Merhabalar. Netflix'ten sonra Disney'i de denemeye karar verdim ve sanırım Netflix'ten daha donanımlı bir platform olduğuna kanaat getirdim. Peki senin favorin hangisi? :D Keyifli günler.. 🤘
#smell

Merhabalar. Netflix'ten sonra Disney'i de denemeye karar verdim ve sanırım Netflix'ten daha donanımlı bir platform olduğuna kanaat getirdim. Peki senin favorin hangisi? :D Keyifli günler.. 🤘
#smell
Donanım ve Disney mi?
Üyeliği ilk etapta alternatif ve indirimli diye aylar öncesinden kayıt yaptırmama rağmen söz konusu indirimli tarifesi çıkmadı.
Normal fiyatla üye oldum. Tamam bazı yapımları çok iyiydi, ama müşteri hizmetleri denen şey resmen yok!
Eski bir film izleyeyim dedim, alt yazı o kadar saçma sapan haldeydi ki izlemekten vazgeçtim.
Sonrasında da üyeliğimi yenilemedim.
Şu an sadece Prime Video, Netflix ve Mubi üyeliğim var.
İnanır mısın❗️ Şu TV seyretmeyi bıraktığımdan beri hayatım çok güzel gidiyor 🙂 Üstelik her günüm bir öncekinden çok daha iyi çok şükür 🙏🙂
İkisi de çık farklı değil benim için. İkisinde de kaliteli yapımlar da kötü yapımlar da var
Disney üyeliği var ama fırsat bulup inceleyemedim ama netflixten memnunum
Bebeğimm teşekkürler💋
Ricalar bebeimm💋
Cevap
17Cevap
İkisi de güzel ama netflix daha zengin içerikte
Selam gadası 🙃
Sağolsun inat box hepsini elimin altında getiriyor. Hoşuma giden filmleri ara ara izliyorum.
Disney ama netfilixte harika filmler çıkıyor bazen. keyifli günler :D
Netflix içerik bakımından acayip çeşitli disneyde kaliteli içerikler var ama sayısı az ilerleyen yıllarda sayısı artarsa içeriklerin Disney daha iyi olur ama şimdilik Netflix en iyisi
Bence dizi veya film izleyen biri değilim.
Çok da gerek olmadığını düşünüyorum.
Tabi tercih meselesi.
İkisini de izliyorum. Son zamanlarda Disney daha keyifli ☺️
Sen Disney izle ben seni 😌
İkisini de kullandım artık kullanmıyorum. Favorim değil olsaydı kullanmaya devam ediyor olurdum
Tabii ki netfilix Disney de hep eski gördüğün filimler var
Netfilix fakat Disney kullanıyoruz. Bana göre fazla içerik yok.
Tüm platformlar ücretsiz, hepsi var. 👍 IPTV..
Netflix kullanıyorum ben aşqoo
Hiçbiri. Özellikle Netflix resmen p*rno bir alt kategorisi tarzında dizi film yayınlıyor. Para kazandırmayın şunlara.
Seçim yapmasam olur mu? 🥹
Olsun hadi :D ahah
Netflixs kullanıyorum.. Memnunum şimdilik.
Netfilx dışında bir şey denemedim
ikisini kullanıyorum ama netflix ilk göz ağrım
Ben ikisinide kullanıyorum
Netflix kullanıyorum şuanda
Hiçbiri favorim değil 👍
Netflix var sadece ona da ayda yılda bir giriyorum
İkisi de
Netflix.
Netflix
Netflix
netflix asko
Netflix