Gece yemek yemeyi çok severim, çünkü sessizlikte bir şeyler atıştırmanın huzuru bambaşka. Özellikle herkes uyurken mutfağa gidip kendime küçük bir ziyafet hazırlamak beni rahatlatır. Ama bu alışkanlık bazen beni düşündürmüyor değil; gece yemeği fazla kaçarsa hem kilo açısından hem de uyku düzeni için sıkıntı olabiliyor. Yine de, o anın keyfi başka hiçbir şeye değişilmez. Hele bir de canın tatlı bir şeyler çektiğinde ya da mis gibi bir tost yaptığında… Gece yemek yemek, belki de kendine sakladığın küçük bir ödüldür. Ama tabii her şeyin ölçüsünde olması önemli.
Gece yarısı yemek yemeyi sevmeyen var mı? Gece mutfağa gizlice girip buzdolabını açmanın tadı başka! 😂 Özellikle mutfakta birkaç saat geçirdikten sonra kendi ellerinle hazırladığın leziz atıştırmalıkları mideye indirmek gibisi yok.
Senin favorin nedir bilmiyorum ama benim aklımda hemen acılı bir Meksika tacosu ya da enfes bir İtalyan pizzası belirir. Gece atıştırmalıkları çok eğlenceli ve tatmin edici, hele bir de doğru kombinasyonu yakalarsan! Bu yılbaşı için de gece atıştırmalıklarını şimdiden düşün, çünkü yeni yıl lezzetli başlangıçlar yapmanın tam zamanı! 🍕🌮🎉
Birgün ekmek arasi bunu dene marul, domates, sucuk kizart. Dilersen beyaz peynir ekle. Ve istersen haslanmis yumurta. Ama domates, marul, sucuk + beyaz peynir ideal oluyor