Diziler & Filmler Kurtlar Vadisi dizisinde en çok kimin ölümüne üzüldünüz? вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Süleyman Çakır Memati Abuzer Kömürcü Elif Yalçın Bulut Zaza Görüşte belirteceğim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kurtlar Vadisi dizisinde en çok kimin ölümüne üzüldünüz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Derya'ya yazık ettiler be🙄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hiç izlemedim maalesef. 1 0 Yorumla
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hangisi dizi bitmesine rağmen hala inatla ölmedi diye daha çok üzüldünüz diye sorsaymışsın keşke. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Elif öldü bi daha da izlemedim 🙄 buna mı üzülecez psikolojimiz sağlam sjsk 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tabi ki Memati.. Ondan sonra izlemedim..#Vesselam 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Memati karakterine çünkü oyunculuğu süper...👏🏻 1 0 Yorumla
ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Vala bayan diye seçtim yoksa filmi hiç izlemedim ne yalan soylim 😀 1 0 Yorumla
uykularharamoldu_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Süleyman çakır istanbulun sefiridir! Ah be öldüğünde çok üzülmüştüm:,) 0 0 Yorumla
Aşk_alevi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ay hiç unutmam Memati'nin ölümünde nasıl ağlamıştım hüngür hüngür. Çocuk aklı işte. 1 0 Yorumla
busraacelen Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Memati'nin aşk bizi öldürür diyip düğün günü ölmesini asla anlatamam 🥹🥲 1 1 Yorumla busraacelen +1 yıl Unutamam* Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. Hepsiyle öyle böyle aile gibi olmuşuz 😂😂 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Prof. Abuzer Kömürcü. Öylesi daha gelmez. 1 0 Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Pek izlemedim ama Sülayman bence en iyisi. 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Halo dayıyı sevmezdim ama ölünce üzülmüştüm. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 929 cevap paylaştı. Çakır, sonra da Muro. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Canım elifim 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 898 cevap paylaştı. Zaza ve kara 😥 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çakır'ın ölümüne çok üzülmüştüm.
Derya'ya yazık ettiler be🙄
Hiç izlemedim maalesef.
Hangisi dizi bitmesine rağmen hala inatla ölmedi diye daha çok üzüldünüz diye sorsaymışsın keşke.
Elif öldü bi daha da izlemedim 🙄 buna mı üzülecez psikolojimiz sağlam sjsk
Tabi ki Memati..
Ondan sonra izlemedim..
#Vesselam
Memati karakterine çünkü oyunculuğu süper...👏🏻
Vala bayan diye seçtim yoksa filmi hiç izlemedim ne yalan soylim 😀
Süleyman çakır istanbulun sefiridir! Ah be öldüğünde çok üzülmüştüm:,)
Ay hiç unutmam Memati'nin ölümünde nasıl ağlamıştım hüngür hüngür. Çocuk aklı işte.
Memati'nin aşk bizi öldürür diyip düğün günü ölmesini asla anlatamam 🥹🥲
Unutamam*
Hepsiyle öyle böyle aile gibi olmuşuz 😂😂
Prof. Abuzer Kömürcü. Öylesi daha gelmez.
Pek izlemedim ama Sülayman bence en iyisi.
Halo dayıyı sevmezdim ama ölünce üzülmüştüm.
Çakır, sonra da Muro.
Mamoşun ölümüne
Süleyman çakır
Memati baş kral
Elif.
Memati...
Sefo dayı :(
Canım elifim
Behiç Türkcan öldükten sonra diziyi bıraktım
Polatın
Mematiye üzülürdüm
Zaza ve kara 😥