Bu bahsettiğim orta ölçekli 3D gözlüğün dahil olmadığı fiyat. Avatar filmi için baktım ama şimdi vazgeçtim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu bahsettiğim orta ölçekli 3D gözlüğün dahil olmadığı fiyat. Avatar filmi için baktım ama şimdi vazgeçtim.
Beklentiye bağlı. Avatar gibi filmleri sinemada izlemenin keyfi bir başka ama diğer yandan artık büyük perde için film çeken yönetmen de azaldı, Nolan, Scorsese gibi yönetmenler var özellikle sinema deneyimini önemseyen, onlar da azınlıkta. Son zamanlarda dolu bir sinema hiç görmedim, hatta sadece 3-5 kişinin olduğu zamanlara dahi denk geldim. Filmi önden izlemek dışında avantajını kaybetmeye başlıyor sinema salonları. Sinemada da ev rahatlığında da film izlemeyi seviyorum ama sinemaya daha az gitmeye başladım artık
Bence bu kişiye göre değişiyor. yani eğer kişi sinemada büyük ekranda izlemekten keyif alıyorsa ya da sevdiği filmin gişe hasılatı çok olsun diye alıyorsa sinema daha mantıklıdır. ama genel olarak çok sinemaya gitmeyen genelde evde film izleyen bir insan ise o zaman tabi ki Netfilix almak ya da amazon prime gibi üyelikleri almak o kişi için daha mantıklı olacaktır. ben şahsen sinemayı sevdiğim için sevdiğim filmleri yine sinemada izlerdim. zaten çok sık gitmiyorum. bunun dışında genelde netfilix daha cazip geliyor.
LGBT tarzı şeylere ışık tutan, önünü açan, destek veren hiçbir oluşuma ben de destek vermem..
"Sebep olan yapan gibidir.." hadisi sırrınca sebep olamam.. Bedeli ağırdır..
Aslanlar gibi veririm o bilet parasını, bu ahlâksızlığa alet olmam..
Bence de öyle ama şimdi John Wick 4 çıkacak ben bunun internete düşmesini bekleyemem ki hemende düşecek bir film değil en az kaliteli hd versiyonu 2 2.5 aya düşer o yüzden sinemanın yeri ayrı diyorum ne kadar pahalı da olsa :D
Cevap
13Cevap
Zevk işi fark etmez benim için ikisini de kullanıyorum hemde kullanmıyorum
Sinemaya gitmenin keyfi de başka be
boş ver Netflix'i falan. İnternette varken niye para veresin ki?
Yıllardır webteizle sitesini kullanıyorum halimden gayet memnunum. Vizyon filmleri düşene kadar da başka filmler izliyorum. Zaten BluRay çıkışından 1 ay önce veya 2 ay sonra düşüyorlar. Beklemenin en güzel tarafı da iyi altyazıyla ve kaymasız izlemek oluyor.
Ayni şey değil, sinemaya gitmek ayrı bir keyif ve çocuklarımla paylaştığım en güzel etkinlik biletler ne kadar olursa olsun sinemaya gitmeye devam edeceğiz. Netflix ve benzeri üyeliklerim olması başka bir durum. Bu beni etkilemiyor.
Daha önce sinemaya gitmedim ama çok da rahat bir ortam olduğunu düşünmüyorum zaten artık herkesin evinde kocaman kocaman televizyonlar var en kötü oradan açsınlar gayet sinema havası olur daha da rahat olur
Sinemaya gitmedin mi enteresan 🤨
Asgari ücrete zam gelmeden önce, önceki asgari ücretle iki katı daha çok bilet alabiliyorduk. 😁 Üşenmedim hesapladım.
Netflix ayrı sinema ayrı bence.
En son sinemaya gittiğimde bilet 25 liraydı halterci çocuğun filmi pandemi öncesi bayadir sinemaya gitmemişim. Pandemi oldu Netflix patladı zaten otur istediğin kadar izle hangi film dizi neyse
Netfilikse en yüksekten ücret verip zaman bulamayıp haftada bir ya da iki film izliyorum mantıklı mı bilemedim 😁
Netflix içerikleri o kadar güzel olmuyor. Zevkime göre film bulamıyorum
Ben hdcehennemi ne takılıyorum. Bazen amazon video dan bakıyorum :D Neftilix sapıkça bi platform
Netflix o ses sistemini ve dev ekranı karşılayabilecek mi
Netflix daha iyi benim için her zaman elini altında
sinemaya gitmek bana bir artı katmıyor
evdeki teknolojiyi geçmesi lazım sinema sektörünün
Aylık Netflix al tamam mı Avatar nete düştüğünde beleş izle
Sinema öldü artık. Dizi sektörü ilerliyor. Online platformlar her türlü daha avantajlı.
Yani bir filme 100 tl vereceğine 1 aylık ver istediğin kadar izle..
1 ay boyunca
burada Kıbrısta 75 tl oldu. Sinema bileti.
Evet daha mantıklı. Ve oha yani bir sinema bileti de 100 TL 😒🙄
Netfilix e para vermem giderim sinemada izlerim. Netfilixin çanak tuttuğu şeylere destek olmam.
Cimrilik yapma :D o da olur öteki de
Sana dolarla veriyorlarmış 😃 şimdi Euro’yu mu küçümsüyorsun piüüh sana
@вуηαяcσѕ Euro ile maaş alıyor bir de Almanya'yı bana kötülüyor bu sen bilmiyorsun o mevzuları :D :D
Evet kurulu düzeni var ailesi orada ablası abisi yoksa gelirmiş buraya jskdkfgh
@Sarışıngenc23 ne zaman dedim hacı :D ne zaman.
Sürünüyoruz biz burada bi kere abim ablam yok benim sjjs sen kendini anlattın spora gitmeler, tatillere, sinema biletine 160 liradan nolacak demeler vs Narcos da zaten dolarla mendil yapıp burnunu siliyor sjdk
Abartmışlar hangi devirde yaiıyoruz ki sinema 100 m. q
Evet sanki daha mantıklı
Daha mantıklı ama sinemanın tadı da başka açıkçası
Kesinlikle
gerek yok sinemaya
Mantıklı
disney almani oneririm
cok cok istediğin bir film degilse
Maalesef evet ya
Evet ama mantikli
58 tl burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?