Bence vermiyecek çünkü o günlerin tadı o günlerin doğallıyla oluşan bir güzellikti. Örnek veriyorum Cennet mahallesi başlasa sizce aynı tadı mı verecek? Elbette hayır bu da aynı şey işte..
Yani eski kadının olacağını söylemek mümkün değil ama güzel bir senaryo kaliteli oyuncularla güzel işler yapılabilir, mesela eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisi çok güzeldi onu bilinmedik bir nedenle bitirdiler şimdi Oktay kaynarca'nın ben bu cihana sığmazam dizisi var emin olun ki hiç güzel değil, yani yazılan senaryo ve oyuncu kalitesi ön planda etkileyen faktör o
Bu dizi Zamanında alanında tekti. neredeyse alternatifi yoktu. Ama şimdi öyle değil. Ayrıca 6 ayda bir Kurtlar vadisi geliyor haberleri iyice sıktı.
Eski tadı vereceği sanmıyorum
Çünkü esas oyuncular dizi içinde öldü
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Bugün 1. Bölümü izledim Kurtlar Vadisi'ni izleyip bırakacağım. Yeniden başlasa bile izlemeyi düşünmüyorum. Ayrıca Necati Şaşmaz yerine başka bir oyuncu bulsunlar. Adamda oyunculuk diye bir şey yok. Olmuyor yapamıyor işte. Resmen torpilli oyuncu 😂😂😂
İlk başlarda çok vasattı evet zaten oyuncu değildi ama sonra kendisini baya geliştirdiğini düşünüyorum. Aslan amca ile çatıdaki sahnesi mesela. Zamanında bıraksaydı çok daha güzel anılabilirdi tabi.
Pusu'daki halini izlemiştim daha önce. orada da vasattı oyunculuğu. Karizması varmışmış sözde ama karizmanın k'sı bile yok bence. Neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim. Kaşlarını çatışı, bakışı bile çocuksu. Hiç ağırlığı olan bir karakter değil. Başka rolü oynayabilir miydi bilmiyorum ama bu rolün adamı olmadığı muhakkak. 😁
O ilk tadı vermez bence. Sonradan nasıl monotonlaştıysa aynı monotonlukta devam eder.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Valla 21 yasindayiam hic bir zaman kurtlar vadisi izleyicisi olmadim daha cok babam zamaninda izlerdi abim falan oylelikle bazen izlediklerinde ordan burada denk geldigi oldu ama suanda da oktay kaynarcanin oynadigi yeni diziyi izliyorlar ondan once de EDHO izlerlerdi beraber, seviyorlar yani bu tarz aksiyonlu dizileri bakalim tekrar izlerler diye dusunuyom hem necati sasmaz da varmis diyorsun, bakarsin bende baslarim onlarin sayesinde belli mi olur kdfjgkdf
Vay arkadaş ya, şu herif sırf Raci Şaşmaz'ın abisi olduğu için ülkenin başına yapımcı olarak sardı
Ne oyunculuğu var, ne senaristliği, ne bu işlere bir yatkınlığı, hiçbir niteliği olmayı geçtim, yürümeyi bile düzgün beceremeyen 4 mimikli bir adam hala ''Nasılsa izleyecek moronlar var'' diye bu saçmalığı devam ettirebiliyor
Yapmadık rezillik bırakmadılar ayrıca bu dizide yandaşlıktan, İstiklal Marşı'nı bir çeşit dinci ilahi gibi okutmaya kadar bu millete araplık dayadılar
Genel konusu, karakterleri ve içinde fazla aşk vs olmaması önemli, ilk kurtlar vadisinin tadını vermedi kurtlar vadisi pusu, birçok karakter girdi çıktı, sacma sapan kisiler.. böyle olursa tutmaz
Bir kere final yapan diziler geri dönse bile eski tadı vermiyor bana ben izlesem de eskisi kadar heyecanlanmıyorum. Çoğu zaman izleyesin bile gelmiyor geri gelmese daha iyiydi.
En İyi Görüş