Disney+'ta yayınlanan Türk filmlerini sinemada izleyemicek miyiz?

Disney+'ta yayınlanan Türk filmlerini sinemada izleyemicek miyiz?

Sinema kültürü zaten zayıf bi toplumuz paralı kanallar da hem sinemafan ucuz hem de ev rahatlığı istediğin zaman izleme şansı vs imkanlar yüzünden tercih ediliyor. Ama sinemanın tadı ayrı hele ki 3D bir filmi IMAX sinemada izlemek çok daha keyifli. Lakin genelleme yaparsak ben de evde pijama yanımda bira bacaklarımı uzatmışım öyle izlemeyi daha çok seviyorum
Disney+ çünkü reklam alıyor yani türk veya yabancı diziler veya filmler. genelde bu platformda oluyor kısaca aslında üye çekmek için. ben sinemaya çok çok sevdiğim film veya film serileri hariç gitmiyorum. genelde kaçak izliyorum yani indirip izliyorum. ama bir platform alsaydım bu Amazon prime veya Disney+ olurdu
Kazanç gelir hesaplamasına bakıp platformda yayınlamak daha mantıklı gibi geliyor bilet fiyatları uçuk olduğundan insanlar platformlara daha fazla yöneldiler gibi:)
neyseki Disneyim var izleyeceğim bursa bülbülünü:D
İyi seyirler
Sinema pahalı, bilet olmuş 90 tl, mısır olmuş 30 tl, colayı 30 tl den veriyorlar... Film mi izliyoruz soygun mu var belli değil... Buna sebep ille de dijital platform, ille de dijital platform...
Cevap
13Cevap
Sinemada tutmaz kaygısı mı var nedir anlamadım ajdjjdfh
He dimi
şimdi sinema bilet fiyatı 80 90 dan aşağı değil disney plus 65 tl aylık
Yani sinema keyfi yok artık
sinema çok pahalı artık disney plusa 2 3 kişi ortak girersin 20 ye kapatrsın ayda mesela daha ucuz
O zaman sinema kültürü yalan oldu he
artık öyle
Türk filmlerini izlemiyorum. İzleyecek olsam bile sinemada o kadar para onlara harcamam, çok daha iyi filmler var onlara gitmeyi tercih ediyorum
Millette sinemaya gidip ütülecek para mı var? İki kişi gitsen bilet, mısır, içecek 300 TL. 15 liraya su satan yerde film mi izlenir?
Sinemaların hem kalitesi düştü (ışık, kontrast vs)
Hem de içecek mısır dayatması..
Evet öyle galiba 🤔 wikings valhala yı bitirdikten sonra disney e geçmeyi düşünüyorum
Sinemanin suyu cikmadi ama bilet fiyatlari abarti rakamlarda
sinemalar aman tanrım inanılmaz uçtular ama ne uçmadı ki?
Sinemaların suyu çıkmadı ama sinemaya gitmek bile lüks oldu...
Türk filmleri artık eskisi kadar kaliteli olmadığı için olabilir
zaten disneyde ise niye sinemaya para ödeyeyim ki ordan izlerim
Halkı sömüren Sinemalardan mı bahsediyoruz?
Öyle mi yapıyoruz
Ekonomik oldugu icin
Dünya çocukların Dünya’sı olacakk 😊
Canlandırmak için ama çok dayanmazlar
Yaaaa soru soramıyorum bam yedim, iki insellik yazdım diyee
Daha iyi oluyor, hemen izliyoruz : ))
Çünkü dijital çağ 🥺
Kıymetli türk filimleri
Yani aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?