Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Bildiğiniz üzere bu sezon Röportaj adam Mahsun Karaca, çok güzel hareketler ekibine katılmıştı. Kendi çapında mizahi videolar çeken ve tanınan, Mahsun'un yer aldığı skeçleri beğeniyor musunuz?
Bencede değil ya oynadığı skeçlere bakarsak hep ben buraya ait değilim izlenimini hissettiriyor.
Sansürsüz halini youtuben izlerken bile küfür ettiği replikler bile çok yapmacık. Oysa o yılardır kufuru bile videolarında doğallık ile ederek çekiyordu.
Bilmiyorum ama kimlerin gelip geçtiği bkm gibi bir sahnede belki kendini hiç hayal etmiyordu. böyle bir sahnede yer alınca ezilmişlik hissini yaşıyor. Alışır mı bilinmez ama tiyatro sahneleri değil onun yeri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben komik başarılı buluyorum mahsunu ama ait olduğu yer bence orası değil
Bencede değil ya oynadığı skeçlere bakarsak hep ben buraya ait değilim izlenimini hissettiriyor.
Sansürsüz halini youtuben izlerken bile küfür ettiği replikler bile çok yapmacık. Oysa o yılardır kufuru bile videolarında doğallık ile ederek çekiyordu.
Bilmiyorum ama kimlerin gelip geçtiği bkm gibi bir sahnede belki kendini hiç hayal etmiyordu. böyle bir sahnede yer alınca ezilmişlik hissini yaşıyor. Alışır mı bilinmez ama tiyatro sahneleri değil onun yeri.
Hiç izlemedim maalesef güldür güldür izlerdim daha çok
Mahsun , şahin ve kuzeni üçlü bir ekip olarak hoşlar bence yeri YouTube mahsun un TV değil
TV çok planlı
YouTube ise doğaçlama
p*. benim alkımı çaldı
https://www.youtube.com/embed/JPfMTk7RzIMbunu siler misin yanlış oldu
Tam bir soytarı berbat
Çok seviyordum bir zamanlar ama artık izlemiyorum
bence daha iyileri geldi geçti o sahneden
İzlemiyorum
İzliyemedim
İzlemedim
Evet 😂😅🤣
röportaj adami severim ama tv ile aram yok