaryosu var bence. bu yüzden de ailecek izlenebilecek dizilerden birisi benim için. ben genelde türk dizileri izlemiyorum hiç bir şekilde ama bu dizi benim ilgimi çekmişti oldukça bu yüzden de izlemeyen varsa ben kesinlikle tavsiye ediyorum yani beğenmeyenlerde olabilir tabi ki ama bence güzel dizi olduğunu düşünüyorum
Ben diziyi izlemedim ama Murat soner'in videosunu izledim zaten izlemiş kadar da oldum diziyi gerçekten berbat değil berbat ötesi Bir yapım olmuş bu senaryoları kimler yazıyor bu oyuncular nasıl oynamayı kabul ediyor hala anlamış değilim ama umarım ikinci sezonu gelmez ülkemizi rezil etmezler daha fazla netflix'te
Devamının çekileceğini düşünüyorum. Çok saçma sahneler de vardı. Sonunu merak ettiğim için inatla bitirdim. Bir de malum hepimizin son zamanlarda kafasını biraz dağıtmaya ihtiyacı var. İzlememek de büyük kayıp değil.
Kapak fotoğrafı bile özentilik yapılmış hiç emek verilmemiş, kadının yılandan haz alması mı dersin, her ay deri değiştirmeleri mi dersin, lilithin sürekli saçma saçma hareketleri mi dersin.