Sinemalar delirmiş ya. 25 30 liraya film izletiyorlar. 20 lira da mısır, etti sana 50. E ben o paraya Netflix alır 2 ay üye olurum dünya kadar da film izlerim. Sinemaların aklını başına alması için iyi oldu mu sizce?
Netflix'in popüler olması, sinema biletlerini ucuzlatır mı?
Sineme sektörü alınan vergilerden ötürü pahalı. Su neden pahalı sinemaya girince vergiye tabi olduğu için. Neyse sinema sektörü artık sosyalleşme platformu oldu yani film bahane sevgiliyle rahat öpüşme sevişme platformuna döndü. Bu sebeple de artık sinema salonlarında sevgili koltukları yastıklar battaniyeler ve geniş koltuk aralıkları çıķtı. Yani salon komple dolu dahi olsa sevişeni kimse göremiyor. Hatta yataklı sinemalar dahi İstanbul'da açılmaya başladı. Uzun lafın kısası film izleyen evinde sevişmek isteyen sinemada zaman geçiriyor. Tabi bilseler o 50 50 100 liralara ev otel tutacaklarını sinemaya hiç gitmezlerdi. Filmlerde artık vizyona girmeden önce internete düşer olduğu için sinemanın ekstra zevki kalmadı artık dev ekran tv ler ses sistemleride ucuzladı. En basiti 2+1 ses sistemi bile ciddi konfor veriyor bu sebeple sinema sevgililer harici tercih edilmeyen platformlar halini aldı.
Fiyatların bu seviyeye tırmanmasına bilinçsiz müşteri sebep. Örnek eskiden normal sinemaları tercih edenler AVM’lere en lüks en prestijlisine gitmek için uğraşıyor. Yörel gayette sinemalar bileti 15-20 arası verebiliyor. Tabii netflix gibi platformlar zaman içinde bu sistemi iyice köreltebilir ama şuanki içeriklerle değil tabii.
Bizim burada AVM'de öğrenci ücreti 13 Lira. Abur cuburu da dışarıdan alıp çantamıza koyup içeri giriyoruz hiçbir sıkıntı olmuyor ucuza geliyor 😀 AVM'deki sinema böyleyse AVM dışındaki daha ucuz olur diye düşünüyorum. Haftaya da oraya gideceğim.
Bende de Netflix var ve uzun zamandır sinemaya gitmedim, ha belli başlı filmlere gittim ama önceden canım sıkılınca da giderdim, şimdi ona da ihtiyacım yok. Netflix işimi görüyor.
Platinium üyesi oldugum için sinema ücretsiz genelde bana, ama şahsen bir kova mısır 32 TL ve bir içeçek 10 TL ne olması ne kadar mantıklı, elimizdeki zevklerimizi almaya başladılar.. Bu işi düzeltmenin tek yolu boykot.
Aktif netflix üyesi olarak fiyatların değişeceğini sanmıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanmıyorum fiyat azalmaz bence🙁 Halk günlerini takip edebilirsin 14 liraya falan düşüyor bazı yerlerde bilet.-Ama cidden böyle düşününce Netflix mantıklı geliyor iyiymiş 😄-
Ucuzlatacağını sanmıyorum. Sonuçta sinemada film seyretmek sadece film seyretmek olmuyor. Sana bir deneyim de yaşatıyor. Her film değil belki ama kaliteli filmler yaşatıyor
En İyi Cevaplar