İyi gecelers🍁🍀The walking dead - Gleen ölüm sahnesinde diziyi izlemeyi bıraktım ve bi hafta falan etkisinden çıkamıycam sanırım:/

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani var bir kac tane film tabi ama aklima gelen bir tane var. The Maze runner serisinde bas rol gibi bi rolu olan ve bas roldeki adamin yakin arkadasi oluyor, virus bulasip adam zombi gibi bir seye donusuyor yavas yavas, agzi yuzu kanlar icinde agzindan kan falan akiyordu, sonunda aralarinda kavga cikip kendisini bicakladi kavga esnasinda😕
Glenn'den sonra Rick'in oğlu Carl'ın ölümü de üzücüydü. Ama ölümlerine en çok üzüldüğüm, Lost dizisinde denizaltından çıkamayan Sun ve onu terk etmeyip onunla birlikte ölen Jin'di.
Şerefsiz negan ve bezbol sopası
7 sezonda izlemeyi o sahnede bıraktığım için bilmiyorum neden sonra negan için ilahi bir adam olarak bakıyolar neden intikam almadılar
Maggie peki o nasıl toparlandı negana nasıl davranıyordu? Vallahi izleyemiyorum artık
Gleen için uğraşmış çok sevindim yaa Maggie Oğluna neden Gleen yerine babasının adını koydu peki
Teşekkür ederim
Yok ya izleyemem ya zaten Gleen için izliyordum o da gidince bi anlamı yok Maggie nin tek başına kalmış hallerini izlemek istemiyorum ayrıca hep aynı şeyler yollara düş yiyecek bul zombi öldür negan gibi insanlarla uğraş tekrar zombi öldür yeter ben izlediğimi izledim
Crash landing on you ve moon lovers çok güzel
Crash landing on you da kimse ölmüyo kjk
Yoo o vardı ya hani adamın nişanlısının sevdiği adam ölüyordu
Dlxkdjx
He doğru gu sung chul dolandırıcı:/
Hee o dkdkkd izlemişsin kdrama izliyor musun yoksa sadece onu mu izlemiştin
Kore dizi sektörünün tam içindeyim ve izlemediğim Kore dizisi yoktur desem kjkjk
Wow dkdkkdd
Mutlu oldum şimdi kdrama izleyen birini gorunce dkkd
En sevdiğin aktör kim ve nasıl sevmeye başladın
Ortaokuldan beri izliyorum ve yakında üniden mezun olucam sen düşün ljlj hepsini seviyorum da gong yoo benim için hepsinden değerli
Benim için eun woo çok değerli aktörlerden dmdkd eskiden Lee Jong suk da vardı ama adamın artık başı bağlı dkkdkd
İtawen classda ki kadın ile le Jung suk ne alaka ne ara ya ljljlk
Aynen dmdkkdkd
Goblin izlemediysen izle derim
Ohoo goblin izleyeli çok oldu efsane bir diziydi
Dizilerin çoğunu izledim ama izlemediklerim de var Kore bu konuda aşırı gelismis ya kdkdld
Sen yolunu bulmuşsun knljk
Aynen dkdkdk artık bende üni bitene kadar izlerim dkdkkdndkd
Cevap
11Cevap
Negan bunun kafasına sopayı indirdiğinde gözü dışarı fırlamıştı
Carol un kızının ahırdan zombi olarak çıktığını gördüğüm sahnede içim parçalandı
Game of thrones da bi çocuk vardı o aklıma geldi ama adını unuttum. Nedense çok üzülmüştüm
Ben gleen öldüğünde bunu kaldıramam diye izlemeyi bırakmıştım kdkkd
Ben o sahneyi izlemedim onun öldüğü bölüm gelince ben de kaldıramam diye izlemeyi bıraktım:/
harry potter doby ve profesör snape.
Çakır kurtlar vadisi.
Hızlı ve öfkeli:tokyo yarışındaki han'ın ölümü..😩
yeşil yol john coffey idam edilmesi
Sesli güldüm dizi de ölene neden üzüleyim
Adını unuttum baya eskiydi
Fringe// Walter Bishop
Ragnar Lodbrok
Nairobi
titanic jack. ne zaman izlesem net ağlarım
Breaking bad -heısenberg
Bihter ziyagil