+1 yılCinlerle ilgili korku filimleri beni korkutmuyor ayrıca iyi bakmıyorum nezaman bir cin cıksa arkadan kur'an okuyan adam sesi çıkıyor normal hayatta kur'an sesi duyan adam bilinç altına işleyen korkudan dolayı ürperiyor halbuki kuran huzurdur
22 Yorumla- +1 yıl
Hasan karacadağnın son filminee gidin korkutma boyutu çok farklı :)
- +1 yıl
demiş korkmayana 10 bin tl verecem altına 150 kiloluk woofer koysalar kedi miyavlama sesi verseler birden gene korkarsın benimde korku dediğim en fazla reflex öyle triplere girme yok
En İyi Cevaplar
- Kültür & Sanat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunun üzerine tanımam.
www.dinihaberler.com/.../...after-the-erdogan-.jpg11 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :)
Dabbeyi biraz izledim sonra sıkıldım. Musallat cok kaliteliydi. Karadedeler olayi daha cok bilgilendirici bir film gibiydi. Ama guzeldi. Digerlerini izlemedim. Ama izleyecegim sanırım :)
11 Yorumla- +1 yıl
Karadedeler olayı gerçekten çok farklı olmuş Korkutmuyor ama geriyor bence ama dikkatli izlersen :D
+1 yılMusallatla dabbe iyi kapışmış ama davbe tabi ki bir efsane
02 Yorumla- +1 yıl
Mesullatın ilk filmi dabbe serisine bedel ama hasan karacadağ farkı başka tabi:)
- +1 yıl
Musallatın 2 filminide izledim ama türk korku filmi diyince akla hasan karacadağ geldiği gerçek. Ne kadar teknik açıdan eksikleri de olsa adam türk halkını dabbe gibi bir seriyle etkilemeyi başarmış yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılBizimkiler aşk filmini beceremiyor arkadaşlık filmlerini beceremiyor komediyinde içine edince korkuya yöneldiler e biz millet olarak inden cinden korkarız ya can evimizden vurdular bizi baksana her filmde bir cin bir hayalet var Bismillah diyek bari...
10 YorumlaMusallat'in birincisi iyiydi ikinciyi pek begenmedim birde buyu filmi gayet başariliydi bence
11 Yorumla- +1 yıl
Musallat 1 de kurgu olarak dünya çapındaydı 2 de hayal kırıklığına uğratması normaldi bence zirvede bırakması gerekiyordu :)
Musallat efektleri ses olayları ve filmin konusu çok guzel anlatim sekli olarak da diğerlerinden ustun benim için musallattan snra dabbe ve ammar tabiki
10 Yorumla
+1 yılSeytani racim çünkü film sadece korku amacli degil bilgide veriyor boyle durumlarda hoca çözüm degil çözüm allaha inanmak ve emirlerini yerine getirmek çözümdür.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen filmin sonu ters köşeydi hemde anlamlıydı
- +1 yıl
Bu gece bir dha izlicem.
Gece yarısı kızlarla beraber izlemek için korku filmi arıyoduk siccinin fragmanına denk geldik ve izleyince çok korkutmuştu beni :) izlediğimiz korku filminden bile fragman kadar etkilenmemiştim
12 Yorumla- +1 yıl
Siccini izleyenler beğenmemişti yorumlarda o yüzden bende gitmek istemedim :)
+1 yılHasan Karacadağ bu işi en iyi yapan adam. Dabbe serisi arada bozulmalar da olsa gayet iyi. Özellikle ilk dabbe ve son 2 dabbe en iyileri.
10 YorumlaBizim korku filmleri güzel olmuyo çoğunu izlemedim yani sevmiyorum çünkü. Ama şunu belirticem. Şeytan-ı Racim kalitesiz bir filmdi görüntüsü filan çok sıralandı ama ona rağmen korkmuştum işte öyle olması daha çok etki bıraktı bende:)
00 Yorumlayazin turkiyedeyken dabbeyi izledim de ne sikko bir filmdi. kadin diyor 3 cinler mahallesi mi ne kuranda geciyormus falan. oradaki hanim kizimizda buna inanıyor. aslinda bir yandan da iyi bir mesaj var. kurani bilmeden atlayan bagnaz topluluk. :/ tovbe bismil.
14 Yorumla- +1 yıl
Haklıksız ypamayın hasan karacadağın en iyi filmi bence :)
- +1 yıl
her filmde vardı o hatalar :)
+1 yılKorku filmlerini hep saçma bulmuşumdur izlerken hep gülüyorum oyüzden benimle kimse korku filmine gitmiyo :(
04 Yorumla- +1 yıl
korkunun yarattığı psikoloji o gülmek :) Sizler yüzünden bir b*k anlamıyoruz izlediğimiz filmden
- +1 yıl
Öyle sesli Öküz gibi gülmüyoruz heralde :) yo korkmuyorum komik geliyo :)
- +1 yıl
sıkıntı yok o zaman. kusura bakma :)
- +1 yıl
Estağfurullah ne kusuru :)
+1 yılTürk kültüründe üç harfliler var bir kere, o konuda avantajlı. Bence Türkler, Ingilizlerden daha iyi korku filmi yapabiliyo. Bu arada Dabbe 5 favorim 😃
02 Yorumla- +1 yıl
Bende etkisinden çıkamadım onun 2 gün :)
- +1 yıl
😄😄😄😄
Turklerin korku anlayisi cinler oldugu surece iyi bir korku filmi izlemek mumkun olmayacaktir.
01 Yorumla- +1 yıl
Yabancılarda sürekli aynı konu üzerinde gidiyor, türk milletini vampirle zombiyle korkutamazsın :)
Bizim Türklerde tuhaf insanlar ha :D Nerde bir fizikötesi şey var onu film yaparlar :D 3 harfliler, kırmızı melek :D
00 Yorumlamusalllat iyidir
dabbe cin carpması da saglamdır10 Yorumlaşıklardanda anlaşılabileceği gibi türkler korku filmlerinden başka bir kategoride film çevirmeyi bilmiyolar :) benimde başıma gelir diye hiçbirini izlemedim bazı şeyleri öğrenmeye gerek yok :)
06 Yorumla- +1 yıl
Dostum cinleren korkacağına insanlardan kork. Emin ol insanlar cinlerden daha zararlı :)
- +1 yıl
1 tane yollaym istersen alışırsın belki :D:D
- +1 yıl
Şaka yapıyorum :) ama dediğim gibi insanlardan kork :)))
+1 yıltürkler korku filminden ne anlarlar ya.
beceriksizler yine o konuda da.16 Yorumla- +1 yıl
sebep? :D
- +1 yıl
Sen turk degilsin galiba
- +1 yıl
Bence sen vampirlerden ve zombilerden korkuyorsun
- +1 yıl
türküm ama gerçekler böyle aynı konu üzerine adamlar 100 tane film yaptılar yaratıcılık görsellik 0 .
- +1 yıl
korkuda ve komedide iyi olduğunu düşünüyorum ama sermayesi güçlü değil kurgusu her geçen gelişiyor...
- +1 yıl
sermaye onemlı zaten sermaye olamdan bır evın ıcınde korku filmı cekılmez. ben iyi bir korku film izleyıcısıyım izlemediğim film yoktur neredeyse yabancılara kıyasla türkler acık ara gerideler. ben gelecekte yapacakları işleri bılmeme şimdi için konuşuyorum.
Oldukça niteliksiz. Bas yapit sağlam değil. Pacalarindan ozentilik akiyor. Kurgu yok. Dabbe serisi tam fiyasko zaten. Bundan 5 6 yil önce kuzenlerle izledigimde gülmekten içim disima cikmisti. Dabbenin ses efekti kiriyor geçiriyor ortaligi.
01 Yorumla- +1 yıl
Son filmine git fikrin değişicek bence
+1 yılşu son çıktıya daha yeni neydi onun adı ya
24 Yorumla- +1 yıl
Dabbe 5: Zehr-i Cin :))
- +1 yıl
heh işte ona benim akrabalar gitti şimdi hiçbiri tek uyuyamıyo :) ben hamileyim almadılar beni :)
- +1 yıl
Allah korumuş bebeğinizi iyi ki almamışlar :) Allah analı babalı büyütsün:)
- +1 yıl
amin teşekkür ederim :)
+1 yılAralarından bir dabbenin son serisini izledim sinemada , kızlarla altımıza sıçtık orası ayrı. bide büyü diye film vardı , tabi o eski biraz
04 Yorumla- +1 yıl
Büyüyü herkes yazmış bir tek ben izlemedim galiba :) Nasıl konusu
- +1 yıl
arkeologlar bir köye gidiyolar , köy lanetli tabi sonra olanlar oluyo. çok tırsmıştım l*n izlerken :D
- +1 yıl
teşekkürler , bende izleyim akşam :)
- +1 yıl
tavsiye etmiyorum ama sen bilirisn :D
+1 yılDabbe nin ilk filmi Büyü filmi Musallat filmi güzel son cıkanları izlemedim nasipse izliycem kardeşim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hocam Dabbe 5: Zehr-i Cin mutlaka izle. 800 bin kişi izledi sinemada korku türünde türkiyede en iyi rakam:)
- +1 yıl
Vallaha mı kesin izlim o zaman eyvallah hacı :)
Turkler bu aralar cinlerle filan cok ugrasio birgun bir carpilirlar agzi gotune doner valla
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=3drzQe8pn94
favorimdir kendisi
00 Yorumla Allah cinleri Türk korku sinemasına para kazandırsın diye mi yarattı?
00 Yorumlabence hiçbiri en iyisi değil çünkü türklerin korku filmleri berbat dabbe dedim çünkü idare eder :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yabancıların korku filmi korkutmuyor beni nedense :)
- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDabbe 5'i seyretmedim, ama digerleri arasinda ilk dabbe korkunctu. Telefondan internete baglanmaya calisan bir adam vardi. :D
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru hatırlıyorsun:)
Cevap sahibi+1 yıl1 mi daha iyi 5 mi?
- +1 yıl
Sonuncusu en iyi. Sinemada 800 bin izlenmeye ulaştı. Korku türünde büyük başarı.
Cevap sahibi+1 yılİzlerim insallah kalabalik halinde bir gun:)
+1 yılTürkler korku filmimi yapmış hiç haberim yoktu :D (hiç korkunç değillerr :D )
00 Yorumla
+1 yılkorku filmleri 5 para etmez. komedi filmlerini hiç birşeye değişmem
00 Yorumla
+1 yılŞiklardan hicbiri degil kara dedeler olayi ni izleyin
02 Yorumla- +1 yıl
koydum zaten şıklara :)
- +1 yıl
Pardon siklari okumadan yazdim :ddf
+1 yılada zombilerin düğünü çok komik korkmakdan değil ama gülmekten mideme ağrılar girdi izle muhakkak
02 Yorumla- +1 yıl
Biraz farklılıkların dışına çıkma açısından iyiydi bence. Avrupada çok beğenilmişti o film :)
- +1 yıl
ada mı? olm adamlar hangi kafayla çektiler onu merak ediyorum yeminle :D
Türk'lerin korku filmi yapma çabası zaten Başlı başına korku filmi :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir film yok. mal mal saçma sapan filmler sadece kahkaha atıyorum izlediklerimde
00 Yorumlacinin kokmuş Çorabı :))))
yahu sinema konusunu özellikle korkuyu pek beceremiyoruz.00 YorumlaTürk şeytan tabiki de... bu film ders olarak veriliyor ;)
00 Yorumla
+1 yıltürkler film mi çekebiliyor diye bir sor ilk bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen zombi vampir filan izle :D
Türkler korku filmi yapamıyor. Net.
02 Yorumla- +1 yıl
sebep?
+1 yılsemum beni biraz ürkütmüştü
00 Yorumla
+1 yılCevap veriyorum: Hiçbiri
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
çünkü Türkler korku filmi yapamıyor, kabul etmek lazım :)
- +1 yıl
Bence gayet iyiler. Zombi ve vampir tarzı korku filmine göre :) Diğer ülkeler beceremiyor bence. Hasan karacadağ devrimdir türk sinemasnda
- +1 yıl
haksızlık etme destere güzeldi :9
https://www.youtube.com/watch?v=OphAjFjxQks
Dabbe serisi..
12 Yorumla- +1 yıl
sana yazıcağıma güncelle kısmına yazmışım :)) En beğendiğin hangisi?
Hicbiri korkunc degil...
02 Yorumla- +1 yıl
sebep :D
Türkler korku filminden anlamıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
En korkunç film Öbür Dunyadır...
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden cehenneme mi gideceğini düşünüyorsun hayırdır? :D
+1 yıldabbe 1 2 ve 3 sonrası iyrenc
02 Yorumla- +1 yıl
2 iğrenç asıl 3 ve sonrası mükemmel.
- +1 yıl
benim ıcın yok
+1 yılEl-Cin'e sinemada gitmiştim, gitmez olaydım :D
00 Yorumla
+1 yılçin seddi nin yapımı dünyada bir örneği daha yok
00 Yorumlabüyü filmini koymayı unutmussun kardeş
02 Yorumla- +1 yıl
Hocam o bana biraz daha gerilim gibi geldi o yüzden koymadım :)
+1 yılKorku filmi olarak hala cok gerideyiz :)
00 Yorumlamusallat 2 ben en çok onu severek izledim:)
00 YorumlaTürk ve film aynı cumlede geçmesin mümkünse
02 Yorumla- +1 yıl
sebep?
haha hepsi çocuk filmi gibi cok salakca
00 Yorumla
+1 yılKorku filmi çekmeyelim biz...
00 Yorumla
+1 yılHiç biri..
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İşleri güçleri cinlerle uğraşmak başka bildikleri şey yok..
Hiçbiri en iyi GEN
03 Yorumla- +1 yıl
İzledim , ilk defa duyuyorum konusu neydi?
- +1 yıl
*izlemedim
+1 yılbence dabbe
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbiri büyü gzldi bnce
02 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle korku değil de gerilim demek daha doğru olur. o yüzden eklemedim
Cevap sahibi+1 yılHimm anladm bana korkunc geliyo
niye hepsi cinli?
011 Yorumla- +1 yıl
Türkler vampirli film çektide biz mi koymadık?
- +1 yıl
çok eski yapım onlar 1970 lerde çekilmemiş miydi dostum? :)
- +1 yıl
Halkın büyük bir kısmı bu faktörlerden korkuyor. Aslında para tuzağı bu tür şeyler :)
- +1 yıl
O zaman sıkıntı ne sadece cinli film olmasının? :D
- +1 yıl
Para tuzagi diyen arkadaş 3harfliler hayatta olan birsey ayrıca kur an dada geçiyorlar ve benim halamin oğluna 6adet 3harfli musallat oldu o halini gorseydiniz aklinizi kacirirdiniz.. Ve bir tanesinde kadim mis evlenmek istemiş muska yazdirdik okadr hocaya gitti kurtuldu sonunda
+1 yılşeytan liseliler bilmez
00 YorumlaDabbe
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMusallat kadar ürpermedim diğerlerinde :)
01 Yorumla- +1 yıl
Onun kurgusu süperdi hele sonun bebebğin doğduğu sahne :)
dabbe adamı mezara götürür
00 Yorumla
+1 yılşeytanı racim iyiydi
02 Yorumla- +1 yıl
sonu çok iyiydi
- +1 yıl
film üzerine master yapmış biri olarak söylüyorum Türk filminde en iyisi buydu bu türde
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat