Merhabalar Herkese 🎥🍿

Bence Güzelliğin Portresi filmindeki; babasının, kızının resmini çizdiği sahne çok kaliteli bir gerilim sahnesiydi.
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Bence Güzelliğin Portresi filmindeki; babasının, kızının resmini çizdiği sahne çok kaliteli bir gerilim sahnesiydi.
Türk korku filmlerini izlemiyorum. çünkü çok saçma sürekli cinli sahneler var insan yaratıcı bir hikaye ve senaryo bekliyor ama genel olarak mantıksızlık ve saçma sahneleri oluyor.
Ama bunların dışında etkileyici ya da iyi demesem de siccin sahnelerini söyleyebilirim. yani yine de diğerlerine göre daha iyi. ben daha çok psikolojik gerilim türünde ki yabancı filmleri seviyorum
Güzelliğin Portresi'nde de bahsettiğim sahneyi sevme sebeplerimden biri; filmin cinli filmlerden olmayıp korkutmak için kolaya kaçmaması. Tamamamen durum odaklı bir sahneydi. İzlemediysen tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. çok haklısın bende genel olarak zaten bu tarz yapımları seviyorum yani basit olmaması düz bir şekilde sadece ekrana birden bir şey çıkmaması. bende izlemediysen the fresh filmini tavsiye edebilirim gerilim olarak güzel bir film
Şimdi yorumlarda okuduğuma göre bahsettiğin filmde cinli minli şeyler yoksa izleyebilirim 😂
Ek olarak çoğu kişi türk yapımı korku filmlerini beğenmiyor ama bence korkmadıkları için etkilenmiyorlar. Dizilerimiz oldukça saçma zaten ama korku filmi olarak birbirine benzese de iyi bence ya. En son 9. sınıfta boş derste dabbenin bi serisini izlemiştik hala sahneleri aklımda travma resmen ndjfjsjjfj o gün bugündür cinli korku filmleri yok bende.
Özellikle şu dediğim yok zaten bizim korku filmleri standart aniden ortaya çıkan sesler ve görüntüler. Siccin ile musallat film serileri güzeldi
Cevap
6Cevap
Türk korku filmleri izlemiyorum. Dini inançlarımız yoğun olduğu için korkutucu olur 😂
Cin yok bunda😁
Genelinde var. Olsun izlemiyorum ben😂
Yerli gerilim seyretmiyorum ben ama (yabancı) karanlık sular filminde kızın köpek balığından kaçışı beni çok germişti
Siccin büyü sahnesi
Cinli filmlerden korkuyorum ben ya 😑
Bu filmde cin yokk tavsiye ederim
Yerli pek fazla yok
Akılda kalıcı yok. İllaki vardır.
izlemedim tatlım
musallat ve buyudeki sahnelerden biri
Artık eskisi kadar yapamıyorlar
Faruk hoca
bencede olabilir
Deccal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?