Diziler & Filmler Aile dizisinin ana karakterleri olan Aslan ve Devin'in uyumu nasıl sizce? Psemataa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kıvanç ve Serenay'ın dizi fotoğrafları paylaşılmaya devam ediyor, şahaneler ya <3 Aile dizisinin ana karakterleri olan Aslan ve Devin'in uyumu nasıl sizce? Cevapla Dizi Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Kötü uyumları. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gayet uyumlular. Uzun zaman sonra ilk defa kaliteli bir televizyon dizisi izleyeceğimizi düşünüyorum. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yakışıyorlar aslında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoğraf açısından güzel duruyor ama diziyi izlemediğim için uyumlarını bilemem 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Beğendim uyumlu olmuşlar 1 1 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Sen ve ben bir dizi çekmemiz lazım uyumlu olduğumuzu düşünüyorum Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 570 cevap paylaştı. Kıvanç baba her şeye yakışıyo 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 676 cevap paylaştı. beğendim 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Dev aslan kim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kötü uyumları.
Gayet uyumlular. Uzun zaman sonra ilk defa kaliteli bir televizyon dizisi izleyeceğimizi düşünüyorum.
Yakışıyorlar aslında
Fotoğraf açısından güzel duruyor ama diziyi izlemediğim için uyumlarını bilemem
Beğendim uyumlu olmuşlar
Sen ve ben bir dizi çekmemiz lazım uyumlu olduğumuzu düşünüyorum
Bence kıvanç döver
Umarım güzel bişi çıkar
Kıvanç baba her şeye yakışıyo
beğendim
daha çok yakışan çok az insan vardır
Yakışmamışlar. İkisi de sarışın.
Seranay yanlış bir oyuncu seçimi olmuş.
Gayet uyumlu