En efsane Türk dizi repliği hangisi?

Merhabalar Herkese 🎥🍿
Şahin: Atıyorum isteyene.
Ganyotçu: Yok bir şey beyler. Ekrem Abi atıyorsunuz.
Ekrem Abi: İsteyene atarım beyler.
Ganyotçu: Ellere dikkat beyler.
Hüseyin: Oldu.
Ganyotçu: Zar düşeş beyler, iyi alışverişler.
Ekrem Abi: Akıyo bu akşam maaaşallah... Evet beyler, benim kumarım biter. Hepinize bol şans. Oğlum çantayı al gel.
Hüseyin: Ekrem Abi, bi 5 dakka daha oynasaydık be abi.
Ekrem Abi: Kaçıcam Hüseyin kardeş, işim var.
Hüseyin: Bari zardan düşseydin be abi. Ekrem Abi, iki zara 100 bin verdik, bi 5 dakka daha oyna zardan düşelim be abi sonra kalkarsın.
Ekrem Abi: Ne zaman kalkacağımı sana mı sorucam aslanım?
Hüseyin: İyi abi niye sert yapıyorsun, kalkalım kalkalım da ayıp oluyor.
Ekrem Abi: Kumarın ayını olmaz Hüseyin kardeş, herkes kendi parasıyla oynuyor burada. Hayırdır, senin bi sıkıntın mı var?
Hüseyin: Hayırdırı ne Ekrem Abi, iki zara 100 bin verdim. Her seferinde aynı şeyi yapıyorsun Ekrem Abi, bizi mi kopartıyorsun anlamadım ki.
Ekrem Abi: (Sigarasından bir pırt alır ve) ''Kim kimi koparıyo kendi payının *yanağından öpim sen bize iş mi koyuyosun lan he!
tak tak tak tak (silah sesleri) aaağğğğğğğ
Ezberimdedir hiç unutmam. Yazarken bile eğlendim dsdsd :D
Jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi, janti bi adamdı adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem çok gülerdi, ben gülmem bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi, ben dönmem agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi, ben geçmem jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayıda bir tuhaf dağıtırdı, ne varsa elinde yine döner dolaşır onun elinde kalırdı benim kalmaz! bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır. jilet abim silahını adamına ateşletirdi, ben silahımı saklamam abim bu masaya şöyle fiyakalı birazda yamuk otururdu, ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bi geriye koltuk sende kalsın kardeş, arkamda durma yeter !!
Aklımda kalan bu oldu
Ramiz dayım be
Evet
#Suskunlar#‘Her şeyin bir bedeli var bu hayatta. Büyük hırsların bedeli, büyük kayıplar. Büyük sevdaların bedeli, büyük yangınlar. Küçük hesaplarınki, büyük yanılgılar. Ama en çok mutluluğun bedeli var. İster önceden öde, ister sonradan.'
Cevap
77Cevap
Sıfır bir değer değildir. Bir sayı bile değildir. Ancak başka bir sayının yanına gelince değer yaratır, tıpkı sevda gibi. Sevdanın da tek başına değeri yok. ille de biri olmalı. Sıfır ne kadar çoksa sayı o kadar çoğalır. sevda ne kadar çoksa insan o kadar çoğalır, büyür.
Biri dese ki, "sevdamı al, kendine ekle, bir ömür ile çarp, sonra sonsuza eşitle". yine değeri sıfır mı olur senin için?"
Yedi numara-haydar
Tartışılmaz en iyilerinden biri bu ⚡️
Oğlum o senin yengen yengen
😂
Beni beni Bihterini
Ağabey: Neden o silahı şimdi çekip bu meseleyi sonlandırmıyorsun Miroğlu?
Yusuf Miroğlu: Çok basit, çünkü siz silahsızsınız.
Haydarinna rinna rinna rina nay
Ve Ağabey'in gözünde Miroğlu bir kat daha büyür.
--------
Savcı: Asansörde güzel sarışın bir hatun varmış hatırlıyor musun?
Polat Alemdar: Duyduğum ismi, okuduğum yazıyı, gördüğüm yüzü unutmam.
--------
Savcı: Polat Alemdar'dan bahsediyoruz avukat bey. Hiç kimse o cenazenin güvenliğini garanti edemez.
Avukat: Buyrun kimliğim. Hayat sadece yasalardan ibaret değil, yasaları oluşturan insanların ortak ruhları, ortak duyguları, düşünceleri, değerleri.
Ve savcı cenazeye katılım için izin verir
(Şimdilik bunlar aklıma geldi)
En büyüğe bile racon kesen Laz Ziya abimizin replikleri hiçbir zaman unutulmaz. 😎😀
https://youtu.be/qZiydYE4dUohttps://youtu.be/CQaehqwajm0Genco dizisindeki kahraman Genco'ya temizlikçi olarak çalıştığı okulun müdürü sürekli "Aferin süpürmen" diye sataşıyordu. Ben de hayattaki kötüleri ve onların kötülüklerini zihninden süpürmek zorunda kalan herkese "Aferin süpürmen" diyorum. Hepimiz özümüzde birer süpürmeniz...
😄😄😄
Genco izleyen biri var mıydı ya..
@Neveragain6 nasil ya herkes izlemiyor muydu😅
Ben izlemedim süpürmene gülüyorum 😒😄😄
Genco efso diziydi. Genco-Pınar aşkı çok şahaneydi. Hazal Kaya'yı da o dizideki asi punkçı kız rolüyle tanımıştım. Hey gidi günler... 😊 Herkese başarılar... 😊
Başarılar süpürmen😄😄
Çok teşekkürler... 😊
Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir. Doğrusuyla yanlışıyla bu operasyon benim şahsımda bütün Türk milletine aittir. Takdir yüce milletimindir!
İştee bu
Ben de tek Kurtlar Vadisi izleyen kız kendimim zannediyordum. Çok şükür yalnız değilmişim 😂
İzleyen birini daha tanıyorum 😁
Kim o kim oooo 😂 çok şükür ya 😄
Bir arkadaşım 😂
Gerçekten çok şanslısın 🥺 keşke benim de Kurtlar Vadisi izleyen bir arkadaşım olsaydı 😭😂
Bende varım ya hemde manyak gibi başa sarıp sarıp izliyorum
İşte aranılan kannnn hoş geldin 😄
Hoşbuldum 😂
Yanlışlıyla doğrusuyla bu mücadele
Ufak bir hata oldu, fark etmiştim ama taa ne zaman izlediğim şey, olur bence bu kadar
Tabii normal. Biz kızın kurtlar vadisi izlemesi bile etkileyici
Tartışmasız :D
Memati çok kaba bir insan :(
Hadi ama rolünün hakkını çok iyi veriyor :)
Orası öyle tabi severim Memati'yi😁
Karı
Beyler ağalar, İstanbul ne tarafta?
...
O değil de arkasından gelen adama da aynını diyorlar ya adamlar o kadar mı yoklukta kalmış 🤣
İlk gördüğüm andan beri aklıma kazınd bu sahne ama devamını unutmuşum bak bakarım ona da 🙂
Baneneğmiğğ ben onun kadınıyım onunn kadınıyım wkwkwk
Replik meplik bilmem Hürrem Sultan'ın her sözü 😂
He bide şey var unuttum dur.
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısiniz ama.
1 ay boyunca her gün ağzımda bu vardı 😂😂
İkisi de efso replikler ajfjwjd
O tombalacı şişkosuyla çok geziyorsun Necmi, ikiniz bir İstanbul'a sığarsınız da bir mezara sığmazsınız.
Laz Ziya..
Celâl baba : Nasıl yaptın lan sen bana bunu nasıııl 😡 Mert : Asıl sen bana nasıl yaptın lan bunu beni annemden beni abimden beni ailemden ayırdın köpeeeek şak Tokat gelir Sarp : dokunma lan kardeşime ellerini kırarım senin derim ben
O kadar izlemişliğim var insan bir replik hatırlamaz mı ya yuh bana vallahi
Biraz düşün bulursunn
Bence bu ya 😄
-Sen mi geldin lan dombili
Hee 10,5 kilo verdim a*cık
😄😄
Portakalın kabuğunu soymadan içinde ne olduğunu bilemezsin kardeşşş
Ramiz Karaeski
İtin yoldaşı ittir.
Prof. doktor ordinaryüs abüzer kömürcü
tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.🤠🤠
"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama."Bihter Ziyagil
"Her ihanet sevgiyle başlar"
"Sakın bir söz daha söyleme. Çünkü neden biliyor musun? İnanırım"
Bu ikisinin üstüne yok bana göre
KOLPAÇİNO
Özgür: Bir elini ayağını indir beeeğğ
Bizi bitirdin beğğğ bitirdin beğğ😂
sultan sülüman!
ha bide
kariyer okul bitirmekle olmuyor canım sen üstünsün ben senden altta kalmam o yüzden kime nasıl davranacağını iyi bil. Sana çok kötü geri dönüşleri olabilir kdlwkdpwls
Ne aşkııı beeeğğğğğğğ
En İyi Cevap