Görüşleriniz önemli işaretleseniz bile yazın
Kurtlar Vadisi
Ezel
Leyla ile Mecnun
Aşk-ı Memnu
Diğerleri (görüş yazın)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar,
Kurtlar vadisi hiç izlemedim. Fakat büyük bir hayran kitlesine sahip. Bana göre komedi dalında Avrupa Yakasının eline kimse su dökemez. Ezel ve Deli Yürek dizisi harikaydı. Ekmek teknesi, Leyla ile Mecnun. Bunları ekleyebiliriz listeye.

Merhaba, en başarılı diziyi sorsaydın başka yanıt verirdim ama en iyi dizisi bence Leyla ile Mecnun dizisidir. Oyuncuların birbirleriyle uyum sağlaması ve senaryo bakımından güzel bir diziydi.
Yeniden başlar mı bilmem ama kalite konusunda bence en iyi dizilerden tek sıkıntısı zamanında gerekli izlenme oranına ulaşamamış olması onun dışında problemi yoktu.
Bence sebebi ise absürt komedi dizilerinden sıkça görülen bir olay Tutunamayanlar dizisinde de aynı problem oldu ama sonradan hepsi seviliyor.
Bizimkiler bence, her şeyiyle en iyisi ama yeni nesil çok bilmez. Bide sürekli güncel şeyleri konuşmak güzel ama bazen de 10 gün içinde aynı konular 2-3 defa açılıyor, Türk televizyon tarihinin en iyi dizisi hangisidir diye bir konu açılmıştı zaten.
Cevap
6Cevap
Şıklar arasında bir tek Aşk-ı Memnu'yu izledim. Benim için Türk dizi tarihinin en iyi dizilerinden biridir.
Kurtlar vadisi ilk 97, şüphesiz dünyanın en iyi dizisiydi..
Kurtlar vadisi ve ezel. İkisi arasinda seçim yapamam
Deliyürek (bozo denen tırnaksız gelene kadar.)
#Çukur diyenler beğendi bile 👑
Behzat Ç kesinlikle en iyi dizi
Kurtlar vadisi, ezel, içerde, kardeş payi
Ezel & içerde
Kurtlar vadisi ilmunati dizisi
Ezel başkaydı.
Kurtlar vadisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?