Romantik bir aşk filmi fazla kaçar gibi O_o
Sence ne tür izlenmeli?

Romantik bir aşk filmi fazla kaçar gibi O_o
Sence ne tür izlenmeli?
Bence bu karşımızda ki kişinin ne tür film sevdiğine göre değişir yani genel bir şeyden bahsedemeyiz burada. ama ben bilim kurgu seviyorum bu yüzden sevdiğim kadın olursa ya bilim kurgu ya da korku filmi olur ben özellikle çok fazla korku filmi seviyorum ya da psikolojik gerilim. ama benim için sevgilimin film zevki daha önemlidir bu yüzden genelde sevgilime göre değişir diyebilirim.
Öncelikle yerli yapımlardan uzak durulması gerekiyor. Kaliteli oyunculardan oluşan ve gerçek anlamda kaliteli bir senaryoya sahip film izlenebilir. Çok kafa yoran ve dikkat dağıtan filmlerden uzak durmak gerekiyor. Sen romantik film olmaz demişsin ama bence ilk buluşma için güzel bir seçenek olabilir.
İlk buluşmada sinemaya gidilmesi saçma bence ya. Zaten tanımak için o insanla buluşuyorsun. Konuşamadıktan sonra ne anlamı var. Gidiyorsak da komedi tercih ederim.
İlk buluşmada aile filmleri izlense daha hoş olur biyografi filmleri spor filmleri izlenmeli.
Ne korku ne aşk filmi çok fazla aşırı kaçar.
Cevap
7Cevap
Bence aksiyon filmi izlenmeli. Korku veya romantik ilk buluşmada olmaz.
Romantik komedi olabilir veya korku filmi
İlk buluşmada sinemaya gitmek baştan falso zaten. İlk kez bulup sohbet etmek istediğim vakit geçirmek tanışmak istediğim biriyle sinemaya gidip yüzünü bile görmemek çok mantıksız geliyor.
O yüzden filmin ne olduğunun bir önemi olmaz benim için. Zaten normalde de romantik sevmem.
Avatar 2 gibi 3 boyutlu fantastk filmler ideal bence
Romantik filmler zaten cok klişe her sevgili bunu yapar zaten
Korku filmi absürt olur iyi bir etki bırakmaz bence fazla negatif ve ürkünc
Dram filmlerine hic gerek yok ağlamaya gelmedik hayata
Aksiyon filmleri zaten cok erkeksi sadece erkeklere özel tasarlanms gibi
Romantik film değil de aksiyon filmi ya da gerilim olmalı. Korkuyla sokulurlar birbirlerine falan :D Keyifli akşamlar.
Gerilim mantıklı O_o
Valla ben ne isterdim biliyormusun sevgilimle ilk bulusmada sinemaya değilde hasan can kayayı izlemeye gitmek çok isterdim 😂 çünkü sinemada vıcık vıcık romantizm filmler izlemek bana samimiyetsiz geliyor çünkü Sinamaya gitmek asıl amacını aşıyor
İlk buluşmada filme odaklanan var mıdır acaba, asıl soru bu
Vardır vardır 👀
Filmle de ilk defa buluşuyoruz cicim :D dur izleyelim diyormuş jsjs
😂😂
İlk bulusmada oturup kahve içip sohbet etsek olmaz mı 🤔
Bu bir çıkma teklifi mi? 😂😂
Zekisin , eee çıkak mı 😂
Öyle güzel "çıkak mı" dedin ki gelde red et edebiliyor isen. Koşa koşa gelir bu sihirli sözleri duyanlar 🏃♂️😂
Çıkmayakta napak 😂
Korku filmi olmalı. Hele bir de korku filminde korkanlardansa bana double eğlence çıkar. Romantik film izleyeni de izleteni de sevmem. Direkt silerim, bilim kurgu da olabilir aslında ¢
İlk buluşmada Sinema saçma cafenin suyu mu çıktı. Muhabbet sohbet nerde
Direkt sinama değildir herhalde yahu
Bence ilk buluşmada analiz topla ikinci buluşmada sinema yaparsın
Teşekkürler mantıklı bak
Rica ederim
Aksiyon filmleri benim göz bebeğim o yüzden aksiyondan yana kullanıyorum oyumu Belki sevgili flört ile izlenebilecek bir tür değil çoğu kişiye göre ancak bence gayet keyifli olur
İlk buluşma da sinema pek mantıklı değil ama sinemaymış gibi varsayarsam, bilim kurgu, macera veya komedi türleri uygun olabilir gibi bence.
Korku olabilir romantik veya romantik komedi, komedi tarzı filmler oldukça klişe olmaya başladı.
ilk buluşmada sinema olmaz yaa
Daha önce konuşma oldu diyelim. 2 saat oturuldu, 2 saatte film dersek hee?
bir kaç gün sonra gidilebilir 🧐
İlk buluşma sinamada olmaz yaa.
İlk buluşmada neden film izliyoruz
İlk buluşma sinemada olmamalı bence.
İlk buluşmada sinemaya gitmeyiz
Korku filmi.. 😉
romantik komedi
Bence aksiyon olmalı
Komedi bence yine de ilgi alanlarına bağlı..
Romantik komedi yahut korku komedi.
Aksiyon , korku, macera filimlerinden uzak dur
Komedi olabilir
Aksiyon
Izlenecek sanki 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?