Şahan Gökbakar sinemada olsa daha iyi olmaz mıydı diyen bir takipçisine, bu dönemde dijital platformda olması daha iyi demiş. Bence söylediklerinde baya haklı.
Artık platformlar daha doğru. Sinema devri bitti.
Sinemada oynaması gerekirdi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
#Recepİvedik7 Disney+'ta gösterilecek. Bir sinema filminin ilk sinemada oynaması mı doğru, platformlarda mı?
Bir filmi izlemeyi sadece ekonomik açıdan değerlendirmiyorum. Sinemaya gitmek, sosyalleşmenin bir biçimidir ve insanların birbirleriyle etkileşime geçmesi, ortak noktada buluşması anlamını taşır. Ayrıca sinema teknolojisi, ses sistemi ve ekranın boyutu dolayısıyla filmi daha derinden hissetmeyi sağlar. Herkesin derdi para pul olmuş. Milyonluk adamlar bile paradan puldan bahsediyor.
Eski sinema devri yok ki. Herkes kafasını önüne eğip filmini seyrediyor. Etkileşim ya da ortak noktada buluşmak gibi şeyler olmuyor. Arkadaşlarla gitmekten bahsediyorsan aynısını dijital platformda da yapabilirsin. Sinemaların sadece tek artısı ambiansı güzelleştirmeleri. Onun dışında bir olayı kalmadı.
Yapımcı ve yayınlayıcı disney sinemalara vermeyip sadece disney de yayınlıyorsa bu da onlar için bir pazarlama ve reklam aracı gibi bir şey.
Yani yapılabilirdi ama bunun arkasında Şahan yok bence Disneyin politikası bu Şahan Gökbakar mı karar veriyor ki sinemada olup olmayacağına ona soruyorlar orası da ayrı bir şey
Yani Şahan Gökbakar'ın açıklamasını okuyunca fazlasıyla mantıklı geliyor. Ama sinemanın da keyfi başka yaa. Keşke sinemalar bu kadar çabuk out olmasaydı..
⭐ Sinema devri bitmedi, çağ atladı sadece. Sinema salonu artık çoğu insanın kendi evinin salonu, konfor ve ekonomi aynı anda talep ediliyor. Daha bunlar başlangıç giderek daha da dijitalleşeceğiz, gayet normal ve makul gelişmeler. Bence olması gereken. ⭐😎😎
Elbette digital platformlar. Ayrıca adamın açıklamasına katılıyorum sinema salonları daha maliyetli. Ayrıca düzgün kalite yok ki çoğu yerde ülkemizde salonlar vasat bence. Üstelik aşırı pahalı bir kaç sinema harcaması yerine yıllık abonelik çok daha mantıklı.
Sinema kalmadi artik hele ki bu kosullarda aslinda dogru soyluyor diger yandan zaten internete de dusuyor yani hic para vermeye bile gerek yok sinema iyi oluyordu ortam filan derken ama iyicene yitirdi tabi olayını sinema salonu cagi kapanacak gibi gorunuyor
Ben de aynı platformda "Ben Gri" izliyordum. Bu bölüm bitsin de Recep İvedik 7'ye bakim bir de. Vay bee seri 7 olmuş haa 😁 Arkadaşım olur kendisi zaten Karaambar Kamyoncular Derneğinden 😂
Sinema kültürü korunmalı ancak dijital programlar oldukça ekonomik olduğu için fiyatların bu denli uçuk olması da kabul edilebilir gibi değil. Ayrıca Disney'in bu yapımla asla uyuşmadığını düşünüyorum, hoş olmamış.
Açıkçası şimdiye kadar tüm filmleri beyaz perdede olan bir yapımın bitinceye kadar olan tüm yapımlarıda beyaz perdede olalı bu tüm filmler için geçerli bir durum benim açımdan kendi kişisel düşüncem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Filmin ne kadar boktan olduğunu kendide biliyor ki gişede çakılmamak için böyle yaptı
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > #Recepİvedik7 Disney+'ta gösterilecek. Bir sinema filminin ilk sinemada oynaması mı doğru, platformlarda mı?