Merhaba KScanlar! Nasılsınız?
Zaman zaman medyada duyuyoruz filanca dizimiz İtalya, İspanya'da rekor kırdılar diye.
Yapımcılarımızın yüzünü güldüren böyle gelişmeler karşısında kazandıkları paralara kıyıp neden reyting kurbanı olmuş dizileri tekrar kadroyu toplayıp çekmiyorlar.
Hadi bizi geçtim oralarda tutulmuşsa oraya özel çektirir insan sonuçta talep var.
Yoksa var böyle girişim de oyuncular mı kapris yapıyor acaba tekrar oynamamak için.
Bir çocuklar duymasın kadar da olamıyorlar galiba bitip bitip başlayan.
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Zaman zaman medyada duyuyoruz filanca dizimiz İtalya, İspanya'da rekor kırdılar diye.
Yapımcılarımızın yüzünü güldüren böyle gelişmeler karşısında kazandıkları paralara kıyıp neden reyting kurbanı olmuş dizileri tekrar kadroyu toplayıp çekmiyorlar.
Hadi bizi geçtim oralarda tutulmuşsa oraya özel çektirir insan sonuçta talep var.
Yoksa var böyle girişim de oyuncular mı kapris yapıyor acaba tekrar oynamamak için.
Bir çocuklar duymasın kadar da olamıyorlar galiba bitip bitip başlayan.
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aydı tadını vermezler
Aynı tadı vermez ama.
Hikaye kaldığı yerden devam ederse verir sadece oyunculara biraz majyaj biraz cgi efekt filan vermek lazım sonuçta yaşlanmış oluyorlar çoğu, ve onlara benzeyen genç dublör de bulmak lazım olduğu için
Pahalıya patlar o yüzden yapmamaları normal. Efekt yoksunu dizilerimiz zaten.
Türk dizi sektöründe bu kadar emek ve para verecek donanım yok maalesef.🤷🏻♀️
İşte o yüzden kaliteli içerik yok ama onlarca dizi yapıp duruyoruz şöyle yapsak emek efekt ne varsa kullansak yabancılar gibi en az 5 sezon sürecek sürükleyici dizi ama yaptığımız yok.
Bir şekilde tutanlar ise içerik bakımından birbirinin aynısı teknolojik yatırımı yok anca aşk bakışma kavga.
Murat Soner’i biliyor musunuz, bilmiyorum ama benzer şeyleri o da söylüyor, izlemenizi tavsiye ederim.
Ve evet, yaratıcılık yok bizim dizilerde. Bir de belli bir saati doldurmak zorundalar. 2 2,5 saat sürüyor çoğu ve sıkıyor insanları..
Biliyorum zaman zaman izlerim kanalını.
Bu kadar çok dizi çıkınca Türk dizilerinden soğuduk.
Zaten ete mota karışan bir RTÜK'ümüz var.
Bir de o yetmezmiş gibi doktorlu dizi yapsak hemen hemşireler doktorlar bizi aşağılıyorlar diye şikayet ediyorlar. Yahu dizi o dizi mesleği aşağılıyor olarak nasıl bakıyorlar anlamıyorum.
Koskoca doktorlar hemşireler dizinin yayından kalkması için çabalıyor. Okumuş insanlar bunu yaparsa halk napsın.
Ama aynı insanların çoğunun Netfilix üyeliği var orada da çıkan doktorlu diziler için Netfilix Türkiye bürosunun önünde eylem yapıyorlar mı elbette hayır
Türkiye'de çekilene tepki ama yurt dışında çekilip Türkiye'de yayınlanana ses yok.
Doktorlar olayını hiç duymamıştım. Kadına şiddet, tecavüz, cinayet gibi toplumun halihazırda yarası olan konulara ses çıkarılmayıp buna ses çıkarmak pek akıl kârı gelmedi bana, RTÜK’ün sigara ve alkolü sansürleyip diğerlerine bir işlem yapmaması gibi..
maalesef çok duydum ve şahit oldum doktor dizisi derken direkt senaryosu doktorları kapsayan değil doktor sahnesi olan bir dizi için de tepkiler oluyordu twetter akışın da
Örneğin doktor hemşire hastane odasın da öpüşemez gibi etik değilmiş mesleğe hakaretmiş felan filan.
Ama dediğiniz gibi toplumun kanayan yarası büyük olaylar için tepkiler yok tecavüz aşağılama intihara sürükleme sahnelerine bişe yok.
Velhasıl kelam bizim milletin dizi anlayışı da bir garip böyle gelmiş böyle gider.
Doğru, toplum değişirse onu yansıtan diziler de değişir..
Ne istiyon Can yaman filmi izlemek mi? 😃 bırak ya
Aman kalsın 🤪🤪🤪
yeniden başlanması çok saçma olduğu için
Saçmadan ziyade oyuncu kaprisi bence
Yurt dışında tutmuş bir dizi için tekrar çekim yapmak için teklif gelse iki katı para isterler
Yabancılar da izleyeceği için.
yurt dışından bize ne ki biz beğenmediğimiz sürece
Yurt dışına satılınca değerleniyor ya para kazanıyor yapımcısı ve oynayan oyuncuları orada da tanınıyor ya.
baaaneeee 🤣🤣🤣🤣🤣
Kurtlar vadisi keşke yeniden başlasa
Küçük gelin