Ay ben nefret ederim. Özellikle kitap değil de dizi veya film izleyeceksem. Ne izleyeceğimi söylemeye korkuyorum bu yüzden.

Ay ben nefret ederim. Özellikle kitap değil de dizi veya film izleyeceksem. Ne izleyeceğimi söylemeye korkuyorum bu yüzden.
Merhaba,
Hayır aksine yememek için bu duruma dikkat ederim. Özellikle beklediğim bir dizi veya film varsa ve geç izlemek durumunda kalıyorsam dikkat ederim buna çünkü birkaç defa yedim gerçekten hoş durum değil en azından benim açımdan..
Evet spoiler yemekten hiç hoşlanmıyorum. bu yüzden mutlaka bir film veya dizi çıkacağı zaman genelde sosyal medyada o konu ile ilgili yerlerde hiç takılmam ya da video izlemem. çünkü o zaman filmin veya dizinin heyecanı kalmıyor maalesef. ama eğer spoiler veren arkadaşınız varsa tabi ki zor oluyor en iyisi o filmi izleyene kadar o arkadaşınız veya arkadaşlarınız ile konuşmamak en iyisidir. ben bunu şimdiye kadar hep başardım
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Genelde eğer sonuna kadar izlediğim ve takip ettiğim bir film diziyse ve bilgi sahibi isem söylerim bilgi sahibi olmadan bir konuda bir ortamda sohbet açıldığı zaman yani ihtiyaç kadar konuşurum geriye kalan insanları dinleyerek bilgi sahibi olmayı tercih ederim zira bazen eksik bildiğiniz konularda mahcubiyet durumuna düşme durumları söz konusu olabiliyor.
Sevmem, söylemeyi hiç sevmem.
Ama sırf gıcıklık olsun diye söyleyebilirim.
sus
Gelsin mi spoii
Kim hoşlanmaz ki? Şahsen ben adamı sevgiden tokat manyağı yaparım ne iyi etmişte beni düşünerek spoiler vermiş canım benim ya 🥰
Ben tadını sevmiyorum yaa, o yüzden midem almıyor jfjdj
O yüzden ben spoiler
https://www.youtube.com/embed/uc2bjgsMLiwo zaman sana itina ile spoi vereceğim
ben ikinizi de alt ederim
Siyah kuşak karete biliyo haberiniz olsun shsksj
yaaa @yinelenen
Bana kıyamazz
kıyarım
Benim için kitap ya da dizi/film fark etmez, nefret ediyorum bu durumdan. Hevesim kaçıyor.
burada ne izleyeceğimi bende söylemem şahsen. Bütün film hevesim merakım kaçmasın diye. Spoi yemek istemiyorum.
Hayır hiç hoşlanmam sustururum ama ben spoiler çok vermişimdir 😂
Spoi verenleri öldürmek istiyorum o an ne hoşlanması 😤
Bana spoiler verene direkt küfür ediyorum ben
Takılmam devam ederim izlemeye anı yaşayıp merak duygusunu canlı tutmak lazım
Ben seviyorum çünkü biliyorum ne olacak ve daha iyi hissediyorum
Hiç sevmem ne flim izlerken nede kitap okurken bütün hevesimi kaçırır
aşkolar tek spoi yemeyi seven ben miyim? içimde merak uyandırıyor
bazı konularda spoiler isterim ama. gercekten ilgi duydugum biseye3 spoiler istemem
hayır hiç hoşuma gitmez
Filmlerde saçma oluyor
Nefret ederim ben de izleyesim kaçar
Hiç söylemem kitabı filmi diziyi
Hoşlanmam.
Sen atıyosan sorun değil 🙄
Nefret ederim
Spoiler veren yok
Hiç hoslanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?