saçma yorumları sileceğim, ben beğendim daha da değiştirmem heralde 🥲 ama kurguda kararsız kaldım kadın öğretmen falan mı olsa acaba.. Güneydoğuda geçmeli hikâye 👌

saçma yorumları sileceğim, ben beğendim daha da değiştirmem heralde 🥲 ama kurguda kararsız kaldım kadın öğretmen falan mı olsa acaba.. Güneydoğuda geçmeli hikâye 👌

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence iyi olmuş
Baran ne etkileyici bakıyor öyle. İnsan şu bakışlara aşık olur
Off aynen.. Terörist mi olsa komutan mı kararsız kaldım ya :/
Komutan olsun bence🌸
Hımm.. kararsız kaldım.. Acaba kadının ailesini teröris tler katletseler de komutan ihbar alıp kadının evine falan mı gitse ya? Ama devamını nasıl ilerleticem ://
En güzel senaryoyu sen yazarsın, çünkü bu senin hikayen 🌺
Heja değil de Evin olsaydı hikaye için de yaratıcı oĺur
Ay o da vardı demi.. Erkek için de bozan falan varmış ama bilemedim ya :/ kurguyu da oluşturamadım hiç erkek terörist falan mı olsa ya da öyle gibi olup aslında onların içine mi sızmış olsa ya da kız kürt olup teröristler onların ailesini öldürse de adam komutan olup kızı mı kurtarsa ihbar gelse bilemedim ki..
Sevdiğim bir konu bu lisede roman yazardım aslında güzel düşüncelerin var da ne bileyim yıllar oldu uzaklaşalı bir de yazmakla konuşulmaz bunlar karşına birini al sürekli hayal haline getirin
Çok yapıldı ve tüketildi bunlar artık yemiyor güneydoğu işi
Öyle ama kurguda kararsızım orada geçmesi şart oldu
Açarsan konuyu yardımcı olabilirim
Hemen açıyorum.. Çok kararsızım kadın kürt olsa da teröri stler onları katletseler o sağ kalsa adam da komutan olup ihbar üzerine gidip kızı mı kurtarsa acaba? Ama devamı nasıl ilerleyecek o zaman :/ kadın bence doğuda öğretmenlik yapsın adamın aklını yıkayıp dağa falan götürüyorlar yıllar geçiyor o adam örgütün başına falan geçiyor ya da adam onların içine girip bilgi mi alıyor vallahi benim de kafam karışık.. :/
Kafa karışıklığın fazlasıyla belli oluyor 3 ayrı senaryo söyledin ilk önce başlangıç fikrini bire düşünelim sonra onun üstünden ilerleyelim
Kapağını şöyle düşündüm
![Hikâyem için başrol karakterlerim uyumlular mı 😍?]()
Gerilla ya da terörist olmalı adam ya ama hikayenin sonunda ya kötü olarak ölmeli ya da eskiden olduğu gibi iyi haline dönüşmeli ://
İsim uyumsuz
Vatanına ihanet eden insanların olduğu bir doğu şehrinde geçer diye o ismi uydurdum
Dediğim gibi bu fikir henüz bebek bile değil çok kafa patlatmak gerek bişeye benzemesi için
Erkek epey büyük duruyor. Bence aynı yaşlarda gösteren erkek olsaydı çift olabilirdi
Erkek 27-29 arası gibi işte 🤔
Büyük biraz daha genç erkek gidebilirdi kıza
Büyük,
Erkek acaba komutan falan mı olsa yoksa terör sempatizanı falan mı ya 🤔
Yine de bunlar başrolse erkek kızdan epey büyük duruyor
Teröre hiç bulaşmasın bence
Neden ya biraz savaş macera aksiyonlu bi aşk hikayesi düşünüyordum
En azından doğru yolda olsun
Hikayeni editöre mi vereceksin dijital platformlarda mı yayınlayacaksın ismi ne okumak isterim
Aah nerde keşke kitap olsa wattpadde yayınlıyorum sadece 🥲 dur sana 2 tane kısa hikayemin linkini atayım hemen ben.. İkisini de okuyup bu yoruma hangisini beğendiğini yazar mısın peki bana
Adam mafya kesin
Yok ya terörist ya da komutan olarak düşündüm ben aslında :/ kafam yandı kararsızım
Gerilla olsun
Aynen onuda düşündüm de gerilla ile terörist arasındaki fark ne anlamadım :/ daha az mı tehlikeli olanı yani acaba 🤔😅
Böyle bi hikaye var bence vazgeç. Senaryon Bir Kürt Sevdim adlı kitaba çok benziyor
O kitabı da alıp okuyacaktım kötü yorumları okuyup vazgeçtim adam terörist miydi onda ya?
Ben de okumadım kazıklı maria diye çok sempatik bi kızın kanalı var o kitabı yorumladı ben de ordan izledim ilk bölümlerde değil ama evet adam sonradan dağa çıkıyor JDKWJXJD
Ay bakıcaktım da baya video atmış o kitapla ilgili acaba kaçıncısını izlesem şu an köydeyim nette kısıtlı burada cabavsbsbsns
Birincisinden başla bnce videolar baya uzun ama kız çok eğlenceli yorumlarla okuyo hiç sıkılmıyorsun
Kiz olmamis
Erkek komutan mı olsa terör sempatizanı mı ya karar veremedim 🤔
bence komutan