Necati Şaşmaz Ocak ayında sete iniyoruz diye bir açıklama yapmış arkadaşlar.
Kurtlar vadisini izleyecek misiniz?
Necati Şaşmaz Ocak ayında sete iniyoruz diye bir açıklama yapmış arkadaşlar.
Kurtlar vadisini izleyecek misiniz?
Hayır izlemek istemem ve izlemeyeceğim Zaten gerek Kurtlar Vadisi eski yeni farketmez güzel bir dizi değil mafyalığı ve serseriliği öğretiyor millet bu tür dizileri izleye izleye toplumda şiddet eksik olmuyor Eskiden Bizimkiler gibi diziler olurdu Bizimkiler dizisinin olduğu zamanlarda bile toplum bu kadar bozulmamıştı taki Kurtlar Vadisi gibi mafya dizileri çoğalana kadar ondan sonra insanlar bu tip senaryoları gerçek sanıp birbirini boğazlıyor
Edho sonrası benzer yapımlar açıkçası tutmadı. Ben olsam, eğer şu zamana uyarlanarak aynı efsane tadında yapabilecekseler; günümüz şartlarına uyarlayarak senaryoyu ve kurguyu ve aynı zamanda her bölümü bir film tadında, gerçekçi ve yapaylıktan uzak olacak şekilde izleyiciyi tutacak şekilde olacaksa mutlaka 😊
Güzel olursa ve oyuncu kadrosu da kaliteli olursa izlerim ancak yani işin içine siyaset karışırsa farklı taraf tutucu konular olursa pek tutacağını sanmıyorum ama ilk kurtlar Vadisi'nin yerini hiçbiri tutmaz
başlamasın. necatinin ve cahitin yazdığı senaryodan hayır gelmez. pusunun son 3 sezonunu rezil ettiler. senaryo ekibinde raci şaşmaz ve bahadır özdener olursa başlasın
Cevap
16Cevap
Kaldığı gibi devam ederse fiyasko başladığı gibi devam ederse efsane
İzlemem. Pusu yu bile izlemedim. Bu adamı sevmiyorum
İzlemem eskisinide sevmezdim zaten
izlemem sıkıcı
Eskısını izlemedim bunu da izlemem
İzleyebilirim kadroya bakmak lazım
:D izlenir de ben izlemedim hiç
Bana ağır kaçar o dizi
İzlerim izleyecek dizi yok aw
Eskileri efsaneydi. Onlarla yetinirim
İzlicem tabi ki
İzleyeceğim
Hayatta isim olmaz
Tutmaz bence uzun sürmez
Evet izlerim
izlemem
İzlerim
Yok yav Ben kurt adamıyım tövbe estafirullah.
İzlerim ama eski zevki alır mıyım bilemem
İlgilenmiyorum.
Ben netflix diyorum ❤💋
Başlarsa izlerim
Hiç izlemedim 😂
izlerim hastasiyim
Yeter daha izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?